Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kojeg datuma sjedne porodiljni?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kojeg datuma sjedne porodiljni?

do sada sam bila na cuvanju trudnoce i primala nekih 4.300 kn, a to mi je na racun sjedalo negdje oko 20-og u mjesecu, vjerovatno mi je oko tog datuma otvoreno bolovanje.
    od nedavno sam zvanicno na porodiljnom dopustu i ovaj mjesec tj. danas 20-og mi je umjesto tih 4.300 sjelo samo 1.144 kn, naravno odmah sam pala u ocaj , a onda zakljucila da je to vjerovatno samo dio koji je jos preostao za isplatiti od tog mirovanja, a pravi porodiljni ce mi tek stici? nadam se da je to (inace sam totalni tudum za te stvari).
    zanima me kojeg datuma u mjesecu vam porodiljni sjedne na racun?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

isto oko 20.og
    doći ćte ti i drugi io ak si sve urednopredala, ne brini

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja bi prije rekla da ti je to porodiljni, jer sam čula da naknada za porodiljni stiže prije nego za komplikacije. Meni za komplikacije još nije stigla ovaj mjesec

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

rodiljna naknada stiže prije 20-og. Ovaj mjesec je već stigla.
    33 to ti je dio rodiljne, a za par dana bit će i ostatak od komplikacija.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tnx cure, nadam se da ste u pravu...

lubenica

Početno

Kad sam prvi put bila na porodiljnom sjećam se da sam nakon šest mjeseci morala ispuniti neki papir za produženje porodiljnog dopusta na sljedećih šest mjeseci, tj. do godine dana. A sada? Vrijedi li porodiljni godinu dana ili ne?

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj lubenica prvotno napisa
    Kad sam prvi put bila na porodiljnom sjećam se da sam nakon šest mjeseci morala ispuniti neki papir za produženje porodiljnog dopusta na sljedećih šest mjeseci, tj. do godine dana. A sada? Vrijedi li porodiljni godinu dana ili ne?
    Još je uvijek tako. Nakon 6 mjeseci produžetak do godine dana.

lubenica

Početno

A sam to trebala ja sama ići produžiti? Jer ja doma nisam dobila nikakavu obavjest. I gdje se to trebam obratiti?

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne znam koliko ti je bebač star, ali to moraš napraviti prije nego navrši 6 mjeseci. Ideš u svoj HZZO, dakle tamo gdje si išla otvoriti rodiljni. Obavezno ponesi rodni list.

lubenica

Početno

Sad će 8 mj. Zvala sam HZZO i rekli su mi da su oni slali doma obavjesti ali gospođa koja radi na tome već je duže vrijeme na bolovanju i tako da više to ne stignu slati. Rekli su mi da dođem tamo pa ćemo vidjeti što ćemo. Joj valjda ću uspjeti nešto napraviti.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nadam se da ćeš uspijeti sve srediti.

lubenica

Početno

Sve sam sredila i u HZZO-u su mi rekli da to nije nikakav problem što nisam ranije produžila porodiljni jedino će mi plaća za ovaj mjesec stići sljedeći mjesec jer su ovaj mjesec već završili obračun.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •