ja sam stavila margarin i super je ispalo
baš pravi ukus kremšnite
meni smeta miris tek skuhanog mlijeka, pa još i maslac..
ali kad se ohladilo, nije mi baš nešto smetalo![]()
smlatili smo začas
sljedeći ću put probati sa pudingom i pola smjese griza
ja sam stavila margarin i super je ispalo
baš pravi ukus kremšnite
meni smeta miris tek skuhanog mlijeka, pa još i maslac..
ali kad se ohladilo, nije mi baš nešto smetalo![]()
smlatili smo začas
sljedeći ću put probati sa pudingom i pola smjese griza
evi i ja sam ih napravila ali tepsija mi je valjda malo veća nego što bi trebala bit pa su jako niski kolači...![]()
Nadam se da će bit ukusni, nisam još probala![]()
kad sam stavila šlag taman su bili super.
Tepsija je ošla do večeri, poslije ću ga opet pravit![]()
Pitanje....kako stavite puding umjesto količine griza? Samo ubacite prašak ili ga onako malo prije izmutite s par žličica mlijeka?
ja u malo mlijeka umutim puding, griz i sve šta ide a ostatak mlijeka stavim da se kuha i kad provrije ulijem ovo šta sam mućkala
ja sam radila već par puta i svi ih vole njamati.
a puno su laganije nego prave kremšnite.
mogla bi ih naoraviti i za Uskrs.
Ja kažem gostima "to su lafo krempite", a MM kaže "ne ove su prave".
Nama su stvarno izvrsne, probala sam i modifikacije, ali mi izvorni recept zaparavo najviše odgovara. Brze, i po našem kremoljupskom ukusu.
Ja spadam u one koji se nisu odusevili, vrlo je GRIZast
Da, probaj ovu verziju pola griz pola puding, ili probaj samo puding (2x).mali karlo prvotno napisa
U našim današnjim novinama recept za domaće krempite i razlika u kremi je da tu ide 9 jaja, i brašno+gustin u mlijeko (što je meni isto što i puding). Ja ću se držati ovih.
meni bi isto vjerojatno bio prosječan i previše grizast, ali uz malo čokolade je stvarno super, svi koji su ga jeli, bili su totalno oduševljeni.
kod mene su ga samo svi pokusili i završui je usmeću nakon što se 5 dana 'kiselio' u frižideru. MM je pitao kakve su to kremšnite sa grizom :?
ja stavim 100gr griza, 1 puding .... i uopće na nije grizast![]()
napravila jučer s početnim receptom s prva stranice i oduševljena sam!
brzo, jednostavno i fino!
jako volimo griz ali MM uopće nije skužio da se radi o grizu i rekao je da su fakat bolje od pravih!
super! :D
napravila jučer s početnim receptom s prva stranice i oduševljena sam!
brzo, jednostavno i fino!
jako volimo griz ali MM uopće nije skužio da se radi o grizu i rekao je da su fakat bolje od pravih!
super! :D