Meni je dr. Valetić vodio drugu polovicu trudnoće i baš se fino potrefilo da sam rodila u njegovom dežurstvu :D . Ne mogu reći apsolutno ništa loše, dapače, ful je objektivan i direktan i zadovoljna sam bila njegovim pristupom kako tijekom trudnoće tako i na porodu (a bome i na pregledu koji mjesec nakon poroda ). Moj bebač je rođen u svibnju 2007., sve super onda i sada, no koliko god je sve bilo super u trudnoći (za poželjet'), hvala Bogu, kad god sam ga pitala je l' sve OK odgovorio bi mi u stilu 'da za sada izgleda sve u redu, ali tek ćemo nakon poroda biti 100% sigurni' što, kad ste trudni (i osjetljiviji) može zvučati uznemirujuće, no zapravo je realan odgovor...
Ali na porodu je ipak bitnija babica (tak bar ja razmišljam) i bila je fenomenalna. Mislim da se zvala Tonka, malo jača i vrlo simpatična sestra .
Jedino što me tamo frustriralo je čekanje da dođem na red za pregled , ja sam išla četvrtkom kad je njegova ambulanta, i bez obzira na naručeni termin znalo se dogoditi da odsjedim tamo 2-3 sata (nakon prvog puta sam furala sa sobom i lunch paket ). Ne znam je li tako i ostalim danima, ali nisu doktori za to krivi već loša organizacija posla .
Uglavnom, za dr. Valetića.

Za Ninči
Mene tog bušenja vodenjaka iskreno strah (nadam se da mi neće trebati)
Meni su ga prokinuli 2h nakon dolaska i stvarno nisam osjetila nikakvu bol, čak ne niti nelagodu; babica je držala nekakvu zdjelu ispod i kad ga je dr.V. prokinuo voda je iscurila u mlazu, (kao iz pipe pod srednjim pritiskom). Ali držim fige da ti ne bu trebalo