-
Autosjedalica 0-13
Pozdrav svima. Javljam se prvi puta.
Prinova treba stići 24.01. pa smo malo u nedoumici oko AS i kolica. Naime u uži izbor su došla Quinny Buzz i Loola. E sad nastaje problem, svaka od njih imaju pripadajuće AS. Meni osobno je draži Buzz, a ženi Loola. Na Buzz ide MaxiCosi koji ima Isofix bazu, a Loola to nema. Zanimaju me iskustva sa bazama i sa vezivanjem AS bez baze, a također i iskustva sa kolicima.
-
Dragi Tatato, teško ti možemo ovako napamet odgovoriti bez da vidimo kako ti sjedalica stoji u autu...
Ovako na prvu loptu bi se ja odlučila za isofix kad već imate auto koji ga ima 8)
Nije isofix nešto specijalno sigurniji od običnog vezanja ali mu je veliki adut što nemaš muke oko toga jesi li ga pravilno namjestio, klik-klik i nemaš brige je li čvrsto, uvijek je...
A uz Loola kolica dolazi sjedalica Bebe confort creatis, ne sjećam se da sam je na pregledu zamrzila, mislim da je dobra, ali za koju god se odlučite obavezno prije kupnje pokušaj montirati sjedalicu u auto jer nisu sve sjedalice ili baze jednako kompatibilne sa svim sjedalima auta, kužiš?
Isprobaj i javi nam se s impresijama
-
Auto je Mazda3 stara 1g. Meni je, kao što rekoh, osobno draža MaxiCosi u kombinaciji sa Easyfix bazom i to najviše zbog Buzz kolica. Čine mi se boljim od Loola. A za DRAGU mislim da bi joj bilo lakše baratati sa bazom, nego se "natezati" sa pojasevima. Svakako budemo isprobali sve moguće kombinacije.
Beba se treba roditi u ZGB, a kako sam vidio u postovima, do Križevaca ju moram voziti isključivo u AS. Jesam li u pravu? To ne bi trebao biti nekakav problem?
-
Mi imamo Creatis, i mogu reci da je fakat jednostavna montaza. Ne treba diploma iz atomske fizike da ju se montira. Imamo i Loolu i odusevljena sam i jednim i drugim. . . .
Inace glasam za NEtrokolice, zbog stabilnosti. A i cijena Loole je prihvatljivija.
Auto je Renault Laguna iz '98 i ja sama nemam problema kod montaze.
-
tatato, nije nikakav problem voziti cijelo vrijeme bebu u autosjedalici, ali bi mogao biti ako se ne vozi.
moj mali se vozio iz rijeke za zagreb iz rodilista.
ako je sa bebom sve u redu, nemas brige.
postolje ili baza je jako prakticno kao sto i sam kazes, odluka je na vama, naravno.
jedino sto bi bilo jaako dobro da mozete isprobati as prije i autu (ako ne uzmete sa isofixom).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma