-
E moja wonderko, postavila si veoma teška pitanja?
Koliko ja znam radi se samo na ta dva mjesta. Wewa je radila kod svog doca, al mu to nije praksa, izašao joj u susret, ne radi inseminacije inače, nekad radio sa Kurjakom.
A koga bih ti preporučila od ove dvojice...hm...baš ne bih bila pametna.
Ja sam radila kod obojice, nažalost. Iskreno ću reći šta mislim i znam.
Kod Mehmeda te to puno dođe, oko hiljadice sve skupa, a na kraju to je samo inseminacija. S te strane radije bih na Koševu (bila je 13KM + lijekovi + mnogo živaca i čekanja + odsustva s posla skoro cijeli dan zbog jednog uzv) S tim što možeš fasovati i kakvu baju, jer doc dok radi uzv i stavlja prezervativ na sondu, ne stavlja rukavice, niti pere ruke. Ali traži da prvo uradiš nalaze (što je jedino u redu).
A opet Mehmeda ti ne interesuje imaš li već kakvu baju, on će te samo poslati u svoj lab da uradiš hormone (4x25=100 KM) a onda te fino lijepo našopa hormonima i SAMO forsira trudnoću, pa i po cijenu života. On to smatra uspijehom, a kasnije (u trudnoći i životu) šta će biti, e to ga već ne zanima. Postoji mogućnost da te laže za trudnoću, KAO MENE, makar koju sedmicu, pa ti puna nade da je jednom uspjelo, opet mu dođeš.
A može ti se desiti, KAO MENI, da te nakon (ne daj Bože) neuspješne inseminacije, kad ti pitaš šta dalje, upita: Jesmo li mi ono radili HSG, trebali bi uraditi? :shock: (cure znaju šta govorim)
Naravno, može sve biti idealno i da dobiješ svoju bebicu. Moja dr. opće prakse fali ga na sva usta, jer je kod njega inseminacijom dobila bebu.
Možda nije loše pokušati, ako nisi nikad, al zadržavati se ako ne ide, je gubljenje vremena, zdravlja i novaca.
Ja ipak kažem: fala lijepa! Ja se tu vrzmam 7 godina 
To je žalosna slika BH zdravstva. Sorry zbog iskrenosti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma