Vidi rezultate ankete: Koje teme radionica bile potrebne jednoroditeljskim obiteljima?

Glasači
16. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • 5) NEŠTO DRUGO: navedite...

0 0%
  • 4) SVE NAVEDENO

11 68.75%
  • 3) ODGOJNO-OBRAZOVNE TEME

3 18.75%
  • 2) EKONOMSKE TEME

0 0%
  • 1) PRAVNE TEME

2 12.50%
Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: RADIONICE za jednoroditeljske obitelji: 11/2006 - 3/2007

sf

Početno RADIONICE za jednoroditeljske obitelji: 11/2006 - 3/2007

Udruga LET (www.udruga-let.hr) organizira radionicu usmjerenu samohranim roditeljima pod nazivom "Obiteljskopravna zaštita jednoroditeljskih obitelji: pravo na uzdržavanje" koja će se održati u Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27 u utorak, 28. studenog, od 17 do 19 sati. Radionicu će voditi gospođa Mila Jelavić, diplomirana pravnica, Pravobraniteljica za djecu.

Na radionici će se na primjerima iz prakse govoriti o ostvarivanju prava na uzdržavanje u slučaju odvojenog života roditelja te drugim pitanjima koja će postaviti sami samohrani roditelji.

Radi se o prvoj radionici u nizu obiteljskopravnih radionica koje će se provoditi u okviru projekta Socijalno uključivanje jednoroditeljskih obitelji u Hrvatskoj, financiranog od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, a koji odgovara na brojne potrebe i probleme jednoroditeljskih obitelji.

Samohrani roditelji za više informacija i za prijavu na radionicu mogu se prijaviti putem e-pošte: let@zg.t-com.hr ili mobitela: 098 175 93 91.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Glas sam dala za odgojno-obrazovne teme, al žao mi je što ne mogu doći. Daaaleko sam

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je danas u pet?
    uh
    probacu nekak doc
    jel mogu doc s klincima???

sf

Početno radionica o radno-pravnoj zaštiti samohranih roditelja

Nastavljamo s radionicama:
    Radionicu "Radno-pravna zaštita radnika, s posebnim naglaskom na zaštitu i položaj samohranih roditelja", će voditi gospođa Marina Kasunić Peris, dipl.iur., a održat će se 1.3.2007., 18-20h u Zagrebu, Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1/I.
    I nemamo ništa protiv klinaca!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nemamo ništa protiv klinaca!
    e super!!! :D :D
    onda cemo mi vjerovatno doci

sf

Početno Radionica-vodi Mila Jelavić,19.3.,18h

Još jedna radionica pod nazivom «Roditeljska skrb u slučaju odvojenog života roditelja»!
    Uključit će informacije o pravima i dužnostima roditelja te ostvarivanju roditeljske skrbi u slučajevima odvojenog života djeteta. Uz uvodni dio koji će obuhvatiti kratko izlaganje o pravnim aspektima ostvarivanja roditeljske skrbi, radionica će uključiti i odgovore na pitanja prisutnih samohranih roditelja.
    Novinarski dom, Zagreb, Perkovčeva 2, 19.3.2007. (ponedjeljak) od 18 do 20 sati
    Voditeljice: Mila Jelavić, dipl. iur. i Gordana Filipović, dipl.iur.
    Obje voditeljice imaju puno iskustva i znanja o pitanjima koja samohrani roditelji najcesce postavljaju pa pozivam sve koji imaju i nekih drugih pitanja (ne iskljucivo o ovoj temi) da dodju i iskoriste priliku za konkretna pitanja! sigurna sam da ce biti i konkretnih odgovora. :D
    Pozdrav svim vrijednim mamama i tatama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •