-
upomoć, dali sam trudna
ovako, sve je počeelo prije 20 dana kad je moje drago djetešce koje sada ima 5 mj odjednom odbilo dojku i od tada nema šanse da ga više nagovorim da sisa. mislila sam da je štrajk, no nije... pokušavamo još uvijek al on se jednostavno počne grčiti i plakati i nema šanse ni da gucne...
zvala sam doktoricu koja mi je rekla da je moguće da je došlo do hormonalnih promijena te da radi toga odbija prsa... potom sam napravila test za trudnoću koji je bio negativan... no, radila sam ga taj dan kada sam trrebala dobiti menstruaciju...
ni danas je nemam, prošlo je oko 10 dana i ne znam što napraviti... čekati ili šta? doktorica mi je rekla da se strpim još malo da ne forsiram sa ultrazvukom...
ima li tko sličnu situaciju???
usput, par dana sam imala gadne bolove u donjem dijelu trbuha ...
prva trudnoća mi je prošla skoro neprimjetno...
-
Malo mi je čudno da si već dobila prvu menstruaciju poslije poroda, a dijete ti tek pet mjeseci. Apsolutno je vjerojatno da si trudna, ali sve opcije su otvorene.
Imam u svojoj okolini predivne dječice koja su se začela upravo u tom periodu kada su majke dojile još vrlo male bebače....
Ako ipak nisi trudna - dobro, imaš razloga za odahnuti.
Ako jesi trudna - opet dobro. Malo će ti biti teže u iduće dvije godine, ali zato poslije čista uživancija...
-
[quote="Sanjica"]Malo mi je čudno da si već dobila prvu menstruaciju poslije poroda, a dijete ti tek pet mjeseci.quote]
ja sam dobila 1. menstruaciju nakon poroda kad je nika imala samo 2,5 mjeseca,a dojila sam ju do njenog 12-og mjeseca!!
-
[quote="Sanjica"]Malo mi je čudno da si već dobila prvu menstruaciju poslije poroda, a dijete ti tek pet mjeseci.quote]
ja sam dobila 1. menstruaciju nakon poroda kad je nika imala samo 2,5 mjeseca,a dojila sam ju do njenog 12-og mjeseca!!
-
pa ja sam dobila prvu kad je tadej imao malo više od dva mjeseca... ovo bi mi trbala biti 4 menstruacija od poroda ali je nema...
-
ne kužim zašto ti je čudno
-
Čudno joj je zato, jer je jako česta pojava da se prva menstruacija ne dobiva mjesecima (ja sam npr. tek nakon 14 mjeseci dobila), ali ima onih koje ne dobiju i do 2. rođendana.
-
Ja sam prvu M dobila 8mj nakon poroda. Jos uvijek dojim ali naravno puno rjedje nego prije. . . druga mi je kasnila 15-ak dana. . . ne mora biti da si trudna, moguce je da se ciklusi tek "uskladjuju". . . . ponovi test sutra ujutro. Sretno, da ispadne kako sama zelis.
-
Možda je nezgodna riječ bila "čudno". Malo je rjeđa pojava da prva menstruacija dođe tako brzo, obično se poslije poroda većina nas odmara mjesecima od tog čuda prirode.
No, nije neobično da se ciklusi zaista usklađuju i da se mogu desiti neredoviti ciklusi u cijelom tom periodu dojenja.
-
moja mama je imla iste 'simptome' a posljdica to odgovara na topic
cestitam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma