pozdrav. imala sam problema u trudnoći zbog rasta mioma, pa mi je trudnoću vodio dr Zovko. DIVAN JE! imala sam i problema osobne prirode (samohrana mama, tata je htio da pobacim, itd), pa mi je on doista bio velika potpora i kao stručnjak i kao čovjek.
porodio me je carski (zbog tih problema, godina i velike bebe), pa su mi iskustva iduća:
smještaj i roaming su super. osoblje je puno lošije, morali bi poraditi na pristupu ženama u tim kriznim trenucima, posebno što se tiče dojenja.
ja srećom nisam imala s tim problema, iako prvorotkinja, imam neka iskustva i znala sam da MORAM što prije ustati i izdajati, izdajati, izdajati. mali je malo cicao jer se počeo "žutiti", pa je bio posan. no ja sam ga štipala i budila, pa smo ipak izbjegli žuticu i otišli 5. dan.
na žalost, zaključak je da se kao i svuda moraš sam za sebe izboriti i TRAŽITI sve šta ti treba. odlučno, bez pardona, ako treba i oprati sestru ili protestirati kod doktora.
meni su uvijek napravile šta sam tražila, jer sam se tako postavila. pa one su tu radi nas, a ne mi zbog njih.
uostalom, kad je moja beba u pitanju zbog njezinog dobra u stanju sam i malo veće postrojiti.
ne znam dojiti? nauči me. ne znam previti? ovdje si da mi pokažeš. nešto nije u redu? izvolite i objasnite mi tako da mogu razumjeti.
ništa neljubazno, ali bez straha ili srama.
još nešto. stlno nešto brišu i glancaju, a bebe im stalno dobivaju "ešerihiju". poslije ispada da je mama kriva. toga se pripazite.
inače, ja bi opet išla u Merkur. općenito mi je bilo dobro