Drage cure, evo da vam probam odgovoriti na neka vaša pitanja: rodila sam prije 6 i pol mjeseci u Merkuru i tada je situacija bila sljedeća (vjerujem da je i sada ista): trudnoću sam vodila privatno, a u bolnicu sam se javila 2 tjedna prije termina. Po pravilu se treba javiti mjesec dana prije termina, ali vas neće odbiti i ako dođete kasnije. Čak i ako se prvi put pojavite već s trudovima (čak i da ne spadate k njima), primit će vas. One koje ne spadaju k njima, a dođu s trudovima i nikad nisu bile na pregledima odbiju samo ako im je gužva taj dan.
Na porodu mi je bila dr. Stasenko i bila je odlična. Mislila sam da je to zato kaj je znala da mi je veza njen šef, ali slušajući kako se ponaša prema drugim rotkinjama, shvatila sam da prema svima ima isti (odličan!!!!) odnos. No ruku na srce, sve radi babica, pa je dosta i važno kakva je i ona.
MM je bio uz mene (imao je tečaj, ali to nitko ne pita), samo mi je žao kaj nisam ranije tražila da ga puste. Mislila sam da oni to sami odlučuju, no ispalo je da moraš samo pitati, pa ga puste, makar i 3 sata prije poroda.
Smještaj je odličan, sobe su super nove i čiste, sestre su OK (neke manje, neke više), jedino mi se nisu sviđali pedijatri. Na vizitama su bili dosta neljubazni i nisu htjeli ništa govoriti. Mojoj bebi je još u trudnoći otkrivena cista na jajniku, i kad se rodila tvrdili su mi da je više nema, no kad sam otišla nakon mjesec dana na pregled, cista je i dalje bila tu.
No sve u svemu, jako sam zadovoljna i sljedeći put ću sigurno opet ići tamo.