Dakle, došlo je do toga da sam stvarno počela sumnjati da nisam "samo" prožderuh, nego da mi je u organizmu došlo do nekog hormonalnog poremećaja.

Uvijek sam voljela jesti, u trudnoći sam imala apetit omanjeg kita (i izgledala otprilike tako), a nakon poroda se situacija dovela u normalu (imala sam dobar apetit, ali ne pretjeran).

U zadnja 2 mjeseca jedem enormne količine hrane - ali stvarno enormne, po dva ručka ili večere i to duple količine - i na ostatak postporođajne kilaže (koji nije bio zanemariv) natukla sam još 3 kile. Ako ovako nastavim, natući ću još daljnjih 30. Nije mi bed samo u kilama, već u tome što je prežderavanje nezdravo - a ja imam ogromnu potrebu za tim. Nije na emocionalnoj bazi, sve je ok, štoviše, super (iako sam ja tip koji jede i kad je gud i kad je bed).

Znam da bih se trebala zauzdati, ali kako? Je li moguće da je taj nenormalan apetit posljedica nekih promjena u organizmu? Koje pretrage da napravim? Ili sam jednostavno nepopravljivi žderonja koji kao hrčak skuplja zalihe za zimu?

Vrag je odnio šalu - došla sam do brojke koju sam mislila da nikad neću dostići (osim u trudnoći)....