Pokazuje rezultate 1 do 50 od 166

Tema: Koliko mi je Roda promijenila zivot!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala vam svima

vaši postovi su isprintani i neki od njih će biti pročitani sutra na svečanoj proslavi našega desetoga rođendana

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nisam valjda zakasnila?... Daddy je napisao do 29.11...
    Kasno Marko na Kosovo stiže...

Nema veze. Nakon što sam rodila u 38., nije ni čudo što svoju zahvalu Rodi pišem u zadnji čas!

Drage Rode i Rodice,
    želim vam zahvaliti što dojim svoje dijete.
    Nakon povratka iz bolnice, zbog tamošnje odvojenosti od bebe imala sam jako malo mlijeka. Na forumu sam pronašla savjete vaših savjetnica, te sam izdajanjem povećala količinu mlijeka, a kasnije je malena prešla na prsa! Nitko sretniji od mene! Mislim da sam zato danas jako povezana sa svojim djetetom, a o utjecaju na zdravlje djeteta da i ne govorim. Dugo sam je dojila.

Zatim sam na Rodinom portalu otkrila članke o nošenju djeteta, da je to jako dobro za razvoj djeteta, o čemu tada baš i nisam imala pojma! Onda članke o zajedničkom spavanju, kao još jednom načinu poboljšanja dječjeg zdravlja! Pa o povezujućem roditeljstvu... oni su bitno odredili moj put kao roditelja. Suprugu se sve to isto tako jako dopalo i sve je podržao. On i inače brzo shvaća. : yes:

Uočila sam i poziv na radionice «NE! po guzi», baš u vrijeme kad smo se pitali kako dijete usmjetriti željenom ponašanju, ali bez fizičkog kažnjavanja koje je danas i zakonom zabranjeno, a koje je bilo omiljena metoda odgoja na ovim prostorima prije 3-4 desetljeća.

To me potaklo i na sudjelovanje na Unicefovim radionicama «Prve tri su najvažnije», jer sam uvidjela da odgoj djeteta i nije tako lak i jednostavan zadatak.

Na forumu sam dobila i informacije o autosjedalicama, koje su mi prije toga bile prilično apstraktan pojam. Sva sreća, strogo smo se pridržavali svega što smo saznali.

Tu su bile i tablice dohrane, koje se dosta poklapaju s tablicom naše pedijatrice. I njih smo se pridržavali.

Tu ćemo sada stati, a nastavljamo za 20. godišnjicu! : wink:
    Hvala Rodama na svemu!!!

Puse!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •