-
Osoblje foruma
ja sam se posluzila malom lukavoscu koju sam nacula dok sam bila u bolnici prije poroda:jedna curka je rodila, bila je skroz ok, i pitali su ju da li je imala stolicu. ona je rekla da je, ali nesto skroz malo, nasto su oni rekli ok, to je to, mozes doma. ja kad sam rodila i premjestili me na odjel, bilo mi je grozno:vruce (sred ljeta), klime nema, a ne daju ti da spustis roletu tako da mi je popodne sunce islo u glavu, umirala sam od vrucine, beba nije bila samnom, kad bi je donijeli nismo znali dojiti.. tako da sam ja htjela sto prije doma iako sam jedva hodala zbog epiziotomije i jako teskog poroda. i tako dosla vizita i pitaju oni jesam li imala stolicu, a ja im velim "ma jesam, ali nesto skroz malo." drugi dan me pustili doma. :D :D
bilo je meni sila, ali nije bilo teorije da imam stolicu tamo u bolnici-dijelis wc s curama iz druge sobe, nema kljuca, sve se cuje, boli oziljak, ne mogu se opustiti.. doma sam uspjela nakon 2 dana i to jedva jedvice. trebalo mi je mjesec dana dok uspostavim normalni, opusteni odlazak na wc (a isto toliko za normalno hodanje i sjedenje). moja lekcija-epiziotomija-never again!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma