-
Hy... evo prije svega da pozdravim svih...
Nova sam na ovom forumu, nisam znala gdje i koga da pitam ovo, pa sam pokušala ovdje, možda mi netko može pomoći, bila bih jako zahvalna..
Zanimaju me kakvi su simptomi trudnoće kod bulimičara ??? Što se tiče povraćanja, grčeva itd ...? Naime, borim se sa bulimijom dosta godina, počela sam sa anoreksijom i završila na bulimiji. Sada je moja kilaža baš kakva bi trebala biti, ali meni je i to previše. Uvjek sam uzimala razne vitamine tako da nikada nisam imala velikih problema zbog bulimije i moja krvna slika nikada nije bila loša iako već dosta godina bolujem. Problem je u tome što nisam sigurna dali sam trudna, do ponedjeljka nisam u mogućnosti napraviti test, a stvarno se bojim, nisam planirala trudnoću, ali u tom slučaju spremna sam prestati i sa bulimijom i svime što bi štetilo bebi... I zanima me dali će beba imati ikakve posljedice, ako je trudnica prije trudnoće i u prvim tjednima trudnoće bolovala od bulimije...
Ciklus mi uglavnom traje 29dana i redovit osim prije 2 mjeseca kad je trajao 40dana... ali u zadnje 2-3 godine uglavnom je 29 dana, zadnju mjesečnicu sam dobila 3.2 i sljedeća je trebala biti 4.3. ali do danas još nema ništa... Imala sam nezaštićene spolne odnose ali nekolikoliko dana u sredini ciklusa baš kada bi trebali biti plodni dani nisam imala odnose tako da trudnoću nisam ni očekivala.Ne sjećam se točno kada, ali imala sam redovito odnose, mogu se jedino sjetiti da sam najbliže plodnim danima odnos imala 14.2 (iako ne vjerujem da su tada bili plodni dani) pa sve do 23.2 nisam imala odnose. Obično 10tak dana prije nego dobije mjesečnicu imam natečene i bolne grudi, tako je b ilo i ovaj put, samo što mjesečnica nije stigla a grudi su sve više natečene i bolne. Točno dan prije nego dobijem mjesečnicu osjetim blage grčeve, ovaj put sam ih osjetila 5 dana prije nego sam je trebala dobiti, ali ništa od nje. Također sam te grčeve osjetila još nekoliko puta,uglavnom nisu bili jaki, i trajali su možda 1h... zadnjih dana sam ih nekoliko puta osjetila, ali mjesečnice nemaaa. Imam nekakav blag i smeđi iscjedak kojeg sam prvi put uočila. Što se tiče mučnine, to me brine, dali bulimičarke imaju ikakve mučnine s obzirom da svaki dan 1-2 puta dnevno povraćam, tako da mučninu teško mogu uočiti. Da, još sam primjetila da mi se već 2 puta jela riža, koju inače eto pojedem kad nemam što drgo, nikad mi ta riža nije bila nešto posebno, a sad mi se baš jela..
Jesam li ja sve ovo umislila ili stvarno postoji mogućnost da sam trudna, moram još napomenuti da sam taman nekoliko dana prije nego sam trebala dobiti mjesečnicu imala stresno razdoblje, tako da sam mislila da mi od toga kasni... Stvarno se bojim da ću naštetiti bebi ako sam trudna
Moželi mi netko pomoći, jer prije ponedjeljka ne mogu napraviti test, a sada neznam što bi mislila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma