Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: štrajk

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mojima je rečeno ne da mogu nego da moraju doći u školu iako se nastava ne održava. Danas su informacije, pa ću se raspitati. Do sad smo uvijek slali djecu u školu (blizu nam je pa nije problem) a oni bi se vratili doma ako ne bi bilo nastave. Za boravkaše su naši imali dežurstva jer je roditeljima veliki problem ako nema nastave.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mojima je rečeno ne da mogu nego da moraju doći u školu iako se nastava ne održava. Danas su informacije, pa ću se raspitati. Do sad smo uvijek slali djecu u školu (blizu nam je pa nije problem) a oni bi se vratili doma ako ne bi bilo nastave. Za boravkaše su naši imali dežurstva jer je roditeljima veliki problem ako nema nastave.
    Očito se upute jako razlikuju od škole do škole. Našima je rečeno da nema nastave, a ako netko baš mora doći, da će djeca biti "zbrinuta". Kako ne vjerujem pretjerano u to "zbrinjavanje", ipak ćemo angažirati baku za četvrtak (kad već imamo tu mogućnost).

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Očito se upute jako razlikuju od škole do škole. Našima je rečeno da nema nastave, a ako netko baš mora doći, da će djeca biti "zbrinuta". Kako ne vjerujem pretjerano u to "zbrinjavanje", ipak ćemo angažirati baku za četvrtak (kad već imamo tu mogućnost).
    Identično.
    A preporuka je da ne dolaze i mole za razumijevanje. Ja ih razumijem, i mi smo sutra u štrajku, no nekako mi je to s molbom da djeca ostanu kod kuće ako je ikako moguće ipak pretjerano. Smatram da bi djeca trebala biti u školi kao normalno i umjesto redovne nastave raditi nešto drugo izrađivati božićne ukrase, npr.). Ako se dobro sjećam, kad su prije bili štrajkovi, mi smo morali doći u školu, nastavnik se pojavio na satu, ali smo samo razgovarali, tj. nismo odrađivali nastavu. Bedasto je i to, ali barem roditelji nisu morali uzimati godišnji.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Očito se upute jako razlikuju od škole do škole. Našima je rečeno da nema nastave, a ako netko baš mora doći, da će djeca biti "zbrinuta".
    ovako je i kod nas. iako nitko reviše ne priča, osim kad se inzistira na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •