splicanke, jel netko isao vec?
novootovrena ikea a ptvrtka SEM nudi povoljne aranzmane, uzmes kabinu na trajektu i auto imas besplatno...
cini mi se sve skupa jako povoljno
splicanke, jel netko isao vec?
novootovrena ikea a ptvrtka SEM nudi povoljne aranzmane, uzmes kabinu na trajektu i auto imas besplatno...
cini mi se sve skupa jako povoljno
mmmmmmmmmmm
ovo je poticaj za ovisnice/ke da se otisnu i put juga te da spoje ugodno s korisnim 8)
zanima te ikea ili aranžan brodom ?
mi smo bili u siječnju turistički u napulju i putovali brodom preko ancone. putovanje je stvarno ok, iako za te pare ne možeš očekivat nikakav luksuz od kabine. u svakom slučaju 1000 puta bolje nego ono naše tramakavanje autobusom do trsta pa doneseš doma sto stvari koje ti se baš i ne sviđaju ali ti se u onoj nervozi i umoru učine neloše![]()
mi bili lani slucajno - ikea je po velicini kao ona u grazu, no, kako smo bili nedjeljom, bila je uzasna navala, cekali smo mjesto na parkingu, otprilike kao kad se kod nas otvori novi shopping centar. dakle, vjerojatno je izlet u tjednu pravo rjesenje
jesi sigurna u ovo? to je bilo lani, i vazilo je u slucaju kupovine 2 lezaja u kabini. prija mi govori da se ove godine auto svakako placa, jer imaju neke ekstra turbo povoljne cijene lezaja u kabini.zrinka prvotno napisa