Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 353

Tema: sto ce vasa djeca dobiti za bozic?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da će to tek doći jer su naše curke male. Ja imam svoju Barbie (muzejski primjerak) i K. se uopće neće s njom igrati. Ali nakon priča s frendicama u vrtiću ona hoće barbie i to u rozoj haljini. I bome sam ju kupila (70 kn) i sigurna sam da se s njom neće igrati. Barem ne još.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Da, kod nas na poslu organiziraju predstavu za sv. Nikolu u Žar-ptici, i tamo također dijele poklone djeci poslije predstave, ali slatkiše i to one najgore tursko-slovačke žlj kvalitete (bolje da daju novce za poštenu Kraš čokoladu, a ne za to smeće). Prošle godine je vrećica završila u gepeku i nije ju ni vidio, a ove godine... ne znam što ćemo, sad je ipak svjesniji da se TO jede, pa ćemo morati nešto smisliti.

Inače, jutros sam pitala Andreja onako fore radi, što bi htio od Djeda Mraza, odgovorio je "motativu" (lokomotivu). "Ali imaš već lokomotivu. Htio bi još jednu?" "-Daaaa."
    A kaj se ne hvališ da će u TMovoj firmi (i mojoj) biti predstava za klince sa djedom mrazom i bakom mraz i nekim mađioničarem i gdje će se dijeliti dobri pokloni za klince (Škrinjica)?
    E, baš zbog ovoga sam odlučila da ove godine nema odlaska u Žar-pticu po žlj slatkiše. Između ostalog, predstava je u subotu u 10, a u 11 je trka na Jarunu, pa smo odlučili - ovaj puta trka (nešto novo!), djeda i baku mraz vidjet će u gorespomenutoj organizaciji, a u kazalište ga vodimo ionako skoro svaki mjesec, čim se ukaže nešto zgodno.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Da, kod nas na poslu organiziraju predstavu za sv. Nikolu u Žar-ptici, i tamo također dijele poklone djeci poslije predstave, ali slatkiše i to one najgore tursko-slovačke žlj kvalitete (bolje da daju novce za poštenu Kraš čokoladu, a ne za to smeće). Prošle godine je vrećica završila u gepeku i nije ju ni vidio, a ove godine... ne znam što ćemo, sad je ipak svjesniji da se TO jede, pa ćemo morati nešto smisliti.

Inače, jutros sam pitala Andreja onako fore radi, što bi htio od Djeda Mraza, odgovorio je "motativu" (lokomotivu). "Ali imaš već lokomotivu. Htio bi još jednu?" "-Daaaa."
    A kaj se ne hvališ da će u TMovoj firmi (i mojoj) biti predstava za klince sa djedom mrazom i bakom mraz i nekim mađioničarem i gdje će se dijeliti dobri pokloni za klince (Škrinjica)?
    E, baš zbog ovoga sam odlučila da ove godine nema odlaska u Žar-pticu po žlj slatkiše. Između ostalog, predstava je u subotu u 10, a u 11 je trka na Jarunu, pa smo odlučili - ovaj puta trka (nešto novo!), djeda i baku mraz vidjet će u gorespomenutoj organizaciji, a u kazalište ga vodimo ionako skoro svaki mjesec, čim se ukaže nešto zgodno.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Re:

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Citiraj la11 prvotno napisa
    evo baš gledam novi katalog od TL i svidjela mi se nekakva šator igraonica,mislim da ćemo joj to kupiti za Božić.a za Sv.Nikolu će dobiti kahlicu na patku isto iz TL :D
    Da li je to ono od Tomy-ja? To je H dobila za Uskrs i nikako joj se nije svidjelo - problem - u tome se ne moze ustati, a ona je stalno pokusavala stati, pa bi odvalila krivic. Na kraju smo ga maknuli, ali onda je sator nestabilan.
    da taj, onda ću još razmisliti da li joj to kupiti. nisam uopće razmišljala da neće moći stati :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    onda ne znam što imate od playdoha, nama su najdraži kompleti ZOO (nekoliko boja, plus oči, noge, repovi i uši za nekoliko životinja) i BUBE (nekoliko boja plus oči, noge i krila za bube).
    sad joj planiram kupiti Safari.
    mislim, njoj play doha nikad dosta
    Playdoha ni nama nikad dosta, igramo se i po 2h s tim: imamo ZOO i BUBE, onda neki komplet sa 50 modela....

Budem pogledala za taj Safari, nisam to jos vidjela...

HABA - bili smo u Profilu, ali nekako joj nije leglo nista od toga, mozda nije bio dobar dan...Hocu reci, nekad joj se nesto ne svidja, a onda se iduci put odusevi.

Vodene boje- jos nisam ja spremna za to , ko ce to cistiti...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Alo! Lego? Hitno

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Janoccka, mi nemamo taj komplet, ali mislim da se ploče za slaganje kupuju posebno - bar po onome što sam inače vidjela u Lego-ponudi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Janoccka, mi nemamo taj komplet, ali mislim da se ploče za slaganje kupuju posebno - bar po onome što sam inače vidjela u Lego-ponudi.
    OK! Hvala
    Jel ima tih ploča u Metrou? Netko vidio? Cijena?
    Ma moram poslati nekoga da mi to kupi, pa mi je lakše da znam unaprijed.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    onda ne znam što imate od playdoha, nama su najdraži kompleti ZOO (nekoliko boja, plus oči, noge, repovi i uši za nekoliko životinja) i BUBE (nekoliko boja plus oči, noge i krila za bube).
    sad joj planiram kupiti Safari.
    mislim, njoj play doha nikad dosta
    Playdoha ni nama nikad dosta, igramo se i po 2h s tim: imamo ZOO i BUBE, onda neki komplet sa 50 modela....

Budem pogledala za taj Safari, nisam to jos vidjela...

HABA - bili smo u Profilu, ali nekako joj nije leglo nista od toga, mozda nije bio dobar dan...Hocu reci, nekad joj se nesto ne svidja, a onda se iduci put odusevi.

Vodene boje- jos nisam ja spremna za to , ko ce to cistiti...
    meni se sviđaju Safari i Dinosaur, ali u Safariju ima više boja, a mi smo trenutno ostali na 3-4 boje, moramo se popuniti
    imate onaj PLay doh u plastičnom koferu (ne sjećam se je li to taj s 50 modela), taj je super - dobiješ u njemu puno boja i modlića, a sve play dohe koje imamo onda možemo držati u tom koferu.

za HABU, ja sam mislila baš na društvene igre, ono 2 i više igrača, pravila, bla bla (znam da ima jedna s nekim ovčicama koje idu na spavanje, i pa s nekim mišićima koji papaju sir...), s tim da su one uglavnom trodimenzionalne.
    HABA igračke zaru nikad nisu zanimale, ali ovo su društvene igre.

i kak nisi spremna za vodene, a jesi za boje za prste pa boja za prste je veći mess od vodenih (odnosno, tempere su najbolje, ja sva sretna da hoće tempere, da mi ne radi toliki nered s ovima za prste)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Ima u Muleru na Trgu, mislim oko 100-200 kn, ne znam tocno.Ovisi o velicini i vrsti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pitanje za ljubitelje Play-Doha: koliko dugo traje, tj. koliko mu treba dok se ne pretvori u bezbojnu sasušenu masu koja se mrvi?
    Andrej je ljetos dobio kanticu plastelina (nije Play-Doh, ali sličan mu je), s kalupima i 20-ak različitih boja. Sada (4 mjeseca kasnije) nema više nijedne boje, samo slijepljene sasušene grude koje se ne daju oblikovati :/ dobro, kalupi su nam ostali, oni su vječni.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Mi se igramo s timo oko mjesec dana, svaki dan. Treba dodati vode kada se pocne susiti i onda se vrati vlaznost i prestane se mrviti. Boje nisu izblijedile, mozda su samo potamnile - ja bi rekla od "prljavstine" po rukama. Inace, imamo i mi neki "no name" i puuuuno je slabije kvalitete, odmah se poceo mrviti i kada smo dodali vodu nije se popravio. Play Doh je puno bolji.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Pitanje za ljubitelje Play-Doha: koliko dugo traje, tj. koliko mu treba dok se ne pretvori u bezbojnu sasušenu masu koja se mrvi?.
    nama je trajao mjesecima, al sam uvijek pazila da ga, kada smo gotovi sa igranjem, dobro zatvorim u one kutijice; niš nam se nije ni sušilo ni mrvilo( iako sam bila uvjerena da neće dugo potrajat)

ali, zapravo, nije uopće skup, pa mi i nije bed, ak svaka dva mjeseca kupim jedan osnovni set boja

možda kupim bojanu jedan set za pod bor, onaj neki veći, koji ima dosta modlica, jer se isto voli igrati s tim

dobit će i garažu/praonicu (on to zove "dvorac za aute" ), sa pripadajućim autekima, a možda mu još kupimo i lutku Fifi, jer ju obožava

neki dan sam njega pitala da šta hoće da mu djed mraz ostavi pod borom, a on je rekao- jedno kinder jaje

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, baš zbog ovoga sam odlučila da ove godine nema odlaska u Žar-pticu po žlj slatkiše.
    he, he, tanja_b, znam gdje radis i o kakvim slatkisima govoris
    i ja sam do nedavno radila u tvojoj 'firmi', i uvijek smo se mucili s tim paketima - kako ih oduzeti i ubaciti u smece a da toncek ne skuzi.
    u novoj firmi nema predstava ni paketa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    E, baš zbog ovoga sam odlučila da ove godine nema odlaska u Žar-pticu po žlj slatkiše.
    he, he, tanja_b, znam gdje radis i o kakvim slatkisima govoris
    i ja sam do nedavno radila u tvojoj 'firmi', i uvijek smo se mucili s tim paketima - kako ih oduzeti i ubaciti u smece a da toncek ne skuzi.
    u novoj firmi nema predstava ni paketa
    Zbilja??
    Sad mislim da znam tko si...

A što se tiče poklona, mi smo se na kraju odlučili za Lego kocke (napokon našli Lego Duplo paket pravog sadržaja) + par Krtek-slikovnica i Krtek-DVD (s Amazona). Ne zvuči ne znam kako maštovito, ali sigurna sam da će se s time igrati i da će ga veseliti.
    Ionako će dobiti još i bager od MM-ove firme.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    dobit će i garažu/praonicu (on to zove "dvorac za aute" ), sa pripadajućim autekima

Andrea, i na Ljetno-jes. djeca sam te priupitala, valjda nisi vidla, gdje si nasla tu garazu/praonicu???

Pliiiiiz

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kukica prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Što ti je Befana?
    malim talijanima na sveta tri kralja befana nosi poklone jer je zakasnila donijeti poklon novorođenom kralju. zato sada dijeli svoj djeci
    super

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    dobit će i garažu/praonicu (on to zove "dvorac za aute" ), sa pripadajućim autekima

Andrea, i na Ljetno-jes. djeca sam te priupitala, valjda nisi vidla, gdje si nasla tu garazu/praonicu???

Pliiiiiz
    imaš ih svugdje, u TL, a vidjela sam jučer i jednu genijalnu u Crtiću, al ja čekam da dobiju Wadderove u Škrinjici, rekli su da će dobit slijedeći tjedan :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

neki dan sam njega pitala da šta hoće da mu djed mraz ostavi pod borom, a on je rekao- jedno kinder jaje
    srce malo skromno
    moj vid kinder kinder jaje traži pod jastukom svaki dan

a naši pokloni za božić/nikolu..?
    pa bit će neke lijepe slikovnice, pa neki crtić, slagalice, paaa.....
    a njemu je velika želja da dobije lutkicu supermana, vidio ga je u TL-u i stalno mi trubi o njemu i njegovom plaštu koji vijori
    sviđa mu se i sve od playmobila, pogotovo oni dvorci najskuplji na svijetu, i onaj dvorac za snjeguljičine patuljke u mulleru koji isto košta malo bogatstvo.
    sunce mamino skromno
    ma smislićemo kompilaciju nekoliko lijepih, različitih stvari za koje znamo da će ga veseliti, i to je to.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Daniel je napisao pismo Djedici i zaželio je ferrari na daljinski, lego dinosauri i pidžamu na Carse. Skroman je

ferrari smo našli na akciji u Slo i odmah kupili, a ostalo neka se pobrinu nonice.

Moram napomenuti da je malac rekao da mu je žao Djeda Mraza i da će mu pustiti novčiće na prozor kraj kolačića i mlijeka tako da mu barem malo pomogne. Kaže da su djeca bezobrazna jer da svi ga svašta pitaju i traže, a nitko mu neda ništa novaca

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pitam ja Emu ne misli li da DM nece imati dovoljno love za sve sto je samo ona narucila.. da svatko treba "naruciti" jedan poklon ...
    A ona me blijedo pogleda i totalno tonom "pa kako to ne znas" objasni: "Pa mama, DM ne kupuje igracke, on ih izradjuje u svojoj radionici."

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pitanje za ljubitelje Play-Doha: koliko dugo traje, tj. koliko mu treba dok se ne pretvori u bezbojnu sasušenu masu koja se mrvi?
    boja ostaje uvijek ista
    (osim ako pomiješamo par različitih da dobijemo neku drekastu )
    do kraja nam se posuši samo kad ga ostavimo vani.
    ako ga svaki put spremimo i zatvorimo odmah, onda se uopće ne posuši, a ako stoji neko vrijeme prije pospremanja, onda se poooolaaakooo suši.

mislim da neke boje imamo već duže od 6 mjeseci.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

boja ostaje uvijek ista
    (osim ako pomiješamo par različitih da dobijemo neku drekastu )
    E, upravo to moje dijete obožava raditi
    Play-Doh je u kutijicama, je li tako? Ovaj "naš" plastelin je pakiran u tubice, raspakiraš jednu i ne možeš je više zapakirati, možda se zato tako brzo suši. U svakom slučaju, vjerojatno će nam sljedeći biti Play-Doh, jer je to jedina likovna aktivnost za koju Andrej pokazuje kakav-takav interes.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

[quote="Lutonjica"][quote="Deaedi"]

meni se sviđaju Safari i Dinosaur, ali u Safariju ima više boja, a mi smo trenutno ostali na 3-4 boje, moramo se popuniti
    imate onaj PLay doh u plastičnom koferu (ne sjećam se je li to taj s 50 modela), taj je super - dobiješ u njemu puno boja i modlića, a sve play dohe koje imamo onda možemo držati u tom koferu.

za HABU, ja sam mislila baš na društvene igre, ono 2 i više igrača, pravila, bla bla (znam da ima jedna s nekim ovčicama koje idu na spavanje, i pa s nekim mišićima koji papaju sir...), s tim da su one uglavnom trodimenzionalne.
    HABA igračke zaru nikad nisu zanimale, ali ovo su društvene igre.

i kak nisi spremna za vodene, a jesi za boje za prste pa boja za prste je veći mess od vodenih (odnosno, tempere su najbolje, ja sva sretna da hoće tempere, da mi ne radi toliki nered s ovima za prste)
    Nije u koferu, u kutiji je, zove sa model manija i ima 4 boje i 50 modela. Imamo ZOO - 3 boje i za 3 zivotinje. Imamo i neki traktor s curicom i pajcekom pa im raste kosica od plastelina, a traktor ostavlja brazde, ali to joj se ne svidja. Tesko je stiskati i meni te kalupe, ona sama ne moze pa se ljuti.

Safari sam jucer vidjela u TL - cinilo mi se da ima dosta modela koje vec imamo, pa to ipak necu.

Bojanje - mi imamo ovakav sistem: boji se u hranilici, na onom velikom pladnju. Kada hoce bojati, samo pokaze na hranilicu i super. Tako drzimo pod kontrolom nered. No, njoj je najveci gust stiskati boje iz tube, a ne bojiti . Tako da cu jos malo s tim pricekati.

Znas, cini mi se da je neke igracke i stvari dobila prerano za svoju dob, i sada kada bi ih mogla koristiti, vec su joj dosadne, nije se zapravo ni igrala s tim kako spada. Zato sam sada opreznija kada kupujem, bolje da dobije kasnije, nego prerano.

Komentirala si lutke i bebe: nisu to bas edukativne igracke,slazem se, ali mislim da uce njeznosti i razvijaju socijalnu inteligenciju, osjecajnost i obzirnost. No, H ima 4 prekrasne lutke/bebe za koje isto mislim da ih je dobila prerano (teta kupila) i ne zanimaju je previse.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Komentirala si lutke i bebe: nisu to bas edukativne igracke,slazem se, ali mislim da uce njeznosti i razvijaju socijalnu inteligenciju, osjecajnost i obzirnost. No, H ima 4 prekrasne lutke/bebe za koje isto mislim da ih je dobila prerano (teta kupila) i ne zanimaju je previse.
    ma jedno je lutka koju ona hrani, mazi, pazi, uspavljuje, a drugo mi je Bratz ili Trollz lutka, kužiš
    a još gore i nepotrebnije su mi plastične popratne igračke, tipa dječja šminka Barbie, torbica Jagodica Bobica, set posuđa My Little Pony...
    o tome sam pričala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

Joj, kaj da velim, osim da ima skoro sve od ovog nepotrebnog (opet teta) - ali nista je to ne zanima

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Play Doh prilično dugo traje ako ne ostavite novootvorene kutijice na volju djetetu i baki - onda do popodneva imate bezobličnu drekasto obojenu masu.
    Ja Lei inače dajem malo po malo od svake boje. Ali, stvarno nije skupa stvar.

Lei je inače Play Doh - zove ga 'mijesim tijesto' valjda najdraža igra, mi imamo onu 'mašinu' (Lea zove tijes-mašina) za raditi 'rezance' i neke modlice, škarice, valjak za razvaljavati tijesto. To je dobila za rođendan i ne prestaje sa sa tim igrati, samo kupujemo kantice sa 'tijestom'.
    Sad se u igraonici igrala sa pravim brašnom i vodom - pekli su kruh, pa sad i to moramo nekad doma raditi na moje ogromno zadovoljstvo i veselje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma da, naravno, ima i zara gluposti (bake, dede, susjedi...), ali meni je drago da kad ju pitaš što bi željela za poklon, ne izvali Barbie torbicu, nego kaže, ne znam, štalu za životinje, slona i lava (oni Schleichovi iz Muellera), play doh...
    ono, želi prave stvari i onda joj ja mogu i pokloniti prave stvari za božić, a ne moram kupovati roza koferčiće sa šminkom i lupati glavom u zid što dajem pare za glupost.
    u tom je fora.
    što još uvijek mogu kupiti nešto što je meni kvalitetno i pametno, a istovremeno znati da će i njoj to biti genijalno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

Ja jedva cekam da ona bude mogla reci sta hoce - ovako u ducanu kaze da hoce sve, a doma je nista ne zanima...klasika...Za sada nam idu kockice, plastelin, flomasteri i bojanje. I citanje pred spavanje.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad već ćaskate o Play Dohu - koji je dobar strojček za istiskivati špagete od tog istog plejdoha?? Mi smo imali nekakav bezvezni koji je puknuo na pola po dužini prilikom istiskivanja špagetica

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Play Doh imate i u "rinfuzi" onak u vrećici, samo jedna boja, mislim da košta 16 ili 19 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kad vas čitam, sretna sam što naša okolina nije toliko darežljiva, pa uglavnom sve igračke dobiva od mame i tate
    Dobro, ponešto dobije od frendova, ali dosad nam nitko nije poklanjao gluposti (osim svekine frendice koja mu je poslala nekog zavijajućeg cucka koji svira neku užasnu melodiju - ali to je iznimka).
    Mislim da stvarno možemo uživati...

E da, Lutonjice, i mi volimo one životinje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Eva Marija bi možda mogla dobiti neki mali cd-player za svoju sobu.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo polako počeli definirati poklone:

- vrlo vjerojatno neki sintisajzer (ne preskupi, ali ne i šitasti)
    - Pospane priče i Praščićevu avanturu sam kupila još na Interliberu (i nedavno se zgrozila kad sam vidjela kak te Pospane priče u Profilu koštaju 100 kn, a ja ih platila 25 )
    - radila sam mu adventski kalendar u kojem će dobiti svaki dan ili čokoladicu s naljepnicom ili kiki s naljepnicom ili figurice (gusar, Indijanac, slonić), šiljilo 'Cars', autić, mali metalni zvončić
    - od jednih dede i bake biti će Schleichov Indijanac u kanuu, beba lavić i beba medo
    - za druge djeda i baku još nismo smislili, ali smo u procesu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Jesi li već vidjela negdje takav, ne preskupi niti šitasti ?
    Ja bih još voljela da ima opciju snimanja i mikrofon u prilogu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji se obozavaju igrati plastelinom, ali ja ne kupujem playdoh, vec ga sama radim od brasna, soli, limunske kiseline i vode (i zlice ulja)... bude super, nema kemije, traje mjesecima (ako se cuva zamotan u foliju/vrecicu u frizideru), moze se bojati bojama (temperama, mineralnim bojama u prahu ili bojama za kreme...)

recept smo proslijedili i tetama u vrticu koje ga odusevljeno koriste...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    nasla sam nesto- izgleda super
    i cijela stranica :D

http://www.ekoigracke.com/katalog/dvorac.html
    VAU
    SLABA SAM NA OVO
    a trudim se smanjit kupovinu u 12 mjesecu...izgubi mi se inače božićni duh....ajoj Zrinka...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Jesi li već vidjela negdje takav, ne preskupi niti šitasti ?
    Ja bih još voljela da ima opciju snimanja i mikrofon u prilogu.
    Nisam, ali kad vidim - javim!

A ovo s mikrofonom se i meni sviđa (za moje pjevanje )

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.toysdirecttoyourdoor.co.uk

nasla sam ovaj web site koji dostavlja u hrvatsku pa me zanima ima li tko iskustva s njima ili uopce s kupovinom igracaka on-line?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    moji se obozavaju igrati plastelinom, ali ja ne kupujem playdoh, vec ga sama radim od brasna, soli, limunske kiseline i vode (i zlice ulja)... bude super, nema kemije, traje mjesecima (ako se cuva zamotan u foliju/vrecicu u frizideru), moze se bojati bojama (temperama, mineralnim bojama u prahu ili bojama za kreme...)

recept smo proslijedili i tetama u vrticu koje ga odusevljeno koriste...
    Može recept, ali sastojke molim u miligramskoj preciznosti.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

400gr finog brasna (glatko, tip 500)
    130gr soli (cim finije mljevene)
    40gr limunske kiseline u prahu
    (5gr mineralne boje - po zelji) - ja ovo ne stavljam
    =
    promijesati.

400ml vode
    5 jusnih zlica ulja
    =
    zakuhati.

pazljivo uliti u gornju smjesu i dobro (i pazljivo) promijesati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jučer bila u istraživanju po dućanima i, naravno, totalno me obuzelo ludilo shoppingiranja
    opako sam se nabrijala na dječju konzolu VSmile za 500 kn (ima frendica pa mi se i uživo sviđala, ali nisam znala da ima i kod nas za kupiti), pa ova igra, pa ona slikovnica, pa ova didaktička igra, bla bla...

(inače, nevjerojatno, ali došla sam doma samo sa jednom slikovnicom i jednom pričom na cd-u, i to ne kao poklon za blagdane, nego da čitamo i slušamo povodom blagdana)

i navečer ja MM-u izdiktirala pokona i poklona za zaru, sve zajedno u vrijednosti valjda 1000 kn. ali, ono, još me drži groznica, sve su to super pokloni, nema veze za lovu, bla bla.

ujutro (opet) pitam zaru što želi od djeda mraza. i ona počne nabrajati što žele njeni prijatelji iz vrtića (lutke, bicikli, i slično), i završi sa : "a, ja mama, ja želim puno raznih životinja! najviše volim dobiti životinje!"

i te sekunde se otrijeznim :D
    i pokušavam zamisliti njeno lice kad dobije svaki od tih mojih zamišljenih poklona (npr. tu konzolu).
    i pravi osmjeh, sa zacakljenim očima, vidim samo kad iz paketa izvadi figure životinja ili play doh.

pa sam odlučila ne raditi nauku, nego kupiti djetetu što želi (i biti sretna što mogu tako jeftino proći )

i evo:

za sv. nikolu : čokoladni nikola (6 kn), set od 5 shimmering play-doh boja i pony žig za play-doh(sve zajedno 50 kn)
    i ZNAM da će svisnuti od sreće :D

za božić: adventure set iz Crtića- ima razne tematike, uglavnom u svakom paketu se dobije nekoliko životinja, par ljudi i neko vozilo/ nastamba koji pašu u tematiku seta (120 kn) , slikovnica Zauvijek (70 kn)

od djeda mraza u kazalištu: nekoliko Schleich životinja (50-80 kn), i možda još malo play-doh ili boju za prste ili neku društvenu igru (do 80 kn)

evo, ispalo 400 kuna za sve 3 prilike, hrpa poklona a još uvijek jeftinije od paklene konzole
    a zara će biti presretna 8)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To ja zovem uzoran karakter! B R A V O!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedino ne kužim dal me zezaš

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja jučer bila u istraživanju po dućanima i, naravno, totalno me obuzelo ludilo shoppingiranja
    opako sam se nabrijala na dječju konzolu VSmile za 500 kn (ima frendica pa mi se i uživo sviđala, ali nisam znala da ima i kod nas za kupiti), pa ova igra, pa ona slikovnica, pa ova didaktička igra, bla bla...
    Jel Vsmile konzola skroz na hrvatskom? Tražim za pPetru nešto što bi joj pomoglo s hrvatskim, jer joj trenutno prevladava flamanski

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, mislim da je ova na engleskom.
    frendica ima na njemačkom.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jedino ne kužim dal me zezaš
    Nisam, ne zezam, smišan mi je smo tvoj tok misli, jer - isti je ka moj: odeš u dućan, sve lipo, šareno, svitli, sve bi htio
    onda Uzor-karakter promisli šta će izazvat iskrice sreće u malim okicama
    i onda jupi je :D to košta čak manje od te konzole
    Zato bravo, Uzor-karakteru, to znači ne izgubit se u groznici šopingiranja!

Jesi sad shvatila da te stvarno ne zezam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde onda i ja tebi držim fige da uspiješ kao i ja :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Šta si brza :shock:
    Hvala
    Jel se ovo zoe začatavanje :D