-
Ne mogu govoriti iz vlastitog iskustva, ali po onome sto mi supruga prica nije na Merkuru toliko strasno.
Supruga je vec 5 tjedan na Merkuru jer joj je visok CRP, a dobila je i secer, a da to ne bude sve, svako malo ima kontrakcije maternice.
Trudnocu joj vodi privatno prof. Podobnik. Uglavnom, nema losih iskustava, osim sa nekom mladom doktoricom koja joj je jako grubo napravila bris i sa jednim doktorom koji joj je radio UZV tako da ju je sve bolilo i da je mislila da ce djete ispasti van. Sestre su jako ljubazne i susretljive.
Nisam mogao vjerovati kada mi je pricala da je jedna sestra pred Bozic dosla trudnicama u sobu sa malom bebom i rekla im (sve su bile u komi zbog blagdana) "Evo mame, samo da vidite zasto se toliko odricete. Uskoro ce jedno ovakvo djete biti i u vasim rukama."
Nakon toga su sve u sobi zivnule i bile fenomenalno raspolozene.
Naravno, kao sto su neke od vas napisale postoji i azdaja
ali navodno da od kada se vratila sa godisnjeg je puno tolerantnija.
Kraj moje supruge lezi med. sestra koja radi na Merkuru, medjutim sada mora cuvati trudnocu i kada je pricala da znaju med. sestre imati i po 270 sati prekovremenog, a ne plate im niti lipe.... nekak sam se zacudio da su ljubazne i da se ne stepavaju na mene kada ih nesto pitam. A zbilja tamo ima svakakvih pacijentica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma