stanje u rodilištu je onakvo kakvo ti želiš da ti bude...ako šutiš svi te doživljavaju ko mutavicu bez stava i želja
ako ne galamiš, ako se ne boriš, ako ne tražiš...neš ništa dobiti...
bilo mi je onako kako sam sama sebi napravila...prvi put šutila i trpila i nisam znala šta želim i kako želim...a drugi put...bilo je onako kako sam htjela i moj porod mi je ostao u predivnom sjećanju...
a da nam je stanje s bolnicom katastrofa...ISTINA...i tako će biti sve dok se ŽENAMA ne promijeni mentalni sklop u glavi i dok ne počnu razmišljati svojom glavom a ne glavom svojih matera, baba, teta, strina i ne znam ni ja koga...
znam da sam odužila ali evo jedan glupast primjer od zadnjih 2 tjedna.
oko mene su se "stvorile" tri trudnice (svježe, par tjedana trudne) i jedna trudnica kopja je prije 3 dana rodila sina
ja ih pitam onako kroz priču: " jeste se raspitivale oko muževa na porodu...ajme kako mi je žao što mi to ismo uspjeli...kako mi je to falilo...."
one...ista priča kod sve 4: "ma daj ti si luda...koji će mi đava muž, ne bi da će on rađat umisto mene, si sam si poludila još ću ja njega morat držat za ruku...a neš ti...šta ako je novi boks, ne bi da mi je tamo bilo loše...pa šta ako boli...ajde bogati bolit će i da sam s njim i da sam bez njega..."
i sad se ja pitam...a koji će đava nama boksovi s mogućnošću da je nko s nama kad to naše žene NE ŽELE KORISTITI....