Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Alergija i dojenje,HITNO MOLIM

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Alergija i dojenje,HITNO MOLIM

Imam užasnu alergijsku reakciju na brokulu,ne smijem tablete jel dojim.Ima alternativa?Frka mi je

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jesi išla liječniku? šta on kaže?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

koliko je beba stara ?

u načelu smiješ sve one koje se daju i bebama , na pr. Claritine ( provjeravala kod kliničkih farmakologa ) To su nesedativni antihistaminici i ne bi trebalo biti problema

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bila,upravo su me uplašili da ništa ne smijem jer dojim,čak ni claritin

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dijeta bez bjelančevina i donat Mg da se očistiš što prije od tih alergena. I jako puno tekućine.
    Ako nemaš nikakvih simptoma na dišnim putevima, svrbež naprosto otrpi... nema posljedica, osim na živcima. I izbjegavaj sve potencijalne alergene (agrumi, jagode i sl., a meso, jaja i ribu ionako ne bi trebala jesti sad prvo vrijeme jer su bjelančevine).

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako imaš urtikariju, bit će ti najgora tamo gdje te nešto steže, zato najbolje sjedi doma u staroj, mekanoj spavačici ili ako moraš van probaj naći hlače na naramenice (kombinezon), nemoj sjediti na tvrdom i nemoj klečati, kosu skupi da ti ne plazi po licu. (to su moja iskustva ali ja sam ipak morala na posao, pa sam imala crveni donji veš i kad sam se skinula).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •