-
ja imam užasno iskustvo s dr. valetićem, da smijem dočekla bi ga negdje u mraku i zatukla ga... imala sam 2 susreta s njim - prvi put kad sam u 6. tj prokrvarila on mi je radio pregled i kad sam pitala jel s bebom sve ok samo mi je bahato rekao da mi nemre ništa sada reći jer za 2 sata mogu iskrvariti - to je kao najnormalnija pojava i kaj ja sad radim paniku iz toga. ok, nije to bilo ništa strašno. ali drugi put, nakon što sam se u međuvremenu opredjelila za drugog doktora, prokrvarila sam opet i hitno došla u bolnicu. naletila sam na njega i pitala šta da radim, kome da se javim a on mi je odgovorio kako ja imam drugog doktora i jasno sam se izjasnila da nisam više njgov pacijent. ja ga sva očajna molim da mi kaže jel to opasno, kaj da radim u tom trenutku a o mi kaže: " ako vam ja sad kažem da je sve ok, a vi sutra pobacite i mene tužite novinama?! javite se negdje dolje." okrene se i ode. nek mi oproste sve žene ovdje kojima je on drag i prema kojim je bio ok, ali kakva bi to osoba rekla preplašenoj trudnici koja u takvom trenutku?? meni se o osobno gadi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma