Evo sad opet idem na seminar s domjenkom. Nadam se da će bit kakvog tijesta.
Sad mi postaje jasno kako su mi se kile nakupile!
White musk, nadam se da je sve u redu sa zubom. Vidim da se jučer nisi javila pa zato.
Evo sad opet idem na seminar s domjenkom. Nadam se da će bit kakvog tijesta.
Sad mi postaje jasno kako su mi se kile nakupile!
White musk, nadam se da je sve u redu sa zubom. Vidim da se jučer nisi javila pa zato.
1.wite_musk (30kg) 23,5kg to go -16.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.8kg to go -13.dan
3. Iana27 (20kg) 16kg to go-još je s nama
4.laky (18 kg) 17,5kg to go
5.fritulica (6kg) 3kg to go -15.dan
6.suncem.m (12 kg) 9kg to go -na godišnjem odmoru
7. grendi (10kg) 8kg to go-9.dan
8.kli_kli (cca 27kg) 10kg to go-71.dan
9.Angelina Bell (30kg) 21,2 to go-26.dan
10. Tonja_1 (15kg) 12.8 to go - 21.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
12.vlatkapeno(10kg)-10 kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go
dobrodošla dolega![]()
firtulica, Iana,suncem.m,kli_kli,Lee_Loo, aj cure kako ste mi nedostajale.![]()
Bolovi su se smanjili :D
A imam i novu vjest s vage(-6.5kg) 8)
hvala tiangelina1505 prvotno napisa
![]()
ako si na uh danu, možeš jesti it jesteninu i rižu i kolače, pa valjda će se nešto naći.![]()
evo i objašnjenja(nutriciološkog) zašto:dolega prvotno napisa
Masti se tope na "vatri ugljikohidrata",a celuloza i minerali prisutni u povrću znatno ugrožavaju taj ugljikohidratni efekat.
To je razlog, zašto u je u proteinskom i skrobnom danu dozvoljena , a u UH-danu salata zabranjena.![]()
'jutro svima..ma ovako,jel' he he 8) -ja sam u pripremi Karlovog rođendana pa se ipak u potpunosti ne pridržavam pravila djete( možda i zato što ne moram puno smršavit pa je drugačije...khmmm
)-pa neka me gđa WM slobodno stavi u stadij "stand by"..pa se ja opet jednom priključim..kad? ...-bo!.....možda poslije Nove Godine a možda već i poslije Karlovog rođendana......-naime nešto je na vidiku da bi mogao i MM upast među nas.....-eto toliko.Pratit ću vas i bodriti i dalje.
p.s. Angelinaaaaa!!!-cestitke!!!![]()
Hvala na toplim riječima, draga W_MW_M prvotno napisa
![]()
Grlim vas sve!![]()
Sretno u topljenju kila, pratit ću vas ja i bodriti, bez obzira na sve.
1.wite_musk (30kg) 23,5kg to go -16.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.8kg to go -stand by
6.suncem.m (12 kg) 9kg to go --stand by
9.Angelina Bell i pahuljica(30kg) 21,2 to go-naša moralna podrška
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
cure, a ponajviše LeeLoo,Iana27,fritulica ,suncem.m,kli_kli i Angelina Bell
hvala vam puno na ljubavi i podršci koju si mi ovdje tako bezuvjetno dajemo.
Sretna sam što sam u vašem društvu,
puno vas voli vaša white_musk![]()
Evo me! Moram priznat da mi je lakše kad se tu ovako vama ispovjedam, osjećam kao da bi mi bilo neugodno da zabrljam.
Naime, sad vidim da bih sigurno poklekla još prvi dan, pa jučer, a onda sigurno i danas jer je domjenak bio mljac – mljac. Pojela sam kiflica i malo tjestenine. Malo sam i ljuta jer sam se veselila pizzi pa su me zeznuli (nisam mogla ne pojest ništa pa poslije na pizzu jer je sve predobro izgledalo), al dobro, za 4 dana ću ju mljacnut.
Drž'te se!
WM super sto ti je bolje!
imam jedno ot pitanje: kad cemo da vidimo kako ti izgledas, i kad ces da postavis nove isaove slike? (izvini ako sam pogresila deklinirajuci mu ime)
kod mene ima malcice pomaka, ali nije jos sigurno jer sa ovom vagom nikad nisam na cirto. Kad bude sigurno ja javljam!
I da, cvrsto sam odlucila da posle un dijete idem na Montija!
Konačno sam Vas našla!
Ja otvorila temu izgleda na krivom mjestu- mada je to pitanje za debatu!?
I tražim ja tražim... kad ono Vi se raspisale...
Baš mi je drago da Vas je sad tako puno i želim Vam svima da potignete svoj cilj. Ja sam nažalost prekinula dijetu makon 60-ak dana. Smršavila sam 8kg, ali sada nakon 10 dana ponosno javljam da se ništa nije vratilo!!! :D :D :D I čekam pogodan trenutak da opet krenem i riješim još tih 5-6. VEEEliki pozdrav i podrška svim curama koje su u ovoj borbi. nije nam lako, ali možemo mi to!!!![]()
![]()
Krivo sm napisala. Prošlo je 20-ak dana od prekida!
Draga malena25, ti otvorila temu, a mi se izgubile, baš super da si nas pronašla, pridruži nam se. Draga WM, tako sam sretna da su bolovi prošli, odmah je veselije i lakše kad si s nama, i bravo za -6,5! :D Poljubac svim hrabrim dijetomankama ([size=9]cure nema veze jesmo li skinule gram ili kilogram, borimo se, a to je već samo po sebi velika stvar!) [/size]
![]()
Cure moje, samo da svih toplo pozdravim, pošaljem vam puuuuno![]()
![]()
i naravno da zavibrrrrrram topljenju kilica :D :D
Da sam nastavila s dijetom, danas bi mi bio vodeni dan, ali kako više ne smijem misliti samo na sebe....., ništa od njega.
Malena25 dobrodošla natrag.![]()
drage moje,,evo me s vama![]()
bolovi smanjili, ja procvjetala, a vaga pokazala još pola kg manje 8) ,dakle -7kg :D
kli_kli, ja se ne volim slikat.Meni je to jedna od najbezveznijh stavri na svijetu i koliko god volim slikati svoje dijete , toliko ne volim sama da se slikam jer onda budem na neki brzo-surovi način suočena sa realnošću svog korpulentnog izgleda![]()
Ali,za vas cure ću se baš jednom uslikat,skupa sa svojim medolinom(njegove slike iz kina ću uskoro stavit na forum)
fritulica, angelina1505,Angelina Bell![]()
malena,dobro nas našla![]()
1.wite_musk (30kg) 23kg to go -18.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
Reći ću samo da mi je voćni dan. Osmislila sam si popodne landranje da ne mislim na glad. Zubi su mi osjetljivi kad jedem agrume.
Sutra idem na kolinje i ne javljam se do ponedjeljka. Tada ću se i izvagat da vidimo kako ide.
Pusa svima! Uspješno se oduprite vikend ručcima, večerama, klopi u posjetama....
Jel ko bio na vodenom danu i kako mu je bilo?
moj plan za vodeni dan:
ja sam sebi osmislila cjelodnevno hodanje i landranje van kuće sa 2 flaše mineralne vode u ruksaku
ja sam danas na voćnom danu i grizla bi sve oko sebe.
nisam uspjela izdržati pa sam pojela štapiće.
inače,ja stalno po malo varam jer se primjerice ne mogu odreći kave s mlijekom i šećerom.
dolega, bas super, ja stvarno mislim da se ti ne bi trebala opterecivati po kojim varanjem.
ja sam 2 puta bila na vodenom danu.
prvi put mi je bilo jako lako, cak lakse nego na vocu. Nisam imala nikakve posebne taktike, ponasala sam se skroz normalno, i stvarno je sve bilo ok.
drugi put je vec bilo teze.
sto kaze dolega, grizla bih sve oko sebe.
ali izdrzala sam, i verujte mi, sto se psihickog momenta tice, to je veliki podstrek za dalje.
Drage cure, evo prijavljujem vaganje (tek sad jer danas nisam uspjela doći ni blizu compa), dakle 55,5! Mic po mic, al zadovoljna sam s obz. na jedan totalno grešni dan!
Ma vidi ti Angelina kako si ti to mudro iskombinirala, kolinje pada točno na 1. dan. (kad se može uživati u mesuangelina1505 prvotno napisa
) To se zove dobra organizacija!
![]()
5.fritulica (6kg) 2.5kg to go -15.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
2.LeeLoo (5kg) 3.1kg to go -stand by
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
evo i mene
ja pocela prije 3 dana. pocetna kilaže 65 sad imam 64![]()
netko mi je rekao da bi se na toj dijeti kao nakon svakog ciklusa (4 dana) trebalo skinutli 1 kg. Ali mislim da to nije baš praksa kod svakoga?
evo ja jesam
dobro došlaNymeria24 prvotno napisa
![]()
koliko imaš to go?
stavljam li te na listu?
Cure moje, nismo se cule godiinnaaammmmaaaa...ali sam svaki dan mislila na Vas...vase kilice i zubice od WM!!
Drago mi je da kile idu dolje..(WM me lagano baca u bed, ali oprastam joj jer sam sretna zbog nje). Ja vam sa kilazom nekako stojim, mislim ona varira po 200-400 gr malo u - pa malo u +, tako da neka ostane 16 to go...nekako se tjesim da bi moglo malo i krenut..ali strpljen spasen! Pusam Vas sve i drzite mi se!!
nana, definitivno nije tako.nana prvotno napisa
meni se, a koliko sam cula i citala i drugima, desavalo da po nekoliko ciklusa ne smrsam nista, pa onda odjednom po par kilograma.
meni ostalo jos samo 15 dana dijete!
jel ti drago što će se ubrzo završit il' bi voljela da još malo duže traje?kli_kli prvotno napisa
jesi li skroz zadovoljna sa rezultatom?
jesil došla na idealnu težinu?
planiraš li ponavljat dijetu?
sram me bilo kako sam radoznala![]()
Curke moje ja ću vam se uskoro pridružiti, ali sve mi se čini dok se to desi već će dio vas i završti sa dijetom.
ma bićemo mi tu![]()
meni je samo krivo što mi na ročkas pada skrobni dan![]()
o tome mislim dok lagano lopatam kesten pire,ah kako volim ove uglj-hidr.dane
![]()
nije mi drago sto cu da zavrsim, jer nisam dostigla zeljenu tezinu.white_musk prvotno napisa
zadovoljna sam rezultatom, mada do kraja ocekujem bar jos koju kilicu manje, jer sam sad u fazi zastoja.
ne verujem da cu da ponavljam dijetu jer treba 3 meseca pauze, a planiram na prolece novu trudnocu, ali mozda i da, zavisi kako bude islo.
u svakom slucaju, po zavrsetku dijete cu da nastavim po Montignacovom metodu, i onako ne jedem hranu sa visokim glikemijskim indexom, a ne jedem ni meso, ni krompir, pa mi nije tesko nastaviti tako.
A crna cokolada (njam!) je dozvoljena.
kad je moja duša dobila: lice, glavicu, rukice, nogice i ne odoljiv osmjeh, mi smo joj dali ime Isa, a evo i kako ona izgleda![]()
http://www.babababies.com/view/view.cfm?SITEID=39495
kako je sladak!
vidi se da je mali mudrica![]()
a kad cemo tebe da vidimo?
pogledaj dobro sliku br 8 vidi se pola lica![]()
pozdrav svima, a vidim da nas ima puno!!!
Meni je danas 28 dan, što znači da sam na voću, a sutra mi slijedi vodeni dan. No motivacija mi je na izrazito visokom nivou tako da se ne "bojim" ničega!!
do sada sam skinula 8 kg., ali daleko je moj cilj ( cca 20 kg)..
No s vremenom je sve lakše, sada mi još jedino malo teže padaju voćni dani, a svi oni ostali su "gozba", jer uopće više ne razmišljam kako sam se nekad "gostila", čitaj, prežderavala..![]()
Inače za sve vas koji to još ne znate, meni je u spravljanju objeda jako pomogla knjiga "90.-dnevna dijete" imate je u svim boljim knjižarama i košta 90 kn.
Ima puno maštovitih recepata koji svakako pomognu pri svakodnevnom odbiru dnevnog menija.
osim toga meni pomaže i moja okolina.. jer sam nesvjesno (valjda svakodnevno "kukajući" ) s ovom dijetom upoznala svu svoju bližu i daljnju okolinu, pa sam tako (makar većina njih nema ovakvih problema s kilama) "navukla" i muža, sestru, sestrinog muža, 2 prijatelja, mamu i vjenčanu kumu..![]()
ekipe koliko hoćete..
a možete misliti naše razgovore??!!!
kad si jela, što si jela, jel se smije... uglavnom dijeta, dijeta, dijeta...
ali ovako je lakše..
puno uspjeha svima!!!
i šparajte novčiće za novu obleku.. trebat će nam..![]()
[quote="white_musk"]1.wite_musk (30kg) 22kg to go -19.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
15.puppa(20kg)-12 to go-28 dan
puppa, dobro došla
cure skinula sam 8kg !!! :D :D
shvatite moju sreću :D
i da.. zaboravih.. ne posustajte ako kile stoje neko vrijeme, po pravilu bi se trebalo vagati samo na VODENE DANE.. pa da vidite razlike..
ovo je još tkz. dijeta strpljenja.
moguće je da kile stoje danima, čak da se i "udebljate" makar ste na dijeti, tj, da jedan dan pokaže 1 kg manje, a drugi, čak i poslije voća 2 kg više, ali ponavljam, ne posustajte, do toga dolazi zato jer u organizmu dolazi do promjene metabolizma, kg sigurno padaju!
[quote="white_musk"]BRAVO!! SAMO NAPRIJED!!!white_musk prvotno napisa
5 to go... nije bas puno ali mi smetaju za poluditiwhite_musk prvotno napisa
slobodno me stavi. danas mi je prvi voćni dan i mislim da cu poluditi
1.wite_musk (30kg) 22kg to go -19.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
16.Nymeria24(65kg)-5 to go-4.dan
1. WMTi si počela 4 dana prije mene i skinula 8 kg, a ja samo 3,5. Očito se kile brzo tope uz strogo držanje ove dijete, a ja si dozvoljavam pokoji grešni zalogajčić i malo obogaćujem obroke :/ . (nije mi žao jer imam relativno malo kg za izgubiti pa bolje da to ide malo sporije, a ovako ću duže biti s vama
) Ipak, čini mi se da se ti (WM) ne osvrćeš baš na UN kuharicu nego se držiš one strožije varijante ove dijete, jel tako :?
Btw, Isa je presladak!![]()
2. puppa :D , dobro nam došla! :D I ti si se već fino istopila..Možeš li nam, molim te, pogledati u knjizi 90-dnevna dijeta jelovnik za 3. dan, što je sve dozvoljeno za ručak?
3. kli-kli, i ja ću nastaviti s Montignacom, možemo se i kasnije "pratiti" s tom prehranom!
A jesam pretjerala sa smajlićima..valjda me moderatorice neće vidjeti (ako me uhvate, reći ću im da je to od gladovanja, nuspojava..) Ne mogu im odolit kad su tako slatki..
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
17. bdina (cca 12kg)-4. dan
Dakle, i ja se priključujem. Uopce mi nije teško izdržat za sad. Baš mi je trebalo nešto ovako napismeno čega ću se držati. Prije sam po par kilica uvijek rješavala bez večere i slatkiša, ali sad tako više ne ide.
I meni je danas voćni dan i nisam uopce gladna, ali ovaj mi je definitivno najgori jer mi dođe muka od toliko voća pojedenog odjednom. Vodene dane ne planiram, ali mislim izdržati svih 90 dana. I da, popijem cca 2 kave s mlijekom i mrvicu šećera na dan. A i nalijevam se čajem bez šećera do maksimuma.
Vaga mi je danas pokazala 2 kg manje nego na početku. Ali nije baš nešto pouzdana.
Imam i jedno pitanje. Može li se i na dan kad je tijesto jesti salata? Jučer ju nisam jela, a baš bi mi puno značilo.
11.ruby(10kg)8,5kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go -6.dan
17. bdina (cca 12kg)-4. dan
nakon koliko ste se prvi put vagale?
white musk, ne vidi se puno, ali se vidi osmeh, a to je najbitnije!
cestitam na skinutim kilama!
fritulica1 vazemo se onda i na montignacu!
dolega, ja sam fanatik, pa se vazem svaki put kad zavirim u kupatilo, ali bolje ti je sto redje mozes...
bdina, dobro nam došla
što se tiče tvog pitanja:
fritulica, ja sam prije dijete razgovarala sa svojom profesoricom nutriciologije i onda sam napravila neke optimalne nacrte obroka za ovu dijetu(napisala sam u primjeru svog ciklusa).white_musk prvotno napisa
![]()