-
[quote="Eci"]Već sam ishvalila Merkur, pa se neću ponavljati. Samo bih dodala da doživljaj poroda, bolnice i osoblja jako ovisi o svakom pojedincu , njegovim očekivanjima, a i o stanju taj dan u bolnici.
Kad idem roditi znam da ne idem u hotel i ne očekujem da se osoblje odnosi prema meni kao prema kraljici. Svi prema kojima sam bila ljubazna, bili su ljubazni i prema meni. Sve što sam ljubazno zamolila sam dobila. A vidjela sam par žena koje nisu htjele surađivati, bile su bezobrazne i očekivale su da ih se dvori. Naravno da se i osoblje drugačije ponašalo prema njima.
¸i ja ovo potpisujem! Rodila sam prije 4,5 mjeseca u Merkuru,cijelu trudnoću vodila tamo kod dr. Valetića. Iako nije bio prisutan na porodu,telefonski se čuo sa dežurnim liječnicima i samnom. Svaka pohvala dr.Valetiću,ekipi u koju sam upala za porod( dr.Zmijanac,dr.Kovačević,pa druga ekipa dr.Balenović,dr.Duić,dr.Žigmund.) POsebna pohvala primalji Izabeli koja je jedno veliko srce( ruku sam joj skoro potrgala dok sam je stiskala kod bušenja vodenjaka,isto tako i dr.Duiću). Nikad neću zaboraviti njene riječi kad sam rodila Doriana: " Evo ga,evo glavice...a bem ti znaš,sa figom izlaziš van,a dosad si nas dobro namučio! Ti ćeš biti prava mustra". Isto tako sestra Zorica je bila mrak(čula sam samo ružno o njoj, a ona je fakat bila super). Čak su mi i muža pustili bez tečaja na porod,cijelo vrijeme smo se zezali sa cijelom ekipom( dobro kod jačih bolova mi nije više bilo do šale)Soba ok,sestre za djecu kako koja, negdje sam pročitala da su ove kaj nose jelo bile nadrkane ak nisi pojeo u roku u kojem su one to zamislile( a fakat brzo dolaze po pladnjeve),makar je beba baš tad(napokon) jela,to sam i ja doživjela. Ostalo ok,u biti ak si ljubazan,u većini slučajeva i oni su ljubazni prema tebi. Jedino ako naletiš na PMS( i muški i ženski),onda jbg nisi imao sreće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma