-
Evo da se i ja priključim , namjeravam roditi u Mekrukuru i trenutno pohađamo njihov tečaj i baš smo jučer imali obilazak rodilišta . I evo par infomacija koje nam je dala sastra nas je vodila:
- suprug može biti s nama odmah nakon pripreme( brijanje i klistriranje) i sve do kraja poroda - obavezno donjeti svoje odjelo kapu , i masku
- za pripremu obavezno donjeti svoj WC papir
- spavačica , šlape i ogrtač dobijemo njihov
- nakon poroda sljede dva sata promatranja koje provodimo na krevetu na hodniku
- smještanje u dvo- ili trokrevetne sobe , postoji i apartman koji se plaća 600kn i također je dvokrevetan i jedino što ima svoju kupaonicu i u njemu su dozvoljene posjete ukoliko se ne radi o zimskom periodu gripe kada su posjete u sobe zabranjene . Također je napomenuto da se apartam ne može rezevirati već kada dođete u bolnicu ako je slobodan možete ga tražiti u suprotnom vas smještaju u obične sobe.
- bebe su s majkama cijelo vrijeme osim na zahtjev majke se odnesu oko ponoći i vračaju u 6 sati ujutro
-potrebno je za bebe donjeti pelene ako ih želim prematati u jednokratne , u suprotnom ih prematamo u bolničke platnene pelene
- svakako potiču dojenje , jedino ako majka zahtjeva da se dijete odnese tokom noći tada ga sestre u dječjoj sobi nahrane na bočicu.
Uglavnom ja sam bila zadovoljna obilaskom i kada bi sve to tako bilo i u praksi bilo bi dobro .
Vidjet ćemo!
pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma