-
haj,
nismo našli unutra. ..
Uglavnom, mi se se izdružili sinoć, polovica nas je bila koji se poznamo od prije, polovica koji se nisu poznali. Za sljedeći put smo dogovorili da preko patronaže pozovemo sve ostale koji žele doći, a nemaju priliku se uključiti preko forumua. Razmijenili smo brošurice, pogledali platnene pelene (i gđa. Katarina koja nam je otključala prostor čudila se kako danas izgledaju te platnene i da su kao "pampersice" a mogu se prati.)
Ja ovom prilikom pozivam sve prisutne da mi na mail pošalju svoje brojeve telefona, osjećala sam se kao ovisnik kad sam skužila da nikoga ne mogu nazvati da provjerim da li dolazi, jer mi to sve rješavamo peko "maila". Ups, na cesti nema maila.
Sad uglavnom znamo gdje ko radi i koga možemo za što žicati, vidjeli smo klince od Brigite i Babylove, a spominjalo se i predavanje o autosjedalicama, nisam dalje pratila što je Hildegard rekla na tu temu (molim je da ponovi).
Uglavnom svi koji imaju nekoga poznatog, mogu ga uputiti za sljedeći termin 15.12, a uskoro ćemo morati tražiti i veći prostor, jer je to prostorija sa 8 mjesta.
Veselim se upoznvanju cura koje nisu ovaj puta mogle doći, a i Poslid i Kraljica su mi falile, baš sam se nadala da će biti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma