pa da, zato i pitam
kuma ima ariston kombiniranu, iako sam joj lijepo govorila da joj je bolje da ne kupuje kombinirane (dugogodišnja sam nezadovoljna korisnica takve, bivša na svu sreću LOL)
@Diana moja je vrlo jednostavna. na gumbu za program izabere npr. bijeli veš, temperaturu automatski namjesti na 60. na drugom gumbiću je možeš spustiti na manju (ne može na veću ako za to program nije predviđen), na trećem gumbiću namjestiš broj okretaja, tj. spustiš ga ako ti je previše (ja gotovo nikad ne koristim na najvišem broju). na tom programu perem i bijelo i šareno koje je dosta prljavo (samo onda spustim temperaturu na 50).
za ostali šareni veš odaberem program za šareno.
za ono što se pere na 90 (rijetko koristim) odaberem program koji se zove pamuk. i smanjim centrifugu.
funkciju super wash koristim samo kod stvarno jako prljavog rublja. nisam je koristila više od par puta u te 4 godine koliko je imam. (dosta dugo pere)
funkciju easy iron isto ne koristim. jer stvari koje se teže peglaju bacim u sušilicu koja ih omekša pa se lakše peglaju
često koristim gumb za kasno paljenje LOL Uključim navečer da počne prati pred jutro.
super mi je program za pranje košulja. ako često nosite košulje to je genijalan program.
najmanje sam zadovoljna s programom za pranje perja, jer uzima ipak premalo vode pa se dogodi, ako se pretrpa mašina, da se pere na suho. to riješim tako da dodam još malo vode ručno
kad smo kod pretrpavanje mašine...ja se ne mogu kontrolirati, utrpam koliko god staneDo sad još nisam imala problema s tim pa se pravim da je to ok
ide mi na živce što, kad je centrifuga na najjačem mašina malo zaluta po kupaonici. ništa strašno, ali me ipak živcira, jer, pomakne se pol centimetra-centimetar i onda upadne u fugu pa počne ludovati jer nije u ravnoteži. a ispod imam onaj neki gumeni tepih, koji očito ne pomaže previše kad se svejedno može pomaknuti. možda je to do mog pretrpavanja, ne znam![]()