pametno dijete.Zdenka2 prvotno napisa
![]()
ma razumjem te ja zdenka. ne sumnjam da ti priznajes njegov ukus.
to ti stvarno dode iznenada. mojoj curi do skora odjeca nije uopce bila vazna. sto god da sam kupila rekla je: svida mi se.
ni sada nije jako zahtjevna, ali prije desetak mjeseci je dosla faza da hoce sama izabrati sto ce obuci, da tamnoplave hlace nece, da majice trebaju imati neku aplikaciju, cvjetic, sljokicu ili slicno.
razumjem ja tvoju dilemu. novi, dobar kaputic, koji nije bio ni jeftin. da li je hostaplerski kupiti novi?
ja pokusam sebe staviti u istu situaciju. i dogodi mi se da si kupim nesto i da mi se poslije ne svida i skoro pa ne nosim. ljudski.
onda gledam paragmaticno. ako mi financijska situacija dozvoljava ( a obicno mi dozvoljava) on dam dalje onima kojima znam da im je potrebno.
ako ne bih imala novaca, onda bih dalje nosila.
uobicajno gledajuci "odgojno" bi bilo ne kupiti novi kaput. ja sam malo skepticana prema tome. meni je vazno da ina razumije da su ljudi uvijek iznad stvari, pa ma koliko te stvari kostale. pa da s jedne strane trebamo paziti na stvari, odrzavati ih, biti razuman pri kupovini i odabiru, (novac nismo nasli na cesti), ali s druge strane ne biti dogmatican.

Odgovori s citatom