Pitanje:
jel se prirodni porod u rijeci dodatno nesto naplaćuje ili ne??
jel uvjet privatnosti zadovoljen?
Pitanje:
jel se prirodni porod u rijeci dodatno nesto naplaćuje ili ne??
jel uvjet privatnosti zadovoljen?
ne naplaćuje se ništa, ako si sama. ako netko ide s tobom, plaća zaštitno odijelo, 400-tinjak kuna.Yuna prvotno napisa
uvjet privatnosti ne razumijem :?
Plaća se prisustvo muža na porodu, 300kn.jel se prirodni porod u rijeci dodatno nesto naplaćuje ili ne??
na privatnost sam mislila da nije hrpa doktora okolo, da ima neka soba gdje ste sami itd.
da ako rađaš u kadi - to je u posebnoj prostorijiYuna prvotno napisa
Ne brini se za primalje u Ri...stavrno su anđeli. Mene je porodila primalja Lidija i imam samo rijeci pohvale za nju...disala je samnom...govorila kada tiskati a kada da prodisem trud,stvarno mi je bila velika podrška uz muža. Stalno se brinula o meni,kasnije me oprala i presvukla...srce od žene![]()
Svaka rodilja rađa u svojoj prostoriji. A tko će ti ulaziti, a tko ne u tvoj box pokušaj dogovoriti kod prijema.kailash prvotno napisa
Tijekom noći je nama tu i tamo navratila babica, a kada je počela jutranja smjena nema tko nije ušao u box (studenti, učenice, doktori, čistačice, primalje, neka službenica s pozdravima od mame,...), a i jedno 5-6 kibicera je bilo prisutno samom porodu. Mene takve stvari ne smetaju, pa nisam obraćala pažnju. A pregledavali su me jedino moja primalja i liječnik.
mene takve stvari uzasno smetaju zato i trazim neki bolji nacin.
mislim da mi dodju studenti i svi se naviruju da bih ih gadjala s necim.![]()
mislim di je tu logika, stalno ljudi upozoravaju pazi spusti rolete da te netko ne bi vidio u grudnjaku, nije li ti taj badic malo premali, slika britneyne obrijane sokira cijeli svijet itd...ali kad radjas onda se svi mogu navirivat...e ne hvala.
8)
glasam za kadu definitivno...
I u box s kadom ti može ući tko želi. To je box kao i drugi samo je malo dislociran i ima kadu. Pokušaj se dogovoriti s primaljom da ti nitko ne ulazi. Imaš pravo na to.Yuna prvotno napisa
mislim da je ipak dosta drugačija prostorija s kadom...to je baš odijeljena prostorija. i meni nisu ulazili unutra dok je porod trajao. :/
Yuna prvotno napisa
Ja nisam isto "za" studente...ali druge primalje koje su promatrale porod nisam ni primjetila,ja sam se usredocila na svoju i na ono sto mi govori da radim.
Ma sve ce biti ok.
...nije to tako strasno.
Kada je u prostoriji, nešto kao soba, dok je box jednostavno odijeljen od ostalih pleksiglasom. Eto. To se sve pokazuje na tečaju :/ [/code]
Ne želim se natezati, samo reći da se privatnost može osigurati i u boxu.Serpentina prvotno napisa
a kakav je to posebni tečaj?
jel to stvarno postoji?
kako ići na to ako ne zivis u rijeci?
Yuna, pogledaj malo http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=3806