-
Poklon za 6-godišnjaka
Mame molim pomoć!
Idemo u posjet Evinoj cimerici iz rodilišta koja ima 6-godišnjeg bracu. Kako nemam iskustva s tako "starom" djecom molim vas savjet šta zanima jednog 6-godišnjaka. Hvala!
-
Nitko nema ideja
-
svakako nešto za pripremu za školu, a toga sad imaš u svakoj knjižari, a nije ni loša Sunčica, cd za kompjuter ako imaju kompjuter, jer je isto zgodna za vježbanje prije škole, mada zahtjeva prisutnost odrasle osobe da objasni djetetu kako da riješi zadatke.
bojice, flomastere, olovke, šiljilo, gumicu, mada danas djeca toga imaju po cijeloj kući.
neznam, eto moja ideja, mi smo tako za šesti rođendan kupili našem malom susjedu.
-
Hvala! Ja još uvijek razmišljala o igračkama a ovo je super ideja.
-
ja mislim da je najbolje neku knjigu - možda kakvu enciklopediju, ili pitaj roditelje u kojoj je fazi interesa, pa nešto o tome.
Nemoj igračku
-
Pitala sam mamu ali znate kako to ide "nemojte ništa kupovati, bitno da se družimo, bla, bla..."
-
napisala sam ti to prema mom F. - niti jedna igračka ga ne oduševi kao knjiga (naravno, ako je pogođena tematika)
-
ima jedna krasna knjiga koja se zove Dječji bonton
-
Hvala svima, odoh ja u potragu za knjigicama.
-
Svakako preporučam jednu od Sunčica. prekrasne su, a moja ih L. obožava. Imamo ih već nekoliko godina, i još joj nisu dosadile.
-
mi sve rješavamo puzzlama ili društvenim igrama,moje cure to obožavaju,a i ja i muž.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma