Roda je uz mene od prvog dana kad sam saznala da će meni i MMu trebati MPO da postanemo roditelji. Ovdje na forumu i na portalu pronašla sam sve relevantne informacije, praktičnu i emotivnu pomoć i podršku za vrijeme postupaka potpomognute oplodnje, a posebice u vrijeme čekanja postupaka. Informacije koje se nude bile su provjerene, utemeljene i relevatne, dobila sam i informacije o zakonskim propisima koji me ograničavaju, o propisima koji se odnose na moja prava (od putnih naloga, do bolovanja, do etičkog kodeksa liječnika). Roda je uz mene cijelu trudnoću, ovdje pronalazim odgovore na pitanja kojih ima svaki dan sve više - detaljno su obrađena pitanja poroda, njege djece, platnenih pelena, autosjedalica, dohrane. Smatram da bi svaki odgovoran roditelj trebao pročitati tekstove s portala kako bi donosio odluke vezane uz odgoj i njegu svoje djece na temelju pouzdanih informacija. Svima pričam o solidarnosti koja vlada na forumu - kako se trguje rabljenimn stvarima i kako se stvari plaćaju unaprijed bez bojazni da prodavatelj neće poslat paketić, kako se i poklanjaju stvari i lijekovi u MPO krugovima, kako su forumašice i forumaši u stanju umiriti strahove i tuge drugih forumaša, kako je razvijena svijest o ekologiji i štednji resursa.
U svakom pogledu Rodin forum i portal je nadopunio moja mišljenja i stajališta, te učinio me zrelijom i informiranijom, na čemu sam jako zahvalna