Ja još nisam rodila (tek sam u 33. tjednu), ali planiram roditi u Merkuru. Razmišljala jesam i o drugim rodilištima, ali jedini razlog je bio taj što u Merkuru nemaju inkubatora (ne daj bože da zatreba)
Što se tiče ostalog- nemam nikakvih sumnji u Merkur! Od početka trudnoće svaka 3 tjedna sam tamo na pregledu. Ležala sam tamo u 6.mjesecu trudnoće 2 tjedna (tumor na jajniku, izvađen jajnik van), promjenila 2 odjela, upoznala valjda sve doktore i sve sestre i stvarno nemam nikakvih zamjerki na te ljude. Da oni nisu bili takvi kakvi jesu, sto puta bi mi teže palo tako dugo ležanje u bolnici.

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
Valentić
Samo mali ispravak- dr.Valetić

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
meni je jedino bilo važno da može MM ići sa mnom, no na kraju nije išao ne zbog njih, već zbog sebe samoga. Jedino što je važno jest to da bude sve u redu sa bebom, a na nama je da surađujemo i slušamo što nam doktori i babica govore, ipak znaju više od nas..
a sad jel će netko od njih biti bezobrazan to je sve stvar sreće, no po mom i ne tako bitna stvar
Baš tako i ja razmišljam! Mogu te jedino u svakoj riječi potpisati!
I jedino što imam za dodati je da sam se ja ponekad i čudila kako sestre mogu ostati ljubazne unatoč svakakvim ženama? Mislim, znam da im je to posao, ali iskreno- takvih žena ima da bih ja odavno pukla i izbrojala im se! Njima zato svaka čast. Ruku na srce- al nisu ni sve žene iste