-
Cure bila sam u svadbi pa kasnim sa odgovorom. Histeroskopiju sam radila privaatno u Villiju. Zakazala sam radnu (operativnu) histeroskopiju da mi odstrane endometrij koji je ciklusim abio sve veći, nije se oljuštio menstruacijom. No pri prvom termin dok. je odustao od "operacije", dao mi neke tablete i naručio me drugi ciklus. Do tada mi je već ednometrij bio u redu, ali mi je "palio" polipe. Očistio me do kraja. Čak je i sestra pitala dal će toliko raditi, a dr. kaže pa niš ju ne boli pa ćemo očistiti sve. Uglavno postupak je sljedeći: legneš na gin. stol, onda ti priključe kao neku vodu dolje koja sve ispire (to mi je čak pasalo), onda se uvodi sonda (metalana) koja na kraju ima neko svjetlo i obda njome pregledava unutrašnjost maternice, ulaz u jajovode i dr. To sve možeš gledati na TV sa njim, E kad se utvrdi što treba odstraniti onda ulazi sa drugim instrumentom s kojim se to i odstranjuje (to više nisam gledala na TV jer sam se pripremala da će boliti pa sam se skoncentrirala na to da ostamen mirna). Uglavnom bilo je peace of cake i gotovo za pola sata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma