Mislim da svi roditelju u tim momentima bivaju nablaze-ludi!!Ja imam tri devojcice 8,6,4 god.Sa devojcicom od 6 god.od letos imam ozbiljan problem.Iz cista mira nicim izazvano pocela je da se gusi.Kako nijesam imala iskustva sa tim nijesam ocekivala takav rasplet dogadjaja.Naime to je bila jaka bronhijalna opstrukcija.Od 8 ujutro do 4 popodne mi smo bili po bolnici....te jest ovo pa nije pa kod jednog dr do drugog i niko nedaje isti odgovor.....U medjuvremenu je inhaliraju berodualom 3 puta u pauzama od 20 min...haos!!da slikaju rendgenom pluca pa ne treba pa daj penicilin pa netreba...Urbazon odmah je dobila u 8 a drugi u 8 uvece....katastofa.i to prodje za par dana...zatim opet kroz mesec dana pa opet kroz mesec dana ..pa opet.....ludnica.podjem privatno kazu upala pluca!Sta da radim slozim se sa longacefima!!!!!U medjuvremenu odradim sve nalaze moguce -alergotestove(alergicna na sve polen, grinju,prasinu....)cl u znoju dva puta radili nije uspio(cekamo nove reagense),ORL pregled,spirometriju.ORL kaze hronicni alergijski rinitis!!!Pokrivena terapijom.Ok.3 dana nakon svih pretraga i odlicnih rezultata opet gusenje!Opet je inhaliram 4-5 puta dnevno.Ovaj put nije bilo za urbazon!Pocela sam da joj dajem samoinicijativno Bronchicum i primenjujem i alternativne metode bazirane na medu,pa mesam med sa cveklom,sa belim i crnim lukom,cimetom sve odvojeno i naizmenicno joj dajem....muka ziva....cini mi se da odkada uzimamo Bronchicum da kaslje tecnije i u stanju je da iskaslje....Imam svoj inhalator da nije njega bruka......A sto se tice ljekara pedijatara ja sam od njih digla ruke.odlazim samo za upute za specijaliste....toliko o njima.Pozz.