Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: Naša nova sobica ili Winniemanija počinje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Suuuuuuuuper!
    nago..mene zanima kako si to crtala,jesi preslikala od nekud ili si crtala od oka??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sličicu WTP Band (doslovce - bila je oko 2,3 cm) pronašla na netu. Onda ju nekoliko puta uvećala, pa odvojila svakog lika posebno, pa ponovno uvećavala do veličine a4. Onda sam svaki taj lik na a4 podijelila na 9 jednakih dijelova, pa svaki dio ponovno uvećala na A4. Onda sam spojila "puzzle" i dobila velike likove, koje sam zalijepila na željeno mjesto na zidu i precrtavala indigom.
    Kod precrtavanja indigom treba biti oprezan jer se svaki malo jači pritisak ocrtava na zidu.

Ostale, manje slike, (ptičice, leptiri, bubamare, cvijeće...) sam "rukom" crtala iz glave ili iz slikovnica, pa opet sa indigom. (Mogla bih i direktno na zid, ali sam ziheraš, pa nisam htjela nešto pokvariti!)

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Preslatka je sobica! I mi smo ljubitelji WTP škvadre.
    Baš sam maloprije našla zgodnu stranicu sa opremom za
    dječje sobice. Neznam staviti link, ali evo adrese:
    http://www.childrens-rooms.co.uk

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ups, uspjela sam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Wini mene zanima s čime si bojala moja soba kod mame jos uvijek stoji netaknuta sva iscrtana i ispisana s pjesmicama ja sam isto s indigom sve crtala ali sam bojala masnim bojama pa me zanima s cime si ti tvoje mi izgleda onako sjajno :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dipi koncentrat + Jupol

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mi se polako spreamo uređovati Jankovu sobu i ja imamsvakakve ideje u glavi ali ja ne znam tako lijepo crtati. Nema šanse da bit o ispalo tak lijepo.
    Inače, soba je stvarno prekrasna, svaka čast.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Vauuuuuuuuu
    Ma ovo je prekrasno!!!!!! I ja bi rado u takvoj spavala!
    biš me primila na gornji krevet, samo koji dan da malo uživam..... :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ćeš se morati sa Laurom dogovarati!

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kakvi talenti u mome susjedstvu! Kada vidim nešto ovako KRASNO postane mi žao što moja cura nema svoju sobu. Ako nam se stambena situacija popravi znam gdje ću tražiti inspiraciju. Svaka čast!

bubimirko

Početno

Winnie......svaka čast na trudu ali meni je sve to malo "tu mač"......malo mi sve to djeluje previše psihodelično ....krenula si dobro ali jednostavno nisi stala na vrijeme--klasičan problem večine forumašica......neumjerenost......
    sorry na iskrenosti i ako te je to povrijedilo-namjera mi je bila reči ti gdje ja mislim da si pogriješila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isto bi se moglo reći i za tvoj komentar: nama sa dvije moždane stanice bila je dovoljna i prva rečenica da shvatimo poruku, a sve ostalo je bilo "tu mač".
    No hard feelings!

bubimirko

Početno

Citiraj Winnie The Pooh prvotno napisa
    Isto bi se moglo reći i za tvoj komentar: nama sa dvije moždane stanice bila je dovoljna i prva rečenica da shvatimo poruku, a sve ostalo je bilo "tu mač".
    No hard feelings!

bitno da se razmemo

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Svako ima svoje mišljenje meni je sobica super mislim da se i Laura lijepo osjeća u njoj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam vidjela ljepše oslikanu sobu. divno. moj naklon

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kod dječjih sobica je definitivno jedino najvažnije kako se djeca u njima osjećaju, pa tako neumjerenost ne postoji. Po Laurinom izrazu lica reklo bi se da je sasvim jasno kako je ova soba pun pogodak i svaka vam čast na uloženom trudu i vremenu.
    A dozvolit ću si jedan mali komentar - puno veći problem roditelja današnjice jest što ni trećina njih nebi uložila ni blizu toliko truda u dječje veselje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svaka cast na trudu

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ma predivno izgleda.

Rodila već? Čestitam!

Mi krećemo s uređivanjem na proljeće, ali ne znam crtati. Mislim da u kiki imaju zavjese od WTP.

Slikice ću vjerojatno pronaći na netu, printati i zalijepiti, valjda dizni princeze, ima takav dvorac od TL-a. vidjet ćemo

Uživaj s bebom!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nice

bubimirko

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa
    Kod dječjih sobica je definitivno jedino najvažnije kako se djeca u njima osjećaju, pa tako neumjerenost ne postoji. Po Laurinom izrazu lica reklo bi se da je sasvim jasno kako je ova soba pun pogodak i svaka vam čast na uloženom trudu i vremenu.
    A dozvolit ću si jedan mali komentar - puno veći problem roditelja današnjice jest što ni trećina njih nebi uložila ni blizu toliko truda u dječje veselje.
    ako je to trebalo ići mene koji je jedini kritizirao sobu u nazovimo to tako negativnom smislu........onda si se prevarila

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •