Narucila sa swaddlebees.com, jednu poketicu i dva covera.slava prvotno napisa
najvise me iznenadilo to sto ih je postar ugurao u sanducic tako da smo preskocili carinu
anjice ~~~~ da cekanje sto prije zavrsi
Narucila sa swaddlebees.com, jednu poketicu i dva covera.slava prvotno napisa
najvise me iznenadilo to sto ih je postar ugurao u sanducic tako da smo preskocili carinu
anjice ~~~~ da cekanje sto prije zavrsi
Ok, što mislite kad da počnem smatrati otpisanima SB pelene poslane 15.12.2006.?
To je već preko 2 mjeseca...da li je itko duže čekao pošiljku?
JA, od 14.12.2006.momtobe prvotno napisa
![]()
. Moram se smijati jer sam ja svoje već odavno otpisala.
cocci, za avatar![]()
Inače, Pipi mi je naaaaaajdraaaažaaa knjiga![]()
i meni, i meni je pippi book najdraža!
hm, vidi se i po nicku, ne.
a avatar cocci tj. dijete na njemu mi je baš će-će!
Baš je slatka gđica Duga Čarapa!
Ako SB ne dođu do njihovog slijedećeg outleta, smatram ih otpisanima. A onda naručujem još od njih![]()
e ja ga vise nemam...svaki dan saljem margariti mail i niti na jedan nije odgovorila, zadnje sam joj napisala da bi bilo pristojno da mi bar na jedan odgovori
kad je već Margarita iznevjerila naše povjerenje, a SB pelene su super, što ćemo sad - bojkotirati ih ili kupovati SB ali ne direktno od nje?
i ja sam već napravila ovo drugo. jednom.TeddyBearz prvotno napisa
misliš dal bojkotirati ili nearies24 prvotno napisa
ja mislim da neću bojkotirati
ma ja bi najradije bojkotirala..al kad ih se sjetim...još nemamo nijednu njihovu pocketicu ni AIO...
ne znam, razmislit ću kad vidim što će biti na outletu![]()
pa ja htjedoh naručiti najmanje M veličinu. za male se držim onog fitted+zaštitne.coccinella prvotno napisa
hvala draga![]()
dobila sam zuti papiric, a nis drugo ne cekam :? jesu mozda sb
tek u pon cu znati
aries24 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Rađe kupim skuplje od drugih koji mi barem odgovaraju na mailove.![]()
Dia prvotno napisa
![]()
ja ipak još uvijek navijam za sve zapele paketiće
Dia, a pazi ovo, meni je Margarita odmah slijedeći dan odgovorila na mail. Pisala sam joj samo jednom :? Tko je tu lud...
OT, naručila sam si jednu ME AIO i pelena je dosad najpouzdanija koju imam. Sve si mislim da bi izdržala i noć bez problema, a nije glomazna, ni debela. Jedino što ima iznutra bijeli frotir, a ne unbleached kao što je to prije bilo- odgovorili su mi da je to zato što bijelom frotiru treba manje pranja prije nego što postigne max. moć upijanja, bla, bla... pa su ih prestali raditi u unbleached verziji. Tek toliko za informaciju.
momtobe koliko te koštala ME AIO
polako si počinjem stvarati zalihu za vrtić, pa sam u velikom proučavanju AIO pelena
Ne znam da li se u međuvremenu šta promijenilo, ali ja sam jučer DOBILA PAKET SW OUTLET od 15.12.!!!! :D 3 mjeseca i 3 tjedna su znači putovale!
A već sam ih odavno otpisala kao i vjerojatno onih par ostalih sirotica koje smo bile ostale bez pošiljke. zato cure ne gubite nadu. I oslobođeno carine! Tko zna gdje je taj paket lutao!
:shock:
nemres bilivit
ja sam im poslala par nazovi bezobraznih mailova i nikad nisu odgovorili
14$ mislim, nisam sigurna baš u cent. Odlična je, ni jednom nije pustila, i ja si mislim da ću ih kasnije nabaviti još...anjica prvotno napisa
iraz!!!!!!!!!!!!!!! Idem odmah pogledati u kaslić da nemam i ja kakvu obavijest, nije me bilo ovih dana...
I meni je obavijest u kasliću!!!!
Ma nije valjda SB?!?!?!
Samo sad moram čekati do ponedjeljka :/
Bolje da ti ja velim nego da kreneš u poštu u ponedjeljak...
![]()
Uf, kud nisam prije pazljivo citala ovaj topic. Sad sam procitala koliko SB pelene putuju kad sam vec narucila dvije njihove pelene.
A onaj lijepi cover od flisa, sareni, ne mogu naci negdje drugdje, na tudim stranicama su samo jednobojni. Smrc.
A ja racunala da ce sljedeci tjedan stizati pelenice jer im je kao 2 tjedna dovoljno da dodu![]()
inga, nemoj previše SB pelena kupovati, da se ne zaletiš kako ja pa rasprodaš sve jer nam nisu legle...
još moram prodati 2 AIO i 2 rabljene cotton terry...![]()
Meni za sad diaperco rulles 8)
Stigne u ravno tjedan dana, brojeći i vikende i praznike :D
od sad samo diaperco.
ak odolim outletu sb :/
pogledaj na pahuljici flis covereinga prvotno napisa
![]()
Ma uzela bih ja te, stvarno sui lijepi, ali su svi dvoslojni, a ja bih neki koji je tanak, pa ima samo jedan sloj flisa. Ali nema veze, naci cu SB covere negdje drugdje. Samo sam dosad bila uvjerena da je najjeftinije naruciti direktno od proizvodaca i da ce najbrze stici. Naivna ja.![]()
I samo da dodam, may, necu vise nista osim tog covera od flisa njihovo narucivati. Iako pelenice predivno izgledaju, nekako sam od vise cura s foruma procitala komentare da im bas i ne pasu.
nama pašu SB oct S. iako ga uskoro prerastamo...
Meni su SB stvarno super, male i uske, kao gaćice. S outleta sam naručila pocket ocv i ona je bez greške (bar je ja ne vidim) a druga je oct fitted al je na jednoj strani lastik oko noge pobjegao pa sam je morala rašiti i ponovo sašiti, nije neki problem al nakon 3 mjeseca čekanja baš mi se i nije šivalo!
Super su mi SB jer imaju drukere pa ih mogu navući jer nam je presvlačenje noćna mora...
moje swaddlebees pelene sa outleta su napokon stigle :D
poslane su 6.12.2006.
nigdje nema nikakvog drugog datuma, zig je oslobodeno carine :D
e sad ima na koverti naljepnica SOFIA -INT. BULGARIA :?
pa nije valjda da su putovale za bugarsku, makar lijepo pise croatia