kako ti nije jasno?željka! prvotno napisa
puštali su ih unutra jer postoji sat kad i rodbina i očevi i babe i stričevi mogu doć vidit dite. i tad se iu dolazilo i puštalo na odjel. ali samo kroz staklo jer neonatologija ipak nije emezeta pa će se sad po neonatologiji šetat kako kome padne na pamet i kad mu padne na pamet.
zna se da su posjete u 13.30 i ako želi obitelj vidit dite dođe u tu uru i sve ok.
tad se daju i informacije o bebi. i nije istina da pedijatrica neće dat informacije. hoće, i to svaka i za svako dite koje ona vodi.
samo triba sačekat uru za informacije. nama su bile informacije svaki dan u 13.30 kod dr. avramovske.
što se tiče izdajanja u bolnici i davanja mlika ditetu: samo se triba dogovorit na neonatologiji sat kad ćeš doć na njihovu izdajalicu i izdojit se. ni to nije problem. tako da nije istina da se u bolnici ne može izdojit nego tek kad dođeš doma.
ja sam rodila u splitskom rodilištu i moja iskustva i nisu tako ni crna ni traumatična ko neka vaša.
i mala mi je isto završila na neonatogliji zbog prejake žutice, fibre, a usput joj i pao šećer.
i bila sam cila sašivena, i sidila sam na stolicama i pokušavala dojit (nama dojenje nikad nije uspilo pa smo se sa njim vrlo brzo pozdravili i lipo se i zdravo odgojili na bočici i adaptiranom :D ). i bilo mi je zžasno vruće jer je bio početak 9. miseca, i bila sam očajna šta je mala u bolnici, a ja doma. ali smo sve to progurali bez gorkog okusa u ustima šta se tiče st rodilišta.
može ono bit i derutno i staro i ovakvo i onakvo, ali ako se i mama i osoblje potrudi malo i ne očekuje kraljevski ugođaj i tretman, sve se da izdržat.
ali sam imala uredno određen sat za podoj (podne i 18 sati)