Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 353

Tema: sto ce vasa djeca dobiti za bozic?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Najgore mi je u tim šetnjama po dućanima sa igračkama što mi svako malo upadne u košaricu neka sitnica za Leu. Danas sam joj tako kupila kamiončić, traktorčić, skočigumu i puzzle To ću joj sve dati za NG.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Uf, Mima, sad si mi bacila udicu za CC Muller, ali zarekla sam se da ne idem onamo prije Nove godine pa ću si održati obećanje

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, mi slučajno naletili na krasan poklon i odmah kupili - UNICEF-ov drveni vlakić, ljepiši i jeftiniji od svih ostalih koje sam vidjela, a i drago mi je kad znam da novac ide za UNICEF.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidjela sam jučer te Unicefove igračke u CC, stvarno su jako lijepe, imaju recimo neke jako lijepe kocke.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    a odlučila sam se za petra mraza i popis zločeste djece (algoritam)
    posudili smo je u knjižnici, jako je zgodna - ne samo priča nego i ilustracije, sviđa se i andreju i meni. prvom prilikom idem u algoritam. (jeee, imam izgovor za kupovinu još poklona! 8) )

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Neri ću kupiti puža koji se kreće prema naprijed i ima još neke didaktičke elemente (u nadi da će ostavti psa i bratov traktor na miru), a Mislava kada pitam što želi uvijek kaže Lego kocke i bubanj.
    Legića (duplo) u Osijeku nema nikakav izbor, ta dva kompleta imamo, a bubanj.... Muka me hvata...

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Vidjela sam jučer te Unicefove igračke u CC, stvarno su jako lijepe, imaju recimo neke jako lijepe kocke.
    Što je to CC?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

City center

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i još jednom jer nemam pojma gdje je to

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prek puta Prečkog (prek autoputa), tamo gdje je novi rotor, kada ideš prema npr. King crossu

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ah, sooo. Hvala.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oh pa ja sam duboko razočarana što nakon mojih detaljnih izvještaja ima još netko na forumu tko ne zna što je City Centar

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da nema ovog topica ja fakat ne bih imala pojma za brdo igracaka

Pa cu morat samo malo skrenuti s originalne teme i pitati vas:
    Kad uopce stignete u takve obilaske grada, centara i sl.???

Ajd, mogu razumijeti vas koje zivite ili prolazite centrom svakodnevno, al kad su centri u pitanju :shock:
    Ja sam motorizirana pa jedva stignem obavit tjedni veci speceraj.
    Doduse, s radnim vremenom takvim kakvim je :/ , al fakat ne stignem.

E, sada, on topic :
    ipak smo jednu nedjelju uspjeli zabrazditi u Mercatoneu i Leonu kupili 4 slikovnice: jednu prigodnu neku s DJedom Mrazom i poklonima, Laku noc (da probamo skratiti vrijeme uspavljivanja ), neku s brojalicama, auto stazu i garazu s auto praonom i benz. pumpom (mislim da ce biti odusevljen) + hrpu ekstra malih autica koji se u njoj mogu parkirati. Jos mu moram nabaviti doktorski set, jer je opcinjen slusalicama, i to je to.
    Rado bih skocila i do Muellera po Bob the Bulder autice, al ak ne stignem ovaj vikend do centra odustajemo od toga.

Tanja, sta Andrej bas jako voli Zvrcka i Mljaca? Pitam jer je Leon imao par tih slikovnica i uopce mu nisu bile dobre - mislim da ga se nisu dojmili crtezi :?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Tanja, sta Andrej bas jako voli Zvrcka i Mljaca? Pitam jer je Leon imao par tih slikovnica i uopce mu nisu bile dobre - mislim da ga se nisu dojmili crtezi :?
    Andrej zna napamet slikovnicu "Zvrčko i Mljac na vrhu svijeta", a i ostale rado čitamo. Sviđaju mu se. Što ne znači da se moraju svima sviđati - ukusi su različiti, pa i kod djece
    Što se tiče obilazaka, ja stignem jednom tjedno napraviti krug po užem centru grada (Muller na Trgu, TL, Profil), a u shopping centre - ne stižem nikada. Iskreno, u prosinačkoj maniji kupovanja, nije mi ni gušt. Radije ću pričekati zgodnu priliku poslije Nove godine.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dakle sada rekapitulacija posto kupujem vec mjesecima i ne znam kaj sam vec sve kupila. naime toncek ima rockas 5.1 pa je to sve jako stisnuto. imamo one parkice koje idu u krug iz TL,pa malu garazu s autekima, pa slikovnica zimska sa snjegovicem kojeg gradis i imas magnete-okicemnos,gumbe.....,pa tuta za ljetno skidanje pelena...i da vam pravo kazem ne sjecam se dal sam jos nekaj kupila.ko bi znao 8)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne stignem u shopping u centar grada, a King Cross i City Centar su mi na deset minuta od doma, a rade i vikendom popodne pa se to stignem zaletiti na kratko. Tako sam prošlu subotu išla kupiti poklon za nećaka u CC + obaviti tjedni shopping u Intersparu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Mi smo nedjeljom kod mojih na rucku, a oni su na 5 min pjeske od City Centra. Pa kad H zaspi poslije rucka, MM i ja zbrisemo na kavicu i brzinski shopping i vratimo se taman kad se H probudi .

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: RE:

Nisam ništa čitala ali zamolit ću vas za pomoć ako znate. Kolegičin sinčić je lud za teletabisima i ja bi mu sad za Božić htjela kupiti nešto na tu temu. U tl imaju onu veliku lutku za 99 kn ali negdje postoje i papučice u obliku teletabisa, ruksaci i sl. Zna li netko gdje to ima?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

papučice tabisi su bile u dućanu na tržnici Špansko

ja sam sinku kupila ovo

super-market

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoćete kupovati posebne poklone za Božić i posebne za NG?

Ja bih za NG neke sitnice, ali zaista sitnice, tek toliko da budu lijepo zapakirane i da se razvesele poklonima. Imate nekih ideja?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kako ne

ja sam listu poklona lijepo podijelila - igračka + slikovnica za božić doma, igračka kod bake (a baka će stoposto kupiti još jednu malu, i nju svrbe prsti), igračka za novu godinu doma. da ne zablesi od svega odjednom i da stigne apsolvirati jedno po jedno. /svi su pokloni podjednako "veliki" i zanimljivi/

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi za novu godinu nećemo. pa to je samo tjedan dana iza, a nikad se zapravo nismo darivali za to

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hm, da. Mi ove godine izgleda nećemo u Zg, pa će svi eventualni pokloni od baka i djedova ili pričekati ili ih uopće neće biti. Zato i pitam.

Kao mala dobivala sam sitnice za sv. Nikolu (nešto zaista sitno tipa blokić i bojice plus mandarine, orahe i čokoladu), veliki poklon za Božić i opet nešto sitno za NG.

Fiona će za Božić dobiti (već kupljenog) Pika (knjigu i cd s pričama), a Flora nekakvu plastičnu "knjigu" sa zvukovima, svjetlima i čudima. Fioni smo još mislili kupiti duplo kocke. Možda da joj njih damo za NG? :? Moram smisliti još nešto za Floru za NG.

Ah, slatke muke , samo da je više takvih, a manje onih pravih.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mene najviš muči KAD ću kupiti sve one super poklone koje sam (ipak) odlučila preskočiti za bing.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    mene najviš muči KAD ću kupiti sve one super poklone koje sam (ipak) odlučila preskočiti za bing.
    Uskrs.

Pa rođendan.

Počnite slaviti imendan i opskurne katoličke svece.

A imaš i druge religije na raspolaganju.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    I mene
    Btw, ivy, ovo što ti Sanja predlaže da počnete slaviti imendan, prošao je prije točno dva tjedna.
    (mi smo ga proslavili u čekaonici kirurgije na Klaićevoj i za imendan je tamo pobrao neku prehladu i cureći nos )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tak mi i treba kad ignoriram sve te -dane. idem proučiti sve moguće kalendare.

eee, ali to znači da mogu kupiti zakašnjeli imendanski poklon!

(nisam znala da i naši dečki imaju imendan, koji je to?)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja volim poklanjati iz čista mira. Ne treba mi povod.

U stvari baš uživam u biranju i kupovanju poklona, i to baš za svakoga. Na žalost, u zadanje vrijeme baš nemam vremena.

Evo, moji neće dobiti play doh za Božić (nego nekaj drugo), ali ću ga kupiti kasnije jer poučena prošlogodišnjim iskustvom, u TL kasnije spuste cijenu. Tako sam , ali slučajno, napravila i prošle godine.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

30.11.
    Čak je i dosta poznat, kad nam je sestra ispunjavala uputnicu za Klaićevu, komentirala je "A, danas mu je imendan" 8)
    (meni je najbolja fora da i MM ima imendan istog dana, a ima totalno drukčije ime - ali ispade da im imena imaju isto značenje)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma n_i_b, ne treba ni meni povoda

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ms. ivy - jedino opravdanje MMu . he!he!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ms. ivy hvala na ideji za kocke u Algoritmu GENIJALNE SU

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

je l' da! jedva čekam kupiti još koje (vidi gore ).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam uputila baku na Algoritam 8) (kad me već pitala za savjet...)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mojoj mami se sviđa my little pony (gledala je reklame) pa će to kupiti Lei

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da bar moja sveki gleda reklame,ona je tako nemastovita..
    No sva sreca da ja nisam..
    Do sad sam kupila,ukrasni jastuk (jastuka nikad dosta,uvijek se prek noci nekako uspije doteturat do zida i zvajznut),pizdamicu,tutu za bebu.. E sad jos samo da nadem i tu odgovarajucu bebu i na konju sam!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da bar moja sveki gleda reklame,ona je tako nemastovita..
    No sva sreca da ja nisam..
    Do sad sam kupila,ukrasni jastuk (jastuka nikad dosta,uvijek se prek noci nekako uspije doteturat do zida i zvajznut),pizdamicu,tutu za bebu.. E sad jos samo da nadem i tu odgovarajucu bebu i na konju sam!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

khm khm .. nije ni moja sveki baš maštovita

Lea će na kraju dobiti: od DM-a u MM-ovoj firmi Duplo kocke i Don't Wake Daddy igru, kod kuće ms. ivyine kocke iz Algoritma i dva DVD-a sa crtićima (Tonko Bonko i Winnie the Pooh), i za NG traktorčić+lopticu skočicu+puzzle.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uopce ne kuzim zas mi je izbacilo da sam napisala neku grubu rijec :? Napisala sam da sam joj kupila pidzamu za spavanje..

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mima, koliko koštaju te kocke iz algoritma ?!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

90 kuna!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

jezuš

a koliko ih ima ?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ima ih 10

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    khm khm .. nije ni moja sveki baš maštovita
    Ni moja ona Andreju poklanja ping-pong loptice (kako god zvučalo, dijete ih obožava!) i prazne limene kutije od čaja, kave i sl. (jedno vrijeme smo ih čuvali, sad ih se nakupilo pa bacamo).
    Ma neka, lako za darove, samo da je ona nama dobro i u blizini i da se zna igrati s djetetom i da se njih dvoje dobro slažu

Andrej će od nas dobiti Lego duplo kocke (kocke vulgaris, bez dodataka), rampu i skretnicu za željeznicu i dvije Krtek-slikovnice (ovaj put na njemačkom, nisam našla druge). Što će dobiti od mojih, nemam pojma, jer momentalno imaju 100 drugih briga a ne kupovanje poklona, ali to i nije bitno. Ionako imamo dosta igračaka u kući...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Ni moja ona Andreju poklanja ping-pong loptice (kako god zvučalo, dijete ih obožava!) i prazne limene kutije od čaja, kave i sl. (jedno vrijeme smo ih čuvali, sad ih se nakupilo pa bacamo).
    S tim bi se i moj dečko rado igrao. I on voli praznu ambalažu i ping pong loptice.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Mi smo konacno odabrali: od nas ce dobiti Thomas vlakic od Tomy-ija (onaj se prugom i 3 vagona). To smo kupili u subotu u Baby Centru - ajme sto tamo ima igracaka, a skoro sve na akciji.

Nemam pojma sta da kazem baka i djedovima sta da kupe - nadam se da ce se sami snaci, ja nemam vise ideja.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nasa ce T. dobiti hrpu igrackica
    ovo je nas prvi Bozic
    a prosle godine, tocno na Bozic, nase je maleno srceko pocelo kucati
    pa imamo duplo slavlje

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj babyblue prvotno napisa
    Citiraj retha prvotno napisa
    Uopce ne kuzim zas mi je izbacilo da sam napisala neku grubu rijec :? Napisala sam da sam joj kupila pidzamu za spavanje..
    Mene je ovo tako nasmijalo Znas sto si najvjerojatnije napravila? Tipfeler. Nehotice si zamjenila mjesta slovima"d" i "z" u rijeci "pidzama", odnosno stavila si prvo "z" pa "d".

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas ce biti lego bionicle, pa malo techics, pa jos malo lego vitezova...plus jedan djecji atlas svijeta i jedan bruderov rovokopac. videku slikovnica od tkanine. i to cemo sve podijeliti pod nas i bakin bor.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam na kraju kupila dječji sintač u TLu, platila 300 kn (ajd, imala sam bodova za popust pa je ispalo 250) i onda dva dana kasnije vidjela u jednom drugom dućkasu PRAVI sintač za 330 kn (doduše, ima sedamdeset posto gumbića manje nego ovaj kaj sam kupila, ali je pravi)

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •