Ja se u potpunosti slazem sa magdom, od dva zla ne znam koje bi ti preporucila. Ja sada ne mogu da se sjetim, ali kad sam ja htjela prvi pputa da radim ICSI, raspitivala sam se za neke druge varijante, pa mi je neko rekao da nazovem kliniku dr. Kurjaka, ovdje u SA, ja nazvala pa mi sestra rekla da oni ovdje u SA rade inseminacije, a te malo slozenije postupke u Zg. Sada ja nemam broj tel. ali mozes pitati na inf., i ja sam, mislim, tako dosla do broja, pa ne znam pitaj njih. A jel mozes to negdje van BiH, radije, govorim ti iz svog iskustva, ostavila sam ovdje brdo para, a nista, tek sada vidim koliko vani ozbiljnije pristupaju problemu nego ovdje. Ja imam iskustvo sa Mehmedbasicem, 3 ICSI-a, PRVA LAZNA TRUDNOCA, PA JA KAO I MAGDA, ODMAH POTRCALA i drugi put, pa i 3., ali nazalost nista, poslije tek skontas neke stvari, i shvatis da je kod njega sve kao na traci,nikakvi ti nalazi ne trebaju, meni cak ni hormone nije vadio a kombinovao mi raznorazne stimulacije, onako od oka.
Sto kaze magda, na zalost to je nasa realnost, neke koje imaju srece i zatrudne tako pa su mu zahvalne, vjerovatno bi i jatako razmisljala da je upalilo jednom od ta 3 puta.
Eto ti vidi jos, pa skontaj sta je najbolje za tebe.