hvala curke,
ali ja sam bila u CZSC prema mjestu stanovanja i razgovarala sam s pravnicom koja je u sobi zajedno sa soc.radnicom i psihologicom koje će nas uzeti u obradu kad molbu koju napišemo u centar u kumičićevoj - koji je btw, centrala za zg županiju i tamo se zaprimaju molbe nakon čega oni tu istu molbu šalju u CZSC ovisno o tome gdje stanujemo - dakle opet kod ovih gdje sam već bila prošli ponedjeljak....
ta mi je pravnica rekla da se prvo piše molba i šalje u kumičićevu,a da će nas zvati kad im oni tu istu molba pošalju natrag...to je kakti nekaj novo, jer ja sam rekla da sam na Rodama pročitala drugačije....
pitala sam, zahvaljujući vama jer sam to pročitala tu, mogu li poslati odmahi molbe u centre npr. u zg županiji istovremeno kad i centru u kumičićevoj, i ona je rekla da mogu - u slučaju da se dijete za nas pojavio prije nego nas obrade, onda će oni obradu ubrzati....eto, tak mi je rekla....
ali, ja još uvijek ne znam trebam li pisati tu molbu onak kak se molba piše - zna se kaj ide u gornji lijevi i desni ćošak ili ne....ne bi hjela "fulat"...možda nisam dobro objasnila....ne kužimo se...hm...
no, hvala vam drage curke kaj ste se tak brzo javile....