-
Nakon više nego nekoliko bronhitisa, od kojih je prvi počeo s njegovih oko 4 mjeseca, i danas se uspaničim kad mu prislonim uho na leđa i čujem kako pišti, škripi, pucketa (što li tek čuje doktorica s onim svojim stetoskopom)... Kako smo par puta uspjeli proći bez antibiotika, samo s inhalacijama i drenažama, doktorica mu ne prepiše odmah antibiotik ako nema temperaturu i ako ono što čuje nije tako strašno, ali kojiput nam da antibiotik da ga imamo u kući ako bi zakurio. I onda tijekom slijedećih par dana inhaliramo ventolin, pratim temperaturu, je li se kašalj pojačava, je li ne može spavati od kašlja... ukratko ako se stanje pogoršava ili ne smiruje odemo doktorici da ga opet posluša, i tada uglavnom dobijemo antibiotik.
Sad nedavno je tako kašljao, doktorica nije prepisala ništa samo inhalacije, popodne sam mu 'slušala' pluća, nisam čula ništa neobično, međutim kad je navečer zaspao sasvim druga priča, zvuci takvi da sam bila sva izbezumljena i jedva dočekala jutro da dođem do doktora (htjela sam čak s njim na hitnu, ali spavao je i bilo mi ga je žao buditi, a i nije imao temperaturu).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma