Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ikea u anconi

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ikea u anconi

splicanke, jel netko isao vec?

novootovrena ikea a ptvrtka SEM nudi povoljne aranzmane, uzmes kabinu na trajektu i auto imas besplatno...
    cini mi se sve skupa jako povoljno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mmmmmmmmmmm
    ovo je poticaj za ovisnice/ke da se otisnu i put juga te da spoje ugodno s korisnim 8)

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zanima te ikea ili aranžan brodom ?
    mi smo bili u siječnju turistički u napulju i putovali brodom preko ancone. putovanje je stvarno ok, iako za te pare ne možeš očekivat nikakav luksuz od kabine. u svakom slučaju 1000 puta bolje nego ono naše tramakavanje autobusom do trsta pa doneseš doma sto stvari koje ti se baš i ne sviđaju ali ti se u onoj nervozi i umoru učine neloše

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mi bili lani slucajno - ikea je po velicini kao ona u grazu, no, kako smo bili nedjeljom, bila je uzasna navala, cekali smo mjesto na parkingu, otprilike kao kad se kod nas otvori novi shopping centar. dakle, vjerojatno je izlet u tjednu pravo rjesenje

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: ikea u anconi

Citiraj zrinka prvotno napisa
    novootovrena ikea a ptvrtka SEM nudi povoljne aranzmane, uzmes kabinu na trajektu i auto imas besplatno...
    jesi sigurna u ovo? to je bilo lani, i vazilo je u slucaju kupovine 2 lezaja u kabini. prija mi govori da se ove godine auto svakako placa, jer imaju neke ekstra turbo povoljne cijene lezaja u kabini.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •