Hvala Suncice!I ja se nadam da mi neće trebati
Ali utješno je znati da ne mora boljeti baš jako
![]()
Nego, što se tiče tog naručivanja na pregled....oni to samo upišu 12 sati (svima valjda isto), ali se ide po principu "ko prvi djevojci, njegova djevojka"Tj., idu po redu kako su koju uputnicu primili. Znam to jer sam skoro svaki put išla sa dragim kad on ide na posao, pa bih u 7 i 30 već bila tamo, predala uputnicu i onda čekala da počnu raditi (rade tek od 9
)...i svaki put kad su počeli raditi ja sam bila prva na redu :D (istina da sam se do 9 opet načekala, ali šta ćeš
Bar sam mogla švrljati po bolnici i doći malo prije 9 u onu gužvu
)
Što se tiče te babice Tonke....svi je spominju i obožavaju....i ja se mislim- radi li ona inače i gore na ginekologiji2....jer je jedna sestra stvarno bila savršena cijelo vrijeme mog boravka tamo! Ja sam rekla da bih je i kući vodilaA onog dana kad ću otići kući sam saznala da je i babica.....jer je jedna cura u mojoj sobi trebala roditi u 6. mjesecu jer joj se beba prestala razvijati
i ta je sestra-babica stalno bila uz nju i pomagala joj i vodila je kroz sve šta treba raditi....tada su nam i rekli da je ta sestra ustvari babica. Ali ja sam čak i uvjerena da se ova sestra zvala Slavica :/ Mada Tonka- Slavica, meni to isto dođe
![]()