Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: proljev, temperatura - pocetak poroda, ili?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno proljev, temperatura - pocetak poroda, ili?

vec dva tri dana imam proljev i mislila sam da je to uobicajeno ciscenje prije poroda, ali jutros sam zabiljezila i neku malu temperaturicu, malo preko 37. osjecam se slomljeno, samo bih spavala, pa sam se malo prepala. proljev je sad bas pravi, skroz tekuci, a trudove iako neregularne imam vec danima...sve mi ovo lici vise na neku virozu nego na porod. sad sam se narucila privatno na ctg, za svaki slucaj da vidim dal je sve u redu s bebicom, strah me zbog ovoga ici u rodiliste na pregled jer bi me sigurno inducirali s obzirom da sam otvorena vec 3 cm.
    eto ako mi netko moze odgovoriti koliko je temperatura prije poroda normalna i sto ona moze znaciti?
    u vezi proljeva prije poroda, koliko je normalno da traje i da bude jak?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: proljev, temperatura - pocetak poroda, ili?

Evo, isto tako je i meni bilo. Sve to što si opisala se odigralo s petka na subotu, završila na infuziji na Zvjezdi, a rodila u srijedu u 3 ujutro. Ako ti to nešto znači

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: proljev, temperatura - pocetak poroda, ili?

U tom stanju sam i ja otišla u rodilište (bila sam prije otvorena 2-3 cm), vidjelil su da nisam u porodu pa su me poslali na Zvjezdu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a sto znaci zavrsila na infuziji, jel onda nesto nije bilo u redu?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

33, sad kruži neka viroza.

ali ja sam imala proljev 2 dana prije poroda. bez temperature, doduše. na dan poroda osjećala sam se baš slomljeno.

aj' ti do nekog doktora da vidiš trebaš li put rijeke!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Uzeli su mi krv i stolicu, to je bilo u redu, ali zbog povračanja i proljeva su mi dali još i infuziju i nakon toga sam povratila snagu. A ta bol u leđima i donjem djelu trbuha me mučila mislim posljednja 3 tjedna konstantno.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni se isto temperatura cini malo upitna. Proljev moze biti rezultat trudova, kad i trudovi vec traju danima.

u svakom slucaju, 33, ako vise ne uhvatim priliku, htjela bih ti zazeljeti sto ljepsi porod, onakav kakav si sama zelis. Ne mogu se sad sjetiti trudnice koja mi je bila simpaticnija u svojim nastojanjima da sto vise sazna, toliko znatizeljna, informirana, racionalna, stalozena, odlucna i open-minded. I s toliko dobro pogodjenih pitanja u postovima Zaista si zasluzila roditi lijepo. I bilo bi fer od 'sudbine' da ti se sve poslozi kako treba.
    U svakom slucaju, zelim ti sretan put za Rijeku kad krenes, iako vjerujem da bi ti, ovako oboruzanoj znanjem i iskustvom, porod bio lijep i bilo gdje drugdje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

htjela bih ti zazeljeti sto ljepsi porod, onakav kakav si sama zelis. Ne mogu se sad sjetiti trudnice koja mi je bila simpaticnija u svojim nastojanjima da sto vise sazna, toliko znatizeljna, informirana, racionalna, stalozena, odlucna i open-minded. I s toliko dobro pogodjenih pitanja u postovima Zaista si zasluzila roditi lijepo. I bilo bi fer od 'sudbine' da ti se sve poslozi kako treba.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    htjela bih ti zazeljeti sto ljepsi porod, onakav kakav si sama zelis. Ne mogu se sad sjetiti trudnice koja mi je bila simpaticnija u svojim nastojanjima da sto vise sazna, toliko znatizeljna, informirana, racionalna, stalozena, odlucna i open-minded. I s toliko dobro pogodjenih pitanja u postovima Zaista si zasluzila roditi lijepo. I bilo bi fer od 'sudbine' da ti se sve poslozi kako treba.
    i ja isto...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

cure, hvala puno
    bolje sam, moze bit ipak ta neka virozica koja vlada.
    jutros se osjecam puno bolje, temperatura je pala, jucer sam otisla na taj ctg, nalaz uredan, bebica jest nesto mirnija ali valjda u pripremi za porod.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    I stvarno bilo bi fer . Sretno.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tridesetri,
    uzmi nekoliko puta dnevno po 2 tablete medicinskog ugljena, na prazan želudac i onda još neko vrijeme (koliko izdržiš) nemoj jesti.
    Poslije jela uzmi po 2 linexa.
    Čim se proljev smanji probaj prestat s ugljenom ali nastavi s linexom do skroz normalnog.
    Svakako do poroda sredi proljev, jer sigurno nećeš moći u kadu, a (bar u Petrovoj) ne daju bebe mamama ako sumnjaju na neku probavnu beštiju.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemoj se prepasti, od ugljena se kaka skroz crno. Ali on je potpuno neškodljiv, a na sebe pokupi sve što nađe (i dobro - zato je to samo privremena mjera - i loše - kako bakterije, viruse, tako i otrove)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mamazika hvala ti. evo prestalo je i bez ljekova jucer navecer zadnji put, danas sam vec ko nova, jedem sve, nemam vise nikakvih probavnih smetnji. i jos uvijek mi nije jasno dal je to bilo uobicajno ciscenje prije poroda ili ipak viroza. javim vam. bilo kako bilo, za kadu sam spremna!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

33, sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •