Lei je jedna od najnajdražih igračaka koje ima jedan tigrić-lampa - ima ručkicu za koju se može nositi a u ustima baterijsku lampu. To jednostavno obožava, dobila je za rođendan, meni npr. nikad ne bi malo na pamet kupiti joj lampu![]()
Lei je jedna od najnajdražih igračaka koje ima jedan tigrić-lampa - ima ručkicu za koju se može nositi a u ustima baterijsku lampu. To jednostavno obožava, dobila je za rođendan, meni npr. nikad ne bi malo na pamet kupiti joj lampu![]()
Mima prvotno napisa
A Fiona obožava lampu s autićima koji se vrte, nešto što smo donijeli iz Kopenhagena dok ona još nije bila ni u dugoročnom planu.
![]()
ja sam ljuta sto mi nemamo nikakvog izbora.
trubolimac, merkator, pevec, getrokoja knjizara ili gift shop i to je to
![]()
pa mercator ima genijalne educa puzzle
ima ogroman izbor pribora za crtanje i slikanje
ima megabloks
ima unicef
ima još kojekavih igračaka, od jeftinih i bezveznih do skupih i odličnih
ima i nešto slikovnica
barem ovaj u zagrebu![]()
I puno olovaka, flomića, tempera, blokova, bilježnica...ms. ivy prvotno napisa
![]()
Sorry, Ajvica, naknadno sam skužila da si spomenula pribor za crtanje.
Neću više postati prije nego što popijem kavu.![]()
Mami, hvala za informaciju o Elefunu![]()
Sanja, nisam pročitala cijeli topic pa ne znam da li ti je netko već rekao, al vidim da tražiš plišanu Pčelicu Maju, pa samo da ti velim da ih ima u Baby Media Shopu u King Crossu, a mislim da je postojao nedavno i topic upravo na tu temu.
koji dio mog posta ti nije bio jasanms. ivy prvotno napisa
![]()
ma da, sad cu trcat u trst za tri igracke... nema sanse...
ko da bi se iz trsta vratila samo s tri igracke
ja sam ljuta jer smo kraj krajeva. zadnja provincija, a najskuplji od svih. i to nisu moji dojmovi, vec visegodisnja statistika.
izbor nula - cijena sto![]()
Ja kupila:
Kućne papuče oblik ježa-jer ježeve stvarno voli-za Sv. Nikolu- Planet obuća 60 kn
Nekakvu drvenu povlačilicu sa drvenim kockicama, piramidicama, valjcima u 4 osnovne vesele dječje boje - za Božić-u TL- 80 kn
Za jednu curicu od 18 mjeseci za Sv. Nikolu: prva četkica i pasta za zube-jer će sigurno dobit brdo slatkiša, pa da nakon konzumacije ipak sačuva male zubiće
a za Božić drveni ksilofon- TL oko 50 kn
Pitanjac: da li Lego duplo idu na ploču od običnih Legića?
daJanoccka prvotno napisa
eto, jucer iznenada i nenadano rijesila problem...
usla u turbolimac :/ i uzela - noi bager, leu thomas vlakic s tracnicama i tri lokomotive, idi trollz lutku(to je prvo pozeljela...), i jos cetiri pokloncica za dvije prijateljice i dva prijatelja.
ceh - 530kn.
ostalo mi da kupim jos par sitnica. max 100kn...
nikola im donio: svakom po jabuku, cokoladnog nikolu, noi i leu autic, idi stipaljkice za kosu. uvjet je da ne kosta po djetetu vise od 15-20kn i da stane u cizmu![]()
eto moje dijete dobilo ono što sam ranije napisala:
reakcija : mama! vidi koliko puuuuuuuuuno poklona mi je nikola donio. joj kako puno poklona! baš ih je puno!!za sv. nikolu : čokoladni nikola (6 kn), set od 5 shimmering play-doh boja i pony žig za play-doh(sve zajedno 50 kn)
:D
Karlo za sv. Nikolu dobio set alata za igranje i čokoladnog djeda mraza( nona) i od mene-jednu malo veću čokoladu i onu drvenu guralicu na štapu ( bubamarica)...gura ju cijelo jutro po kuci i evo sad ispred po ulici... :D![]()
V za Nikolu dobila naranču, jabuku, kaki, čokoladnog Nikolu, kinder čokoladne bombone i Hipo kišobran i plišanca (to smo dobili za kupone od hipo štednje, ne bi kupovali).
Kažemo mi : Vidi Vanja što ti je Nikola donio, a ona nama : Super, čokoladni bomboni, to sam ja kupila u Merkatoru.
F. se najviše svidjeka karta neba - platila sam ju 10 kn.
MM je , naravno, odmah imao komentar - vidiš da je moja teorija dobra(on djkečje igračke smatra debelo precjenjenim, i stalno imamo borbu oko toga). Ipak za Božić sam iskeširala za legiće.
Na kraju će i ispasti da će mu se taj poklon od 10 kn više svidjeti (dobio je i slatkiše i još dvije karte), nisam na dijete potrošila samo 10
Kod mene su se jucer sjatili bake, djedovi i teta. Evo sto je na kraju Nikola donio:
Trenirku, malu torbicu, set vodenih bojica Crayola, plisanu pcelicu (od mame i tate)
Dasku za peglanje i peglu (teta)
Tomy hobotnice za kupanje i slikovnicu Spuzva Bob (baka i deda od MM)
Drvenu guralicu - macak na stapu i cokoldanog Nikolu (baka, deda i ujo - moji)
Nisam ocekivala da ce ista dobiti od baka i djedova za Nikolu, ostala sam :shock:
Rekla sam da se za Bozic moramo dogovoriti, ovo je definitivno previse igracaka. Htjela sam dio spremiti i davati joj postupno, ali svi su htjeli da se njihov poklon da odmah.
ajme, evo zarinog najdražeg poklona od sv. nikole :
danas je odlučila opet probati pogledati neki wompkee crtić koji je na nekom večernji list dvd-u, ali je dvd sheban i već ga mjesecima ne može pogledati do kraja (zaledi se).
i danas je crtić lijepo tekao od početka do kraja, cijelog ga je pogledala i skoro se rasplakala od sreće. i zaključila da ga je sv. nikola popravio pa počela skakati od veselja i plakati.
sad me jedino muči što će biti kad se dvd opet zaledi.
Lea je dobila Zvonka u autiću i čokoladnog Sv. Nikolu.
Nikolu je odmah htjela malo 'gicnuti' pa ga je skoro cijelog pojela, a Zvonko joj se jako sviđa, ali je nakon nekog vremena pitala zašto je ovaj Zvonko tako mali i da je onaj u dućanu bio veći![]()
Lutonjica prvotno napisa
Presnimite DVD![]()
Jako slatko kako se Zara obradovala da joj je sv. Nikola popravio DVD.
A kakvi su to wompkee crtici :?
Lutonjice - moram provjeriti doma al mislim da imamo taj crtic pa ako bude potrebno javi...
:DVeronik prvotno napisa
ok, to je s Pijanistom (ako imate na večernjakovom dvd-u)
inače, sad ga gleda 2. put, i normalno radi.
oči joj opet suze od sreće :shock:
JA ću povjerovat da ga je sv. nikola popravio
mony, ma imamo taj jedan jedini, to su neka zelena stvorenja s velikim ušima (lete pomoću njih) koja žive u šumi, a crtić je božićni, počinje na badnjak, pa neki problemi s ledenom vješticom, mećavom, zločestim vukom koji postane dobar, wompkicom koja je premala da leti, pa na kraju poleti i sličnobla bla i na kraju je prekrasan božić.
ne znam točno zašto, ali obožava taj crtić, i svako malo ga gledamo negdje do sredine (kad se ekran počne lediti) i to je to.
ajme, tek sam se sad sjetila prosurfat:
http://www.wompkee.com/
s*it, imaju i web shop, ajme kako bi to bilo dobro za božić da sam se prije sjetila![]()
molim te uzmi mi jednu kartu, sebastian je lud za planetama. mogu organizirat ili da ju moji pokupe ili da pokupim sama u 3. mjesecuNanoiBeba prvotno napisa
ili mi reci di si nabavila pa posaljem sestru
Ja sam se rasplakal na ovaj komentar, ne skoro nego bas ono pravoLutonjica prvotno napisa
![]()
Neko vec rece, probajte presnimiti DVD.
(Inace, sad uocih tvoj potpis - Demian. Muz i ja vec tjednima raspravljamo o tom imenu za bebaca. Njegov prijedlog, ja se neckam, a on me ucjenjuje da ime odgovara svim mojim kriterijima...)
legica više nema u tl u gajevoj, ali u škrinjici imaju megabloks 2+ (ista stvar), 180 komada za 210 kn. kupljeno! :D
u algoritmu sam našla nešto jako zgodno, kartonske kocke koje se slažu u toranj po veličini, na jednoj strani je lik koji treba složiti, na drugoj slike s engleskim nazivom i sl... ima raznih tema, mi smo naravno kupili construction.
ima i slikovnica s pjesmicama na engleskom za sitne pare.
dobili su puno baby einsteina, ali sve za male bebače - umalo sam ih sve pokupovala, fantastični su.
još tražim neku pametnu drvenu igračku - slagalicu, sve mi se čini da ću završiti u habi (profil, muller, nama, škrinjica - nula bodova).
Ja sam opet nesretna - jučer smo Jan i ja obavili razgovor o tome što bi djed mraz trebao donijeti i odgovor je opet isti - bušača, izludit će me ta igračka, nigdje je ne mogu naći.![]()
Nola će vjerojatno neki littlest pet shop dobiti.
Samo pišite detaljne izvještaje, ovako kao ms. ivy![]()
Ja sam naime na sto muka što će Lea dobiti za Božić kod kuće, mislila sam Duplo kuću ili Playmobil kućicu za lutke, ali sad mi je to nekako preslično Duplu koji će dobiti kod MM-a u firmi pa bih radije nekakav drugačiji poklon (naime, za drugačiju vrstu aktivnosti). Ali ako se ne dosjetim bit će kućica.
andreju je baka nedavno kupila jednu pregenijalnu, a jednostavnu i jeftinu igračku (u nami). drvena ploča s ribicama na umetanje, ribice imaju metalnu pločicu a uz to idu štapovi s magnetom na kraju. i onda malac peca ribice. fenomenalno za koncentraciju i koordinaciju oko-ruka, a andrej još s dedom uleti u razgovor o vrstama riba, kako deda peca na moru, kako će na ljeto ići skupa barkom u ribe...
mima, ove kocke koje sam opisivala imaju s odjećom - treba slagati djecu obučenu u ljetnu, zimsku etc. robu (to kupujem iduće), imaju i kućicu za lutke za curice i još koješta.
Lutonjica prvotno napisa
Skuzila sam ja, al nisi ti mene![]()
Mislila sam da taj koji imate presnimite. Nama se dogodi da je stvar u citacu, a ne samom mediju. Pa presnimimo DVD i onda je OK. Kuzis?
Inace, ova wompkee stvorenja su bas slatka.
Btw. da li je netko negdje vidio kakvu slikovnicu, jednostavnu, a božićnog sadržaja? Baš o Isusovom rođenju, da Lea skuži što slavimo. Mislim da malo trebamo rasvijetliti taj dio priče- Lea jučer pjeva Sveta mama, dođi kući - nije baš da kuži smisao riječi 'sveti' (Nikola).
jesi prošvrljala profil?
imaju puno "božićnih", među njima i onih vjerskog sadržaja.
međutim, te o isuseku nisam ni gledala pa ne znam kakve su.
od ovih ostalih božićnih, ima stvarno super priča i slikovnica.
btw, te prigodne stoje na ogradi, ja sam ih našla tek nakon što sam razočarano pitala zar nemaju nešto božićno izdvojeno.
Upravo je u tome poanta - što ima puno kojekakvih slikovnica na temu Božića i teško je iz te hrpetine odvojiti nešto što valja od onog što je bedastoća... ja osobno tražim nekakvu božićnu da u njoj bude spomenuto zašto se slavi božić, ali da baš ne bude preveliki naglasak na vjersku tematiku... ne bih htjela da svrha Božića bude Djed Mraz i pokloni, nego da se vidi u čemu je, zapravo, stvar :?Lutonjica prvotno napisa
pa ne znam, meni nije teško.što ima puno kojekakvih slikovnica na temu Božića i teško je iz te hrpetine odvojiti nešto što valja od onog što je bedastoća...
prvo eliminiram sve koje mi se vizualno ne sviđaju (a takvih ima puno, ono što mom oku paše uglavnom je profil, sretna knjiga... ono što mi nikako ne paše je naša djeca npr.)
a onda slikovnice prolistaš/ pročitaš za 5 minuta nasred dućanai odlučiš.
ja sam našla prošli put tri koje mi se sviđaju, a odlučila sam se za petra mraza i popis zločeste djece (algoritam). i da, ja sam potpuno izbjegavala vjersku tematiku.
Ovaj Petar Mraz se i meni činio simpa, ali nisam baš stigla sve prelistati (mislim, nije frka u vizualnom, to se odmah vidi...bed je kaj nekad tekstovi nisu baš neka sreća, a to ne mogu tak provjeriti nabrzaka)Lutonjica prvotno napisa
Mi smo joj za Božić htjeli pokloniti sanjke (tj. da ih maleni Isusek donese), ali sad imamo problem - ne znamo gdje nabaviti snijeg!
Eeee, super si se sjetila....Anvi prvotno napisa
Ja sam razmišljala o sanjkama, al nisam nigdje vidjela neke koje bi bile za bebe (sa nekom ogradicom ili slično), jedino sam u katalozima Peveca i sličnih vidjela nekakav bob za bebe - jel to ima tko i jel to može proć kao obične sanjke il je baš namijenjeno za spustove???
ja ću se upucati :hrkljuš: jer sam jučer provela pola sata u algoritmu tražeći UPRAVO božićnu priču ne-vjerskog tona i nisam ovo vidjela. :hrkljuš, hrkljuš:Lutonjica prvotno napisa
i upravo sam u habi iskompletirala kolekciju poklona :D , našla sam drvene patuljke na koje se nižu kolutovi - 3 patuljka u 3 boje, a uz to je kocka označena bojama pa se igra jednostavna društvena igra - tko prvi složi sve kolutove na svojeg patuljka, pobjeđuje.
ima snijega ovdje-instantAnvi prvotno napisa
![]()
Instant snijeg! Genijalno! Pa ima i recept za pripremu! Sad samo moram preračunati koliko mi treba za cijelu ulicu.....AxB + C /xy =.... 170 tona! Super, odoh naručiti šleper.
Ups, sad mi još treba drvce od 30 m da stavim šleper ispod njega. Jel zna netko gdje ima za kupit sekvoja?
Malcu se poklon od Sv. Nikole nije svidio- kućne papuče u obliku ježeva nema šanse dirat, a kamoli stavit na nožice. Mislim da ih se on boji :?
dobar je tekst:MalaSirena prvotno napisa
sva su djeca dobra.
nema toga što dijete može "zločesto" napraviti, a da se ne može ispraviti.
sva djeca će dobiti poklone![]()
ivy, imaš u algoritmu i zvrckov i mljackov božić, isto preslatko
Baš sam danas kupila u algoritmu Zvrčka i Mljaca, "Za Božić sam sigurno doma". Slikovnica je predivna i baš sam je htjela preporučiti, pa me Lutonjica preteklaLutonjica prvotno napisa
![]()
Pogledala sam i "Petra Mraza", isto mi se sviđa - osnovna poruka je izvrsna, ali je za nas to još previše teksta po stranici, pa sam se odlučila za Zvrčka&Mljaca, tim više što je Andrej njihov obožavatelj.
Bila sam danas u CC u Mulleru, čini mi se da ima solidan izbor Lega i Playmobila, ali sam generalno bila neraspoložena za kupovanje pa nekako i nisam zapamtila čega sve ima. Kućica koje sam ja htjela kupiti Lei nema.
Općenito mi se čini da u CC Mulleru ima dosta veliki izbor igračaka.
Još ne znam što ću kupiti Lei za Božić, sad mislim da bi joj mogla kupiti crtiće jer smo kupili novi DVD player, a toga nekako najmanje ima.
Slikvnicu bih baš sa Isusekom, ići ću pogledati u Profil, ne stignem u nikakav shopping jer radim popodne![]()