Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Sandale od pjenaste gume

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Sandale od pjenaste gume

Zna li netko gdje ima kvalitetnih sandalica od pjenaste gume za plažu, u kojima dijete može i hodati do plaže. Moraju biti na kopčanje, ne natikače.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel bas moraju bit od pjenaste gume?

ja kupim uvijek one jeftinjace s njima mogu hodat gdje god hoce.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da su te od pjenaste gume najudobnije, ali primam savjete i za druge. Jedino ne dolaze u obzir one plastične s metalnom kopčom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad su i kopce plasticne, samo je onaj jezičac koji ide kroz rupicu metalni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledaj u Pitarellu, ja sam lani svom Dini kupila najbolje sandale dosada, đon je gumeni, unutra gdje ide noga je koža, izvana isto, ali su podstavljene sa onom mekanom tkaninom, super lagane i jeftine. Idem i ove godine potražiti i za njega i za mlađeg jer sam naprosto oduševljena tim sandalama.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

od name do cicibana, ima ih svugdje.

davorka, ove koje opisuješ super zvuče - mogu li poslužiti i kao šlape na suhom? trebaju mi tri para , voljela bih da su jedne ujedno i sandale za more ali moraju biti "neznojeće".

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam raheli kupila predivne u Plodinama za 30 kn.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja kupim u konjščinskoj. po dvadeset do četrdeset kuna (do sada samo mužu i sebi, a ove godine ću i Orki).
    nisu od pjenaste gume (Zdenka, te su kritične: u njima se noga jako znoji i odmah se poderu, doslovce kao papir - ako je to ono na što ja mislim).

uvijek ih kupim "samo za po plaži", ali onda su mi toliko udobne da ih nosim po cijele dane. idu i u vodu i po suhom...

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

One iz Name sam pogledala - sve OK, osim što imaju rubove od neke grube tkanine - to znači žuljeve u roku od jednog dana, a M. ide na more s vrtićem i neće mu imati tko na to paziti. Pogledat ću u Ciciban i Pitarello (King Cross zar ne?), a za Plodine ne znam gdje su.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Plodine su na Novoj Branimirovoj, kod DTR-a

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i planet obuća. peko na početku ilice drži kangaroos i još neke marke, pronaći ćeš i tamo. i champion odmah preko puta. mislim da je i adidas u blizini, a i nike.

izbor je stvarno širok, ovisi samo koliko želiš potrošiti.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Apricot, a od čega su te iz Konjšćinske?

Ja sam navela od pjenaste gume, jer je tako rekla teta na roditeljskom sastanku. M. je kao manji imao Nike sandalice za plažu - dolje čvrsta guma, gore mekana rastezljiva guma, bile su odlične, ali mislim da to imaju samo za jako male nožice, tako da sad moramo naći nešto drugo i to brzo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa, kao one najkice i slično... sa dva remena na čičak i jednim oko pete.
    pošalji mi mail na pp, dam ti fotku...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pitarello imaš i na Selskoj (Knežija).

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam svake godine u frci naci dobre plasticne sandale koje se ne klizu jer kad se ivar zaleti niz izlizane kamene skaline u mojoj ulici ja samo zatvorim oci da ne vidim sve ono sto sam zamislila.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam vidjela u Peku fenomenalne markirane, jedino što su malo skuplje. U Planetu Obuća (Trg žrtava fašizma) sigurno ima velik izbor i povoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Sandale od pjenaste gume

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Zna li netko gdje ima kvalitetnih sandalica od pjenaste gume za plažu, u kojima dijete može i hodati do plaže. Moraju biti na kopčanje, ne natikače.
    Vidjela sam u cicibanu u zg u importaneu u podrumu. Koštaju 99 kuna.
    Inače vidjela sam i u nike-u jedne koje mi izgledaju ko da bi se smjele močiti i mislim da budem te uzela jer mi izgledaju udobnije. Cijena je 179 kn, a sandale imaju gumeni đon i gore neko platno koje ne upija vodu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi već godinama kupujemo championove sandalice, super zadovoljni, nikad ga nisu nažuljale, ne znoji se nogica, ne proklizavaju, imaju čičak, oko 130 KN.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pregledala sve, uglavnom nije bilo M. broja, a u mnogim dućanima već je sve poharano. Uzeli smo neke Rider, jako mekana guma i gornji od vrlo udobne gume, sve se može močiti i začas je suho, 170 kn, u City Center One. Ako M. ne postane div do drugog razreda, bit će mu i za drugu godinu. Ove Nike su mi se isto svidjele, ali one su ipak više za hodanje. Mogu se močiti, ali mislim da se taj gornji dio ipak dobro natopi morem, a onda može i žuljati. U broju 33 koštaju 240 kn.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zdenka2, nemoj se čuditi ako mu noga nenadano jako naraste. M je prošle godine u ovo vrijeme imao broj 34, a sad ima 38. Prije toga mu je u godini rasla noga samo za jedan broj.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ivana2 prvotno napisa
    Zdenka2, nemoj se čuditi ako mu noga nenadano jako naraste. M je prošle godine u ovo vrijeme imao broj 34, a sad ima 38. Prije toga mu je u godini rasla noga samo za jedan broj.
    Da, sad ponovno počinje doba intenzivnog rasta. I moje nećakinje su znale preskočiti po dva broja. M. je kao manji svaku sezonu mijenjao broj, a zadnje dvije godine ima čitavu godinu, pa i duže, isti broj.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    nisu od pjenaste gume (Zdenka, te su kritične: u njima se noga jako znoji i odmah se poderu, doslovce kao papir - ako je to ono na što ja mislim)
    a i noga se lako "izvrne"

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Pregledala sve, uglavnom nije bilo M. broja, a u mnogim dućanima već je sve poharano. Uzeli smo neke Rider, jako mekana guma i gornji od vrlo udobne gume, sve se može močiti i začas je suho, 170 kn, u City Center One. Ako M. ne postane div do drugog razreda, bit će mu i za drugu godinu. Ove Nike su mi se isto svidjele, ali one su ipak više za hodanje. Mogu se močiti, ali mislim da se taj gornji dio ipak dobro natopi morem, a onda može i žuljati. U broju 33 koštaju 240 kn.
    U Nike dućanu u sklopu Getroa na Vrbanima su Nike sandalice jako snižene,ima svih modela i za bebe i za djecu i za odrasle,cijene se kreću od 70kn na više.Ja sam mojoj kćeri kupila prave sportske sandale(mogu i u vodu)sa masažnim potplatom i mekanim,podstavljenim rubovima za 169kn,iste takve sam vidjela u drugom Nike dućanu za 399 kn :shock:
    Malena je oduševljena,ne izlazi iz njih,veli da su jako udobne i uopće ju nisu nažuljale,a lijepo i izgledaju,tak da i uz suknju pašu

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja potpisujem pjenastu gumu, imam jedne natikače kje nosim i po doma i u vrt i na plaži, već treću godinu, a prednost im je što kad mi se izuju u moru ne potonu, nego isplivaju na površinu, iako se to ne događa baš često.

S plastičnima nismo bili te sreće, već smo nekoliko ostavili na dnu mora.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nike u sklopu getroa u sesvetama
    champion-slatke (ima dućan u dubravi na placu)
    u pitarellu je bilo addidas i reebok (oko 130 kn)
    mi imamo cicibanove
    prošlo ljeto je skoro cijelo bio u takvima (mislim Gap) i ostale su skroz čitave
    istina je da se neke troše strašno brzo

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

U Garfildu u SC Precko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •