Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Popolini vs. MotherEase One size

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Popolini vs. MotherEase One size

Curke u maloj nedoumici sam
    - koje uzimate od ME jer nude bijele ili nebjeljene, DRY, organske odnosno Pop nudi organic, soft natural ili soft white
    - cijene su za ME cca. 11 USD, a za popolino 14 EUR( preračunato u kune je 81 kn odn. 105 kn) to mi poprilična razlika, možda se nešto kompenzira kroz jeftiniji s(kršitelj koda)ing
    - koje su vam bolje upijajuće jer tražim nešto za po noći?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ne mogu uspoređivati jer nemam Popolino. Po noći imamo ME dry + dry uložak, i jako sam zadovoljna. Izdrži od 9 navečer do 7-8 ujutro.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vidis, to bi i mene zanimalo, jer mislim ici u bec kupiti popolino pelene....sa popustom, jer sam jos tamo prijavljena.

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imam ME neizbeljene i Popolini organic.

ME sam narucila sa njihove stranice na netu, i odlucila sam se za neizbeljene jer su mi lepse od belih. Dry nisam htela, jer mislim da je nepotrebno, a i ne dopada mi da beba ima taj sinteticki dry sloj uz kozu.

Na Popolini pelene sam slucajno naletela u jednoj prodavnici, nisu bile skupe (valjda niko ne kupuje), pa sam kupila nekoliko komada - imali su samo organic, neizbeljene. Na prvi pogled iste kao i ME, ali na bebi (a i posle uporedjivanjem), videla sam da su ipak za nijansu manje. Doduse, u gornjem redu imaju dve kopcice vise nego ME.

I jedne i druge odlicno upijaju. Meni izdrze celu noc, uz ME zastitne gacice.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam oboje, obje vrste su odlicne. koje god da uzmes, neces fulati.
    me ispadnu skuplje, po mojoj racunici. jer na 35usd ide postarina od 8usd.
    kad sam kupovala popolini u becu, bile su 12,5 eur. nisam znala da su poskupile na 14eur? :?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja imam popolino One size super (ona sa dry slojem) i već odavno ne stanemo u nju :/ a kod ME ima još itekako prostora za rast guze

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mene zanimaju razlike popolinijevih pelena (md je trenutno u italiji ) pa ne znam kaj da narucim
    moze pomoc...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razlike? gle, od fitted, naaajbolje su onesize organic, tu nema zbora. sve ostale su tak-tak. kupi si hrpu ovih i mirna si.

coveri su isto jaako dobri.

ako hoces aio, easyfix je isto jako dobra pelena. glomazna, ali fino sjeda i dobro upija. ima u dvije velicine, do 8 kg i preko 8 kg ako se dobro sjecam. ako uzmes vece, cekaj dok ti dijete ne bude imalo 8kg jer inace cure.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

rekla mi je jedna iskusna mama, da su popolini ultrafit bolje od onesize, samo zato sto ove zadnje s vremenom (kako beba raste) postaju uske oko nogica - pogotovo ako je bebonja malo jaci...eto, ti odluci. ali u biti su popolini jako dobre pelenice...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    mene zanimaju razlike popolinijevih pelena (md je trenutno u italiji ) pa ne znam kaj da narucim
    moze pomoc...
    Dia - reci što ti treba. Popolini ima stvarno puno različitih fitted pelena.
    Ja bih ti od srca preporučila popolino two size organic terry

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam u potrazi za pelenom koja dobro upija, a da nije ogromna
    rekla mi je fizijatrica da mu ove velike i debele smetaju pri nekim pokretima i sputavaju u recimo dizanju nogice :/

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi isto imamo ME one size i doista su jako široke među nogicama te ih ne prakticiramo preko dana. Imaju drukere samo oko struka, a ne i oko nogica. Ali ju nosimo preko noći jer dobro upija. I volimo je samo kao upijačicu . U početku mi se činila boljom.

A što se tiče pokreta...i Nikola se nikad nije htio okretati i igrati s nogicama općenito u pelenama tako da sam ja njega često skidala jer ga je to i smirivalo, i onda bi se igrao. Sad se vrti i okreće i papa nogice i u pelenama .

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

citiram sebe .
    Citiraj shogi prvotno napisa
    Sad se vrti i okreće i papa nogice i u pelenama .
    zaboravih staviti link:
    http://public.fotki.com/shogi/nikola/dsc01939.html

Nego, Dia, nisam puno stranih pelenica probala, ali mislim da bi za tebe dobre bile Swaddlebees jer su one najuže među nogicama. I to fitted frotirne (cotton terry) .

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    ja sam u potrazi za pelenom koja dobro upija, a da nije ogromna
    rekla mi je fizijatrica da mu ove velike i debele smetaju pri nekim pokretima i sputavaju u recimo dizanju nogice :/
    Draga moja, onda samo Sb 8) uska među nogicama i savršeno upija (osobito organic terry) ostavi se popolinca, (ali popowrap na čičak ne moj propustiti!!!)

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ok 8) tanx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •