Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 353

Tema: sto ce vasa djeca dobiti za bozic?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mališa nešto u zadnje vrijeme cvrči da hoće klavir (sintač kakav ima njegova frendica), ali tu je problem što će nam uši probiti pa još premišljamo

Inače, znam da bi mu se dopao Petar Pan, a također i željeznica, ali za nju, pored garaže koju je dobio za rođendan, nemamo mjesta... još je nekaj pričao i o autiću na baterije...

Još stvarno nemam pojma što ćemo kupiti, ali ćemo se truditi da to ne bude hrpetina igračaka

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

d. hoce onog littl pony-a kojeg se hrani i rodu (zrinka )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Mališa nešto u zadnje vrijeme cvrči da hoće klavir (sintač kakav ima njegova frendica), ali tu je problem što će nam uši probiti pa još premišljamo
    Možda vam i neće uši probiti Ne znam, meni osobno se glazbeni instrument čini odličnim poklonom, pod uvjetom da nije neka kineska jeftinoća na baterije s elektronskim zvukom.
    Andrej doma lupa po ksilofonu i malom bubnju i po pravom klaviru i nikad me to ne smeta, dapače, uživam. Ali me smeta kad iz najdubljeg zakutka ormara izvuče nekog groznog psa na baterije koji svira neku iritantnu melodiju koja traje cca 10 min (naravno, tog cucka nije dobio od nas nego od svekine frendice )

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

još nismo smislili za ovaj božić ...

Kod moje curice je auto na ukumulator igračka s kojom se igrala doslovno svaki dan preko ljeta, i jedina s kojom se igrala svaki dan. Međutim, definitivno nije za nekoga tko živi u stanu, jer em se unosi zemlja kad ga spremaš, em je ogroman, em težak i nije ga lako izvući niti iz kuće na ulicu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam jednom prilikom ta urlajuća čuda pobacala u smeće, sve redom. ajd pogodi od koga ih je dobio.

andrej je mali lego zoo dobio za rođendan, mi bi obične kockice. toga, nadam se, ima u TL-u?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a sad bih i ja sliku...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    andrej je mali lego zoo dobio za rođendan, mi bi obične kockice. toga, nadam se, ima u TL-u?
    Nema. Izbor im je koma. Bilo je nešto u Mulleru, ali i tamo je već dosta probrano.
    I ja sam tražila obične lego-kockice, pa sam odustala do daljnjeg.

Hm, slika... baš si nešto mislim... ali ne za Andreja, nego za sebe ili možda sveki (ona se pali na slike)?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Moji će za svetog Nikolu dobiti slatkiše i voće u čizmice. Problem mi je za djeda Mraza jer će doći meni na posao, MM -u na posao i doma pod borek.
    Znači da mi trebaju 3 poklona po djetetu.
    Baš sam danas ujutro otišla u Konzum po plastični CD player sa 3 cd-a za 40 kn za Elenu. Onak je roze boje i na cd-ovima su nacrtane princeze i Elena je poludila kad ga je vidla pa sam joj rekla da nemam trenutno novce za to, ali da budemo pisali djedu Mrazu pa joj možda donese. Danijelu sam odabrala plastični bager na baterije u Kauflandu za 50 kn. To mi je poklon za prvog Djeda Mraza.

Za drugi poklon sam mislila kupiti nešto od odjeće, majicu , čarapice, uglavnom korisne stvari i nije mi žao potrošiti više novaca za to. Ispod boreka sam mislila uzeti neke kreativne sitnice, bojanke, puzzle, slikovnice.
    Stalno imam osjećaj da je to previše poklona odjednom i da se Božić ne bi smio svesti samo na poklone. Lani smo na poklone za Božić za klince potrošili 1500 kn. Kad se tom iznosu još dodaju pokloni za djecu prijatelja i kumova iznos je puno veći. To je stvarno puno i zato ove godine obavezno smanjujemo taj iznos.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Nema. Izbor im je koma. Bilo je nešto u Mulleru, ali i tamo je već dosta probrano.
    I ja sam tražila obične lego-kockice, pa sam odustala do daljnjeg.

Hm, slika... baš si nešto mislim... ali ne za Andreja, nego za sebe ili možda sveki (ona se pali na slike)?
    cure, u potrazi za Lego dvorcem, naletjela sam na ovo, pa možete probati

http://shop.t-com.hr/shop.ashx?htscT...z.php&sifra=27

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

http://shop.t-com.hr/shop.ashx?htscT...z.php&sifra=29

250 kockica 560 kn?!

prvo mi je palo na pamet pitati tanju da podijelimo, ali kaj ti je 120 kockica...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Možda vam i neće uši probiti Ne znam, meni osobno se glazbeni instrument čini odličnim poklonom, pod uvjetom da nije neka kineska jeftinoća na baterije s elektronskim zvukom.
    Andrej doma lupa po ksilofonu i malom bubnju i po pravom klaviru i nikad me to ne smeta, dapače, uživam. Ali me smeta kad iz najdubljeg zakutka ormara izvuče nekog groznog psa na baterije koji svira neku iritantnu melodiju koja traje cca 10 min (naravno, tog cucka nije dobio od nas nego od svekine frendice )
    Imamo doma dva ksilofona (jedan koji je s jedne strane ksilofon, a s druge kao klavir pa se može lupati po tipkama i s batićima po onim metalnim pločicama) i kad on krene 'svirati', doslovno pucaju bubnjići. Da ne spominjem kako se (ne namjerno, nego spontano) obično sjeti svirati iz sveg glasa kad MM dođe iz dežurstva pa legne malo odspavati . A počeo je i pjevati uz svirku

(a kojekakva čuda na baterije, sva s istih pet pjesama su svirala do prvog crknuća baterija )

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://shop.t-com.hr/shop.ashx?htscTarget=http://www.poklon.hr/prikaz.php&sifra=29

250 kockica 560 kn?!

prvo mi je palo na pamet pitati tanju da podijelimo, ali kaj ti je 120 kockica...
    Ma znam, meni su cijene Lego kocaka u Zgb-u prestašne. Ali mi, ovaj put nemremo do Graza. Čak smo odustali i od Slovenije. (dvorac u Muelleru košta skoro 1500 kn, a u toysu 109 EU, to sam već negdje pisala)

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, slika je prekrasna.
    Ajde plizzz reci čija je, jer smo mi zamislili da našem dečku koji je premali za poklone kupimo nešto trajno. A ova slika je baš to što tražimo.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    Citiraj BusyBee prvotno napisa
    kako cu mu reci da djed bozicnjak ne postoji?
    Kako to mislis "ne postoji"?!?! :shock:
    ah moram svoju priču ovdje zaljepiti.
    svake godine kod MM-a na poslu je doček Djeda Mraza i kazališna predstava. Svi se vesele, dijele se pokloni čak i mene obuzmu trnci kad dođe djed sa zvonom, svi se usplahire, vreća s poklonima zvecka, a Sami izjavi na užasnutost prisutnih:

E to je teta Marija iz vrtića!!!

ili već neka jer se "djed" svake godine mijenja
    jucer sam bila sa inom na satu klavira. i negdje pri kraju krene profesorica (jedna ruskinja u najboljim godinama) inu pitati da li je vec napisala pismo christkindl-u i sto si zeli?
    ina je pogleda zbunjeno i kaze da poklone poklanjaju mama i tata i bake i ostali. pa ona ne pise nikakava pisma. i da su svi dm-ovi preobuceni ljudi...
    ova pokusava ponovo i pita inu da li je bila dobra i prica kako je njen sin napisao pismo christkindlu i da sad ceka i nije sasvim siguran da li je bio dovoljno dobar. i samo dobra djeca dobivaju poklone.
    ina je pogleda ozbiljno i kaze joj da je to nesto kao ucijena i da njeni mama i tata to tako ne rade.
    ja sjedim u kutu, slusam i ne znam da li da se smijem ili da mi bude neugodno.

sirota profesorica pokusava jos spasiti sto se spasiti da i prica kako ona vjeruje u christkindla i kako on uvijek nesto donese njenom sinu, usulja se u noci i ostavi poklon....
    ina: pa sto ti ne zakljucavas vrata u noci? kako on moze uci?
    i tako one jedna drugoj sa pitanjima i odgovorima i nakraju joj ina kaze:
    ali njega ti nema. on ti je odavno umro. :shock:

profesorica se rezignirano vratila sviranju i usput nesto promrmljala o modernim mamama.

ja sam moram priznati bila zbunjena, jer zapravo nismo nikad s inom o tome posebno pricali i uopce ne znam od kud si je ona to sve tako poslozila. :?

inace si je zazelila cijelu kolekciju playmobila, (dakle slijedece 2 godine imamo sto izabrati za razne prigode ) napisala poredak od najvaznijeg prema manje vaznom od dvorca, preko bolnice na dalje, jer hoce sagraditi veliki pravi grad.
    posudila od frendice playmobil katalog i vrlo koncentrirano proucavala
    :shock:
    stvarno sam bila osupnuta kako mi je objasnjavala sto joj sve treba za "grad", sto sve koji dio moze, kako je kombinirala (npr. od vikinga hoce samo onaj dio koji izgleda kao mala utvrda. to bi trebao biti zatvor.. :?
    pokusavala mi objasniti da joj je i nova zeljeznica isto "nuzna" , jer ova stara od lega nema ove i one tehnicke performanse. :shock:

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    Citiraj Mony prvotno napisa
    A kakvo je vase misljenje o onim autima/motorima na akumulator???
    Ja nisam uopce odusevljena, a MM ne mogu ni opisati koliko (kao i svim tehnickim postignucima) i sve se bojim da ta ideja ne dodje na listu
    reci TM-u da autića na akumulator nema u njegovoj veličini

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Daj pliz adresu od djeda mraza da mu i mi pišemo, i moji su već počeli sumnjati.
    I mi bi mail DM-a. :D

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa
    za sad je L. izrazila zelju za kupusickom
    R. jos ne izrazava takve zelje
    al cemo ih kupiti i jednoj i drugoj
    Isto tako!!!!
    Megi jako želi tu lutkicu, pa bi mi bilo žao da je Lindica, samo zato što još ne zna izraziti želju, ne dobije.

Prošle godine smo pisale pismo Sv. Nikoli i Djedu Mrazu, a ove godine nam to tek predstoji. Inače, već tjednima, kad vidi neku igračku na reklami ili u dućanu, koja joj se sviđa, Megi već zna koja je procedura- zapamti, pa ćemo napisati na popis. Dogovor je da će Djed Mraz i Sv. Nikola odabrati samo jednu igračku s popisa, jer mora ostati igračaka i za drugu djecu. Za sad su kupusići vodeći na listi, pa mislim da nemam puno dvojbi.
    Da se sjetim još nekih koje ćemo staviti na popis: lutkica Trollz, hranilica za bebu, odjeća s Jagodicom Bobicom, maca Kitty...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja djeca ce takodjer dobiti nesto iz playmobil kolekcije.
    A kod nas je situacija slicna kao kod Seni. Dakle, poklone donose mama i tata, nema prica o djedovima bozicnjacima, mrazovima itd. Ustvari, ima ih. Ali, Zorka zna da su to preobuceni ljudi. I, za divno cudo, to ne umanjuje njezino odusevljenje.
    Prosle godine se susjed preobukao u Djeda Mraza i donio vrecicu sa slatkisima. Djeca su bila, blago receno, odusevljena. Iako su od pocetka znala tko je to ustvari.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Gledala sam malo stranice s igračkama i naletjela na nešto što me baš neugodno iznenadilo- ogromna razlika u cijeni za istu igračku.
    Radi se o ball popperu.
    Moje curke ga imaju i stvarno je odlična igračka, pogotovo za manju dječicu.
    Ako ste namjeravali kupiti ball popper, moj savjet je TL.

Uvjerite se sami:
    http://www.turbolimac.com/Turbolimac...log=TurboLimac

http://shop.t-com.hr/shop.ashx?htscT...z.php&sifra=38

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Moja djeca ce takodjer dobiti nesto iz playmobil kolekcije.
    A kod nas je situacija slicna kao kod Seni. Dakle, poklone donose mama i tata, nema prica o djedovima bozicnjacima, mrazovima itd. Ustvari, ima ih. Ali, Zorka zna da su to preobuceni ljudi. I, za divno cudo, to ne umanjuje njezino odusevljenje.
    Prosle godine se susjed preobukao u Djeda Mraza i donio vrecicu sa slatkisima. Djeca su bila, blago receno, odusevljena. Iako su od pocetka znala tko je to ustvari.
    Ne znam, ja nekako volim da djeca vjeruju u bajke. Dok god može neka vjeruje u Djeda Mraza, Zubić i ostale vile. Kad bude spremna objasnit ću joj što je to zapravo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, i kod nas vec od rane jeseni krene euforija sa Djedom Mrazom, snijegom, zimskim praznicima, pocinjemo izrade cestitki i kojecega za ukrasavanje. Citaju se price i bajke o raznim povijesnim licnostima tipa Djed Mraz . Znaci, svi ti likovi su jako prisutni u nasoj svakodnevici, ali ne u smislu da se vjeruje u njih, da im se pisu pisma itd.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zar nismo jednom raspravljali da li poticati dijete da vjeruje u DM ili ne? gdje li je to bilo..? :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ma, i kod nas vec od rane jeseni krene euforija sa Djedom Mrazom, snijegom, zimskim praznicima, pocinjemo izrade cestitki i kojecega za ukrasavanje. Citaju se price i bajke o raznim povijesnim licnostima tipa Djed Mraz . Znaci, svi ti likovi su jako prisutni u nasoj svakodnevici, ali ne u smislu da se vjeruje u njih, da im se pisu pisma itd.
    Ahaaa
    Zato mi vjerujemo i sve se nadam možda i meni nešto donese doduše ne pišem pisma ali piše Sonja. Kad je imala godinu dana je meni diktirala pismo i ide otprilike ovako.
    Dragi Djede donesi mi kikiće, i bebu i kikiće i slatkiše i još puuuuuno kikića. To i sva ostala pisma čuvam za uspomenu i pokloniti ću joj za 18. rođendan.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://shop.t-com.hr/shop.ashx?htscTarget=http://www.poklon.hr/prikaz.php&sifra=29

250 kockica 560 kn?!

Bila sam u Muelleru - imaju nekih kutija sa kockicama (ne znam kojih sve tipova) - milsim da neke koštaju 100 i nešto kna a neke oko 200.

fakat je dućan dosta ispražnjen - vjerujem da će još dobivati igračke.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma sigurno hoće!

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Apricot, jel to Smiljana Čoh?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Toliko price o tim Lego kockicama da ste sad i mene navukle na to!
    Mi imamo doma samo Lego kockice,al bez tih Zoo zivotinjica.. Sad mi je to napeto,taj Lego-zoo,nadam se da tu ne kosta tak puno ko u Cro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sve vas koje zanima lego , u Metrou imaju akciju
    Lego duplo 250 kom - 307 kn
    Lego obični 2500 kom - 307 kn
    a i društvene igre su na akciji
    riječ na riječ - 130 kn ( u tl je200)
    krokodil zubar - 130 kn ( u tl je 150)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Slika je kukicina: savršen poklon za mali novac!
    Sad mogu reći da i ja u kući imam original.
    Nije ulje na platnu... ali ja ionako više volim slatko nego masno.

Kukice,

za našu kupaonicu
    http://img294.imageshack.us/img294/3...nshot25wu0.png

za orkinu kupaonicu
    http://img159.imageshack.us/img159/4...nshot23id6.png

za blagovaonicu
    http://img329.imageshack.us/img329/6...nshot21xa5.png

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nasla sam nesto- izgleda super
    i cijela stranica :D

http://www.ekoigracke.com/katalog/dvorac.html

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Irma već 3 tjedna govori da će joj DM pokloniti haljinu od Belle ( ljepotica i Zvijer)

Mirta bu već nešto dobila....

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

mogu ja ovako "s neba pa u rebra": koliko novca i gdje se može kupiti? ima li web site?
    ili da pitam kukicu?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

javi se kukici, s obzirom da cijene ovise o veličini, pa da ja ne lupam...

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    Citiraj BusyBee prvotno napisa
    kako cu mu reci da djed bozicnjak ne postoji?
    Kako to mislis "ne postoji"?!?! :shock:
    ah moram svoju priču ovdje zaljepiti.
    svake godine kod MM-a na poslu je doček Djeda Mraza i kazališna predstava. Svi se vesele, dijele se pokloni čak i mene obuzmu trnci kad dođe djed sa zvonom, svi se usplahire, vreća s poklonima zvecka, a Sami izjavi na užasnutost prisutnih:

E to je teta Marija iz vrtića!!!

ili već neka jer se "djed" svake godine mijenja

sami legendo (pa ja, isti mati)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

Kukice,

za našu kupaonicu
    http://img294.imageshack.us/img294/3...nshot25wu0.png

za orkinu kupaonicu
    http://img159.imageshack.us/img159/4...nshot23id6.png

za blagovaonicu
    http://img329.imageshack.us/img329/6...nshot21xa5.png
    znaci, ti si hamziga hap trecu sliku meni je famozna

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jako su slatke, pogotovo trio u blagovaonici.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Apri, vidim Kukica je malo pojednostavnila luster...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da li je netko uspoređivao cijene legića (duplo), u ZG i vani?
    Ja sam bila negdje pred ljeto kupila u Mulleru kantu kockica duplo (163 kom.) za 200kn, ali to je bila izgleda neka akcija povodom 50 godina Lega.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo i mene. slika blagovaonice je samo skica.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ahaaaa, znači luster tek čeka bojanje

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja tražim neku fora sliku za novouređenu dječju sobu - sliku za dečke. Ima li kakav link, nešto što bi se dalo naći on-line?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

250 kockica 560 kn?!

Ivy, evo baš listam Metroov katalog, do 6.12. imaju Lego duplo (kanticu 250 kockica) za 317kn

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zna li netko taj Lego-Zoo,jel to 1-3 ili 2-4? Danas sam trazila i nije bilo,meni trebaju one najvece Legice za najmlade. Pa ak Zoo nije u toj kategoriji da ne bauljam bezveze po tim policama.. E ala sam zapela za taj zoloski

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koliko ja znam ZOO veći i manji je iz kolekcije Duplo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je za 2-5 godine.
    Inače gledala sam offcial lego web site, za Njemačku je cijena tog velikog zoo 96 jura, više neg u slo, a za SAD 69 dolara.
    Ne znam zašto je takva razlika.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Koliko ja znam ZOO veći i manji je iz kolekcije Duplo.
    A Duplo je od kolko do kolko? Bacila sam kutiju nasih Lego i sad pojma nemam..

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

aleksandara,u isti cas pisale!
    Znaci 2-5,a steta..to onda ne pase s nasim Lego..

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paše ti, svi se lego mogu kombinirati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onu debelu pčelu iz fifi i neku didaktičku igračku,najvjerojatnije abakus tj one kuglice da napokon počne brojati i iznad10

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja za sad skupljam ideje, tako da neće dobiti sve ovo (ili možda hoće, ako proslijedimo bakama i dedama i ostalima koji joj kupuju poklone):

društv. igra Krokodil zubar
    društv. igra Tombola (prekrasna, sa životinjama od Ravensburgera)
    playdoh u raznoraznim varijantama
    nove tempere i velike blokove za crtanje
    nekakav set Noina arka koji je vidjela u Crtiću (nije onaj za 1500 kn, nego za 120 kn ) i oduševila se - pogotovo kad sam joj šturo ispričala priču, ali ću joj to kupiti samo ako nađem adekvatnu slikovnicu Noina arka (znači, samo ta priča mi treba, i da nije totalno religiozno obojena, može preporuke )
    slikovnica Zauvijek (povodom dolazeće nam bebe)
    zbirka Čarobne svjetiljke

Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •