Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Hocete li sutra poslati djecu u skolu?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Hocete li sutra poslati djecu u skolu?

hocete li poslati djecu u skolu sutra?...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

necu, odvest cu ga sa sobom na posao.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, na bolovanju sam, a da nisam vodila bih je na posao sa sobom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zasto?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Strajk je...nadam se da ce nam se ucitelji izboriti za
    "bolji zivot".....u skoli su nam rekli da ce djeca biti zbrinuta i da ce dobiti hranu, ali da se nastava nece odrzavati....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hoću , poslat ću je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ga neću poslati, bit će kod bake. Glupo mi je da u dežurstvu gleda TV.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne
    a cula sam da je sasvim izvjesno da nastave nece biti ni u petak :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nama nitko nije ni ponudio mogućnost da sljedeća 2 dana djeca dođu u školu. nema nastave i gotovo.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleta prvotno napisa
    nama nitko nije ni ponudio mogućnost da sljedeća 2 dana djeca dođu u školu. nema nastave i gotovo.
    mi smo jucer imali roditeljski
    uciteljica je zamolila da se sutra nekako snadjemo, da ce ucitelji biti u skoli ali nastave nece biti
    ja isto nisam shvatila da je organiziran boravak za djecu :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam još u nedoumici,iako su rekli da će organizirati čuvanje.
    Kako smo u dnevnom boravku, vrijeme od 8 sati u školi bez nastave, sa malo življim djetetom me pomalo i zabrinjava....
    dakle, još razmišljam :/

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ako ste primjetili Ministarstvo nije na dnevniku dalo nikakvu izjavu, a tek su danas, ili jučer organizirali ozbiljno povjerenstvo za pregovore, tako da to prilično govori i mislim da nastave sutra neće biti, bar ne u jutarnjoj smjeni, ali naša sindikalna povjerenica je stava da vjerojatno neće biti ni u petak kako je krenulo!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

našoj djeci je priopćeno da sutra nema nastave, ali neka se u popodnevnim satima odšeću do škole da pročitaju obavijest o održavanju ili neodržavanju nastave u petak. :shock:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

našima su rekli da dođu i sutra. danas su isto bili. nastave nema, a oni se međusobno druže (konačno su došli na svoje )...

ostavili su im mogućnost da nešto sami uče, ili da jedni drugima objašnjavaju gradivo koje ne razumiju... sve u svemu - nekako mi se čini da su im rekli da dođu kako ne bi vladala pustoš ... ružno je biti sam, pogotovo kad voliš ono što radiš.

za petak se ništa ne zna.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ida je dosla doma s usmenom porukom da sutra nema skole. a da u petak moooozda bude. :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ne bi bilo zabune - djeca su došla na svoje, ne profe (ups)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam svoje upravo otpremila kod bake jer smo obaviješteni da škole nema ni sutra ni u petak,

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas nisu rekli ništa, navodno ne smiju. Adi ostaje doma sa dedom i bakom.
    Ne znam dal sam jedina al ja fakat imam ozbiljne primjedbe na PR sindikata. Mislim da je trebalo doprijeti do svih roditelja, plakatima, lecima ili nečim toga tipa i objasniti što i kako se ponašati i koji je cilj štrajaka, tražiti podršku isl.

Ja sam baš razmišljala da bi jedini pravi korak bio da sutra cijela Hrvatska dovede djecu na radna mjesta ili da svi roditelji školske djece ostanu doma. Baš me zanima što bi na to Vlada rekla. (nije da dižem revoluciju, al mislim da je i ovaj štrajk jasan pokazatelj da smo još daleko od toga da rodielji i nastavnici pušu u istom smjeru)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj Domagoj ne ide u školu - takav je naputak njegove škole.
    U školu u kojoj ja radim, djeca će doći normalno - ona koja žele - pripremljene su aktivnosti u knjižnici (kolaži, crtanje, čitanje) i u informatičkoj učionici (igre)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Alamama prvotno napisa
    Ja sam baš razmišljala da bi jedini pravi korak bio da sutra cijela Hrvatska dovede djecu na radna mjesta ili da svi roditelji školske djece ostanu doma. Baš me zanima što bi na to Vlada rekla. (nije da dižem revoluciju, al mislim da je i ovaj štrajk jasan pokazatelj da smo još daleko od toga da rodielji i nastavnici pušu u istom smjeru)
    ala, skroz isto razmisljamo. ja sam jutros putem do posla mislila kako cu pisati udruzi poslodavaca da vec jednom podrze taj strajk na nacin da pozovu roditelje da djecu dovedu na posao ili da ovi ostanu doma. onda stigla na posao i upala u drugi zrvanj.

i ovaj prvi dio potpisujem skroz

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U svom razredu sam usmeno i pismeno obavijestila da nema nastave, ali da su vrata škole otvorena i da ću ja biti na svom radnom mjestu oba dana.(također sam roditelje obavijestila da prate medije koji će javiti nastavlja li se štrajk u petak) Svoju A. vodim sa sobom na moje radno mjesto. Nije dijete krivo što joj je mama prosvjetarka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je danas učiteljica poslala obavijest u informativki da sutra zbog štrajka nema nastave, ali da je za djecu organizirano dežurstvo od 7-17h.
    I meni se uopće ne sviđa taj PR sindikata i pomalo me iznerviralo to što do zadnjeg časa nisam znala što će sutra biti i kako da se ponašamo. Mislim da je u tom slučaju teško govoriti o suradnji nastavnika i roditelja. Ja štrajk u potpunosti podržavam, ali bih željela zaista da me se u školi shvati kao partnera, a ne da se loptaju s djecom: sindikati kažu ne vodite djecu u školu, minstarstvo kaže vodite ih. Mislim fakat :shock: . A ovo Alamama što veliš, zaista je dobra ideja, ostati doma svi koji imaju školsku djecu ili odvesti ih na posao (vidi se da si rođena za revolucionara-svaka čast). I uopće mi nije jasno ovo da nastavnici ne smiju obavještavati roditelje da je štrajk. Zbog čega?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a kaj je s onima koji nemaju baka opciju?!?
    ja moram tu još nekaj dodati; ne znam da li je to u svim školama, ali u našoj školi skoro pa svaki tjedan jedan dan nema škole ili je nastava skracena. slavi se sve: dan učitelja, dan kruha, dan prometa, dan djeteta, dan ne znam čega sve ne....mene to fakat već nervira jer ne možemo više toliko ostajati doma! pa kaj si trebamo cijeli godišnji potrošiti na to?! i sad još štrajk! opa dva dana, a možda i duže....
    mi sutra maloga šaljemo u školu jer ga nemamo kome ostaviti; netko je tu rekao da mu je glupo da dijete u školi gleda telku...a kaj da mi radimo s njim? kaj bu radil ak ga ostavimo samog doma?!?
    vi koje vodite klince na posel; kaj mislite ostati svih 8 sati s njima tamo?!?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. pod onim za obavještavanje roditelja nisam mislila na pojedine nastavnike, nije poanta u tome da odluka o tome što tko smije reći bude na pojedincima, to je trebalo sustavno riješiti

2. davorka, oni smiju reći da su u štrajku ali ne smiju reći da djeca ne dolaze u školu. Pa ne štrajkaju djeca. Teoretski ministarstvo je "moglo" organizirati nastavu na neki drugi način. Naravno ne govorim o praksi, ali mi svi skupa sami za svoju djecu odlučujemo da li će sutra u školu ili ne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anki,
    ja sam rekla da mi je glupo da mi dijete u školi gleda TV, ali ja imam baka opciju ( pa onda između gledanja TV-a na dežurstvu u školi radije biram baku i dedu i njihove sadržaje). Da je nemam poslala bih ga u školu, naravno, ili bih ga vodila sa sobom na posao.
    Ala,
    nama je učiteljica napisala da se 23.11. u školi neće održavati nastava zbog štrajka, ali da će biti organizirano dežurstvo za djecu od 7-17. Nije isto nigdje bilo napisano izričito: nemojte voditi djecu u školu.
    Uglavnom, sad je pitanje što će biti sutra.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U anjinoj školi ne štrajkaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo ovo što je babyblure rekla, neki su dobili čvrstu direktivu da ne smiju reći da neće biti nastave iz razloga što nastavu mogu držati i zamjene, a to je netko mogao organizirati

soir

Početno

neću ga poslati, podržavam štrajk prosvjetara. vodit ću ga na posao. ionako štrajkam.

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i mi strajkamo - jucer je mm uzeo slobodan dan da cuva sina zbog strajka, danas sam ja doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •