-
knatkaj,
ja kuham bez mesa. Isjeces kelj na deblje reznace, blansiras u kipucoj vodi ( prije to nisam radila ali MD vise voli kad je kelj prvo blansiran). Ocejdis, stavis u lonac maslinovo ulje i malo zazutis luk na krupno, pa ja dodam mrkvicu, korije persuna i celera i kelj, malo prodinstas, dodas vode ( malo) i lagano kuhas dok kelj nije skroz mekan, dodam pire od rajcice ( imamo domaci
, jos malo kuhas i to je to. neko voli dodati i sitno sjeckani cesnjak ja ne.
A drugi nacin koji mozes i sa mesom je kao kupus: isjeces kelj na krupnije komade, luk, mrkvicu perusn celer, svjzu rajciju, neko meso ( ne pitaj koje ja sam antitalenat za meso
) stavis ulja, pola case vodi i na laganu vatru kuhas dok nije gotovo
i naravno u oba recepta idu zacini tipa sol, biber, malo crvene paprike, persunov list na kraju...i to je to dobar tek
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma