Moje je mišljenje da donekle treba slušati patronažne i pedijatre, čini mi se da mame i tate koji to rade bez "filtera" ako nešto pođe loše lakše lopticu odgovornosti prebace njima...Pa ko je na kraju rodio to dijete, je li ta patronažna jedini izvor info.??? Čini se da je ta mama imala i internet, nije li njoj bilo nešto čudno u takvom spavanju kad već nije patronažnoj :? Nije da baš nije stigla na intertnet od bebe koja spava 12 sati!!!Zašto nije pitala nekog drugog? I moje je prvo dijete imalo žuticu i spavalo bi da smo mu dopustili i baš bismo se lijepo naspavali samo što sam mu ja frikuša(nisam znala za rodu, taman je izašla iz jajeta) dijete budila, navijala sat i trpala žličicom u usta onih nekoliko kapi kolostruma jer on onako nezreo nije znao cicati, a i bradavice su mi bile u strašnom stanju...
Ovako mi slušamo sestru;
Mi smo čini se kod prodojećeg ped. takva je čini mi se bila i sestra, prije 4 dana na pregledu je bila druga sestra koja me je ravno 3 puta pitala je li imam dovoljno mlijeka(da bi mi valjda natuknula koje adaptirano da dodam), šta imam reći kad je moje isključivo dojeno dijete imalo 8 kila i 69 cm nekoliko dana prije 6 mjececi, (rođen sa 3680) da je ovoliki od zraka