ovo s dojenjem na stolicama ne mogu vjerovati što čujem :shock: , pa mogli su vas onda i na križ staviti da dojite, pa poslije reći vidite kako niti jednoj ne uspijeva, sve redom odustaju. Pa koja normalna žena može to pretrpjeti i ustrajati dojiti usprkos bolovima, koji bi te ometali da uz njih trebaš sjediti i jesti, a ne opustiti se da ti proradi refleks otpuštanja mlijeka.
Meni je bilo koma i ležećki dojiti prvi puta (epiziotomija), ovo si uopće ne mogu zamisliti da je moguće ikako dojiti uz te uvjete.
Izgleda mi kao perfidni način da se indirektno namjerno utječe na to da majke odustanu od ideje dojenja. Kad bi postojala kakva institucija, trebalo bi to definitivno prijaviti kao namjerni način ometanja dojenja.
Prestrašno.
Mislim da bih ja mrtvo hladno rekla - u normalnim rodilištima majke doje u krevetima, i lijepo vas molim da mi donesete bebu u krevet. Nešto slično sam rekla kad sam bila sa svojim sinčićem hospitalizirana, imao je 3 mjeseca, oni njega da spava sam u svojoj sobi, a ja sama u svojoj sobi po noći , fino sam se dignula nakon što sam pola noći trčkarala po hodniku njegova soba/moja soba, uzela ga i odnijela u svoju sobu; kad je došla sestra rekla je da je kod nas je takva praksa da bebe spavaju odvojeno od majki, a ja sam rekla - kod mene je praksa da moje dijete spava zajedno sa mnom, i šta ćemo sad. Sestra se samo okrenula i otišla.