U šumi topica mi nove korisnice platnenih pelena jedva se snalazimo i danima pretražujemo u potrazi za pravim, bolje rečeno osnovnim informacijama.
Potpuno se slazem s ovom Vrijeskinom recenicom s jednog drugog topica. A s obzirom da mi se ne da cekati tekst, evo ovdje cu vas zasuti hrpom pitanja, pa molim dobre duse za odgovor

Dakle, bebolina mi ima 3 mjeseca i polako uvodimo platnene. Sto znaci da jos uvijek kombiniram jednokratne i platnene, jer platnenih imam premalo.
Imam ih za sada 7, svih 7 smibovih, stizu mi jos dvije, znam da ce mi ih trebati dosta vise, pa sad gledam sto i kako kupiti. Evo pitanja:
1. Primjetila sam da vi uglavnom kupujete pelene iz drugih zemalja, tj. smibove i Kamaris bas i ne spominjete cesto. Moje glavno pitanje je - zasto, s obzirom da kad usporedujem cijene, cijene smiba i kamarisa su povoljnije, od recimo cijene za FB pelenu (18$, ako se ne varam, plus s(kršitelj koda)ing?). Razlika u kvaliteti?
2. Koja je razlika izmedu ovih obicnih pelena koje ja koristim (smibovih, koje se koriste za zastitnim gacicama) i pocket pelena? Da li na pocket idu coveri? Kuzim sto je AIO, ali pocket ne kuzim. Koje je bolje koristiti, te obicne ili pocket? U kojim prilikama jedne, u kojim druge? AIO sam cula da su dobre za putovanja... Koliko kojih je dobro imati?
3. Iako sam u pocetku mislila da cu po noci koristiti jednokratne, sad sam sve vise zagrijana da i za noc predem na platnene. Ne namjeravam presvlaciti bebu po noci (to unervozi i nju i mene), pa mi trebaju neke stvarno dobre koje ne propustaju. Pa vas molim da mi preporucite - koju vrstu uzeti, koji brand...
Znam da sam imala jos pitanja, ali sada se ne mogu sjetiti pa je ovo sve za sada (ali javim se cim se sjetim )